Vánoční dárek pro manžela i pro vás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
26.11.14 12:32

@kacka52 No, jistotu ne, je ještě brzy, ale já tam toho pinďu viděla taky - na prvotrimestrálním screeningu, takže asi těžko upadne :lol:

No, on je hrozně šikovný, takže v rámci toho destruuje naše dekorace apod. Ale ono je to omylem, pak ho to mrzí… což nic nemění na tom důsledku, že se stromečkem počítám s ležícím… až po něm bude šplhat, případně lézt pod něj, trhat větve apod. :mrgreen: Takové divoké zvířátko mám doma. A u druhého počítám s tímtéž… protože straší brácha ho určitě bude táhnout a lumpárny vymýšlet. Těším se, až se přestěhujeme do domu na jaře, a tam ho vypustím na zahradu a bude klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 12:41

@quickyq Jo tak kluci bývají poznat přece jenom líp. Já jsem měla problém na prvním screeningu poznat hlavu, dvě ruce a dvě nohy :mrgreen: Trénování šikovnosti začíná na vánočních dekoracích a postupem let může končit u rozebraného fénu a mobilu :mrgreen: Kluci jsou zas v tomhle směru víc kreativní, člověk nikdy neví, co je zrovna napadne :lol: A když to budou ještě parťáci, máte o zábavu postaráno :pankac: Samozřejmě v dobrém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 12:44

@quickyq A baráček teda těžce závidím. Ten bych taky chtěla. Už kvůli psisku, aby celý den lítal na zahradě. Člověk je pak víc svobodný mi přijde. Takhle za každého počasí musíme ven, oblíkat, navlíkat, svlíkat :roll: Ještě, že aspoň naši mají dům, tak toho občas využijeme :mrgreen: A to už jsme totálně OT :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 12:55

@kacka52 Predpokladam,ze budou…dva a pul roku od sebe, jen co maly povyroste, budu hledat nejblizsi vetev :-D Ale ne, tesim se…Mam rada, kdyz je zivo, a to bude :-)

My taky zatim vyuzivame chalupu-trojgeneracni dum, jezdi tam celama rodina, babicka, prababicka, tety rodina a je to super.Ale doma mi tomoc chybi, ackoli mame velkou terasu…tak se uz nemuzu dockat! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 13:03

@quickyq To je ideální věkový rozdíl, podle mého názoru. Ale doma mi to asi neprojde :nevim: Já bych se taky nemohla dočkat, to bych snad i s chutí balila a stěhovala věci :mrgreen: A že stěhování teda nesnášim, lepší vyhořet jak se říká. My máme akorát dva balkóny, ale to stejně není ono. Vlastní zahrada s bazénem a pískoviště je ráj :kytka: Kde jsme nechali ty vánoční dárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 13:09

@kacka52 Jo,jsme krasne mimo tema…hele, u nas je tomalicko neplanovany vekovy rozdil, ale tesime se moc:-)

Vsak.ja to taky rikam, neni nad vlastni zahradu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
26.11.14 13:25
@Vrtul píše:
Koupila jsem mu 6ovocných stromů které už ale dostal v říjnu. Pod stromkem teda bude mít trika, tepláky, dal. známku, a řetěz a lištu na motorovku
:lol: :lol: toto mě ve spojení s tvou profilovkou fakt pobavilo :palec: Řeže celá rodina 8)

K otázce: ještě netuším, seznam zatím nemám kompletní :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 13:34

@quickyq Kdyby to u nás bylo taky maličko neplánovaný, tak bych se nezlobila :mrgreen: Já jsem z kategorie „otřou se trenky a je v tom“, 3× zaděláno na první pokus ani nevim jak :nevim: :mrgreen: Přítel je teda rezolutně proti, jemu prý stačí jedno dítě. Navíc je moc hodná a druhé by prý bylo zlobivé :lol: Hlavně abyste měli štěstí na sousedy. Naši ho moc neměli a pravidelně o víkendech tam jeden soused seká půl dne zahradu, druhý řeže dřevo, třetí si vyrábí sám plot :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 13:53

@kacka52 No, u nás to bylo tak, že na prvního jsme trochu čekali. A tohle bylo z jediného sexu „naostro“, kdy jsme se bavili, že teď můžeme, protože už je určitě po ovulaci (bylo po bolesti vaječníků, i data seděla). A bum, najednou jsme koukali na dvě čárky. Jenže je fakt, že druhému jsme se zase nijak extra moc nebránili, takže od první chvíle nadšení :pankac: Akorát já cítila v kostech holčičku, a on je to kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 14:03

@quickyq My jsme měli 3× sex nechráněn a 3× se to podařilo, pokaždé jediný pokus v daném měsíci :oops: :mrgreen: Spočítala jsem si ovulaci podle internetové kalkulačky, a ono to vyšlo :P 2× to teda nedopadlo a poslední je dcera. Od těhotenství s ní věřím na nějaký mateřský instinkt, protože od začátku jsem nějak cítila, že je to holka. My jsme teda chtěli kluka, proto jsem byla asi přesvědčená, že při naší „smůle“ to bude holka :mrgreen: A teď bych jí nevyměnila za 10 kluků a druhé bych brala klidně taky holku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 14:05

@kacka52 Já bych taky nevyměnila, to je jasný. Ono je to vlastně úplně jedno… ale s malým jsem byla přesvědčená, že je to kluk, věděla to. A teď jsem měla totéž s holčičkou, a je to zase kluk :mrgreen: Takže moje instinkty jsou 50 na 50 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 14:12

@quickyq Právě, člověk si sice něco přeje, ale pak by toho svého prcka vyměnil. Ještě aby jo taky :mrgreen: Já jsem chtěla kluka hlavně proto, že sama jsem a nikdy jsem nebyla holčičí typ. Z té holčičí růžové jsem měla vyrážku a oblečení se mi víc vždycky líbilo na kluka. Dcera samozřejmě chodí růžová jak cukrkandl :mrgreen: Ona jí prostě sluší, tak se nedá nic dělat. Ale oblečení se mi zdá pořád hezčí na kluky, větší výběr a takový frajerský. Tak u nás to vyjde třeba podruhé a u vás potřetí 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 14:32

@kacka52 Vidíš, tak já mám zase opačně - mně se strašně líbí holčičí, je toho i víc, a v klučičím mám problém vybrat, když chci taky něco jiného, než hnědou a modrou, a bez obrázků :mrgreen:

Jojo, potřetí snad… mám slíbeno, že třetí už ta holka klapne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 14:41

@quickyq Ty barvy mi přijdou problém u obou pohlaví. Klučičí zásadně modrá, hnědá, khaki a šedá. Holčičí odstíny růžové a občas fialové. Na víc prostě nemáme nárok :mrgreen: Nebo já nakupuju ve špatných krámech. Já budu ráda, když do 10 let budu mít druhý dítě, natož tři, to by se musel muž zbláznit :mrgreen: Času máme naštěstí dost, ale nikdy jsem nechtěla velký věkový rozdíl. Sama s tím nemám dobré zkušenosti. Tak uvidíme časem no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 14:48

@kacka52 No, my chceme tři od samého počátku, ale kdo ví, co život přinese. Teď nám nějakou dobu dva kluci budou bohatě stačit.

Ty jo, barvy… no, malý má červenou mikinu, suprová… on má sice jemnou tvářičku a vlní se mu vlasy, ale je to kluk, oblékaný jako kluk. A zásadně - nejen důchodkyně, ale i matky na hřišti - o malém mluví jako o ní, děsně suverénně, ani se nezeptají. Stačí k tomu ta červená mikina. Prostě nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová