Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
co kupujete svým drahým polovičkám k Vánocům, chci se inspirovat
a co si přejete od Ježíška vy?
Manžel si vybral sám
Tetovací sadu s příslušenstvím
![]()
Já si ani nijak nic nepřeju… možná Sodastream.. Já už mám totiž taky dávno vybráno ![]()
Příspěvek upraven 14.11.11 v 10:35
manželovi - pantofle
, 800ml hrneček (vybral si sám), DVD TopGear - všechny série, dál zatím nevím
já si přeju - šicí stroj, tyčový mixer, náušnice, kabelku, friťák (vždycky musím hlásit víc věcí, aby měl na výběr a já měla překvapení
)
Tak já manželovi letos koupím nějakou pěknou kvalitní golu (sada nářadí) a asi přidám knížku. A víš, že ani nevím, co chci já?!
Asi bych chtěla nějakou knížku, což je normální a možná i nějakou audio učebnici němčiny.
Já bych vždycky nakoupila ostatním, ale pro sebe jsem nerozhodná a nevím, co chtít ![]()
Jo, teď jsem si vzpomněla, že by se mi líbil kávovar Cafissimo, ale to asi neprojde, protože jeden kávovar na espresso se mi už vystavuje na kuchyni
![]()
Můj chlap si přeje vrtačku tak se musím po nějaké kouknout, nebo spíš mi nechá nenápadně otevřený odkaz v PC
No a on už pro mě má vše, jenže já mám pár dnů před vánoci svátek a pár dnů po narozeniny
A má pro mě co vím, fén, vysavač, stativ a ještě jeden dárek, ale to opravdu nevím co by to mohlo být ![]()
Manžel si vybral zimní boty a sendvičovač
plánuju mu ještě koupitt knížku ![]()
Isobel, prosím, kde jsi sehnala ty všechny série Top Gearu????
sterezie píše:
Manžel si vybral zimní boty a sendvičovačplánuju mu ještě koupitt knížku
Isobel, prosím, kde jsi sehnala ty všechny série Top Gearu????
Na uložto.cz ![]()
Chlap chce čepici, tričko, obal na mobil, hru na PS3, švýcarský nůž a já ruční vysavač, hru na PS3, další hru na PS3
, šikl by se mi i telefon (což nehrozí), dvě knihy a naušnice ![]()
Já si přeju dálniční známku
a zahradní lucerny, co se do nich dají svíčky a nepodpálí to člověku při grilovačce dům. Manžel už si vybral nějaké věci o druhé světové (knížky, kalendář, tričko s letadlama apod.).
Mám čím dál tím větší problém jednak z ostatních vytřídskat, co by si přáli (samozřejmě že NIC) a jednak ostatním narvat do hlavy, co bych si přála já … ![]()
Nenávidím Vánoce. Tohle je jeden z mnoha důvodů, proč jo.
Me letosni vanoce asi pekne vlezou do penez, podarilo se mi nasetrit manzelovi na pilotni kurz, je to je sen od detstvi a nejak nebyl cas a kdyz uz by byl zase nebyli penize na zbyt-stavba domu, dite. Doufam ze se mi tam neprizabije. Ja si preju knizky nebo odborne nastroje coz se mi hodi pri tahani prace domu a zaroven potesi.
Malymu je zatim celkem jedno co dostane, asi choditko to se bude hodit v nejblizsi dobe, nejake hracky a manzel mu vyrobi zahradni houpacku.
Nesinka píše:
Já si přeju dálniční známkua zahradní lucerny, co se do nich dají svíčky a nepodpálí to člověku při grilovačce dům. Manžel už si vybral nějaké věci o druhé světové (knížky, kalendář, tričko s letadlama apod.).
Je to jsi mi pripomela ty dalnicni znamky, to zase bude investice, potrebujeme jich 6, nevite do kdy plati? jestli do koce prosince nebo ledna?
Chlap dostane dýmku, tabák a nějaký serepetičky k tomu, věci k foťáku, trika, ponožky, knížky k práci i pro zábavu, kýbl Nutely…
Já mám vybraný lakovaný kozačky do půlky stehen a chci piercing, ze kterýho bude mít nejvíc radost stejně on ![]()
papavlinka33 píše:Nesinka píše:Je to jsi mi pripomela ty dalnicni znamky, to zase bude investice, potrebujeme jich 6, nevite do kdy plati? jestli do koce prosince nebo ledna?
Já si přeju dálniční známkua zahradní lucerny, co se do nich dají svíčky a nepodpálí to člověku při grilovačce dům. Manžel už si vybral nějaké věci o druhé světové (knížky, kalendář, tričko s letadlama apod.).
Oj tak to vůbec nevím, ani odkdy platí, ani dokdy ![]()