Hotel Avanti Brno

Barunka80
14.11.11 13:31

Hotel Avanti Brno

Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s hotelem Avanti v Brne? Potrebuji sehnat na firemni setkani nejaky kongresovy hotel + ubytování tak pro 200 lidi, za nejakou rozumnou cenu.a nasla jsem tady ten a docela se mi libi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
14.11.11 13:42

byla jsem tam na plese :wink: takže ohledně ubytování ti neporadím, ale ten sál tam je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
14.11.11 13:49

Tam je i nejaky taneční sál? Tak to nezní vůbec špatné na vymýšlení programu. A nevis jak je to tam s cenama, treba aspon pro srovnani?

• Citovat
  • Upravit
743
14.11.11 13:58

my jsme tam byli na plese jedné firmy, takže s cenama ti fakt neporadím :think:
pamatuju si, že se vyšlo po schodech do první patra, tam byl velký prostor, kde se tancovalo, naproti byl bar…a dál tam byly dva menší sály, kde byly stoly, kde jsme jedli.. Už je to docela dávno,co jsme tam byli :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
14.11.11 14:00

zakladatelko, na webu má hotel komplet ceníky včetně pronájmu sálů, bowlingu … stačí zagooglit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
14.11.11 14:01

No a oni ho prave jeste zrekonstruovali co jsem se dozvedela, takze pokud to tam bylo pekne uzdavno, tak ted bude ten hotel asi jeste hezci :-) No ja jeste mrknu po necem, ale asi vyhraje nakonec stejne tento.

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
14.11.11 14:11

To ja vim, ja uz ho nasla pred tim, myslela jsem jen pro srovnani s jinymi hotely. Proto se tady ptam do davu. Jak byl kdo spokojen :-)

• Citovat
  • Upravit
160
14.11.11 14:27

Já tam spala před pár lety a nemůžu si stěžovat, ubytování bylo pěkné a podle mě i za přijatelnou cenu oproti jiným brněnským hotelům podobné úrovně, takže za sebe můžu rozhodně doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
14.11.11 14:30

Super, tak to jsem moc rada :-) Jako vazne podle obrazku vypada moc moc luusne. Tak snad se to bude libit. A navic, kdyz me prijedou sami papalasi tak je nechci zvat nekam do nejaky majzluhotelu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová