Hory s dětmi v ČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1604
21.10.14 13:22

Hory s dětmi v ČR

Ahoj ženy,
prosím moc o tip na hotel/penzion v Krkonoších, Jizerkách, Šumavě nebo Krušných horách. Požadavky: lepší ubytování (tj. sociální na pokoji), ideálně plná penze, hernička (budou děti 2 a 7let) ideálně animace, bezprostřední okolí na lyžovačku (dětská škola, lehčí sjezdovka), ale i na bobování pro malého. O bazénu už se mi může asi leda zdát :) Existuje v ČR něco takového?? Máme rezervovaný Permoník, ale představuju si trošku jiný terén, resp. širší, kvalitnější sjezdovku. Jo a další ideou je, že bychom zajeli až k hotelu autem (máme čtyřkolku). 8o
Děkuju za případné nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
21.10.14 13:26

My máme rezervovaný penzion Protěž v Janských lázních, soc. zařízení je jen na některých pokojích ( nám se zařadilo je rezervovat ) a maji polopenzi. Ale už maji docela plno :-(, záleží kdy chcete jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.10.14 13:28

Ahoj, hotel sklář harrachov a hotel horal Špindlerův mlýn!!!vracime se tam pravidelně a do horalu zrovna tento vikend jedeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
21.10.14 13:31

Právě, že chceme jet o jarních prázdninách, takže bude všechno dost plné. Jdu se na to podívat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.10.14 13:31

My byli v létě v Krkonoších, ve Špindlu, v hotelu Zátiší a byli jsme strašně spokojení. Plánuji, že příští léto tam jedeme zase. :D Hotel opravdu perfektní, má certifikaci baby friendly a bylo to tam strašně fajn. Mají veliké rodinné pokoje, postýlky a sociálka na pokoji je samozřejmostí. Pro děti je tam herna, venku hřiště a trampolína (což v zimě teda člověk nevyužije), u hotelu parkoviště, tudíž příjezd až normálně tam. Není tam teda plná penze, jen polopenze, ale jídlo vynikající. Ráno švédské stoly, na večeři tři chody (polévka, hlavní a dezert). Personál v hotelu úžasný. Bazén tam není, je tam ale whirpool se saunou, měli jsme to v ceně pobytu a využili jsme. Hotel je ve Svatém Petru, kousek pod hotelem směrem do centra je svatopetrský ski areál. Bobovat se dá přímo u hotelu. Já za sebe opravdu doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.10.14 13:34

@euryanta : tak pražské jarnaky už maji pokoje se soc. Zařízením rozebrane :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.10.14 13:35

My byli v hotelu Pošta. Ale jsme nelyzari takze s tim moc neporadim, dostali jsme to ke svatbe ten pobyt. V prvnim patre maji takovoi hraci/spolecenskou mistnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
21.10.14 13:38

@euryanta Mmy jedeme podruhé sem: http://www.pensionmodrin.cz/…ensionu.html Líbilo se nám tam moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
21.10.14 13:44

@lllucie Nikde jsem nenašla, jestli má ten Sklář a Horal hernu pro děti?? Dej prosím vědět… Díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
21.10.14 13:45

Děkuju, děkuju. Zatím se mi líbí Modřín. To je pod Portáškama někde asi… Autem se tam nedá vyjet, ale vozí bagáž nahoru. A my půjdeme pěšky, nebo lanovkou? Jak je to daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
21.10.14 13:47

Tak nic, už koukám na web a mají tam napsáno, že je ten termín obsazeno. Já myslím, že je to asi marný. Všechny ucházející hotely budou obsazené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.10.14 13:50
@Alex Adrian píše:
@lllucie Nikde jsem nenašla, jestli má ten Sklář a Horal hernu pro děti?? Dej prosím vědět… Díky za info ;)

jasne, a o všech prázdninách animační program, plus ti mohou zařídit hlídání pro deti a jsou vyloženě baby-friendly:-)
Mrkni na www.orea.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
21.10.14 13:55

@euryanta Jj, my jsme obsadili poslední volný termín co měli v lednu, chce to rezervovat klidně půl roku dopředu… Ze silnice, kde ti naloží věci k penzionu je to cca 10 minut chůze do kopečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
21.10.14 13:56

@lllucie Ó hlídání našich draků, to je můj sen :lol: Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.10.14 14:01

UKO v Bedřichově, ale na sjezdovku je to kousek dál.
Pak jezdíme na penzion Kilián na kVILDĚ, mají tam saunu, vířivku, páru; bazén ne. sjezdovky fajn, spíš lehčí.
jinak na té kvildě byly i nějaké apartmány Teddy, ty vypadaly pro děti taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí