Vánoční dárek pro manžela i pro vás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
26.11.14 14:58

@quickyq Já doufám, že toho druhého se dočkám. Nechci, aby dcera byla jedináček, mohlo by jí to být časem líto. A já chci taky ještě zažít těhotenství, jednou je málo :D To ještě nic neni, my jsme šli ke tchýni, dceři byly tak 2 měsíce. Potkali jsme jejich sousedku, podotýkám, že dcera byla! celá! růžová, a pani se zeptala, jestli je to kluk nebo holka 8o :mrgreen: No a když jí dám modré legíny s tygřím vzorem a k tomu šedé tričko, tak je to jasnej kluk :roll: Přitom obličej mi přijde, že má vyloženě holčičí. Tak si člověk nevybere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 15:35

@kacka52 Jojo, klasika… nepoznat holku/kluka :zed: Já si taky nějak nechci připustit, že tohle by mělo být poslední těhotenství, takže to třetí je jasné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 19:17

@quickyq Být to jen na mně, tak jdu taky do třetího úplně v klidu.Ale bude úspěch asi i to druhé. Uvidíme časem, třeba muž překvapí :andel: :mrgreen: Těhotenství samo o sobě mi extra nechybí, bylo mi špatně snad do 25 tt :roll: A hlavně ten strach, aby vsěchno dopadlo dobře. Prý nejkrásnější období v životě :P Zase to všechno stojí za to.Jak začne holka pořádně mluvit tak bude běhat za tátou, že chce bráchu nebo ségru a to by bylo, aby chlap odolal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.11.14 07:29

@Nik77 ;-) to by mě nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.11.14 07:50

@kacka52 @quickyq tak to já řeším přesně opačnou situaci :mrgreen: manžel by chtěl 3. třeba hned, a já se zdráhám :oops: se mi nechce, musím přiznat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
28.11.14 10:11

@neila Kde se takový chlapi hledaj? :mrgreen: My jsme ještě poměrně mladí,24 a 25,takže máme na druhé mraky časy. To jen já jsem chtěla nějaký kratší věkový rozdíl mezi dětma. A taky pracovně mi to přišlo výhodnější, teď být doma a pak rovnou nastoupit do pracovního tempa. Přijde mi to lepší než jít třeba na rok dva tři do práce a pak zas na mateřskou. Ale tak uvidíme, snad toho mého aspoň na ty dvě ukecám :P Když jsem se ptala proč nechce dvě, tak samozřejmě si chce ještě užít trochu cestovat, nemuset tak šetřit a věnovat se první dceři. Vše chápu, ale pořád tajnem doufám, že časem zmoudří. Nejlepší argument proti byl, že nechce ve třiceti mít dvě děti :roll: :mrgreen: Třeba pak bude i to třetí, někdy před nástupem menopauzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.11.14 10:23

@kacka52 :lol: :lol: Můj muž je vůbec exemplář, co se týče dětí. 5 let zpět to byly haranti, koule na nohu, otravy a pod :lol: A jednou když jsme byli na písákách, tak jsme se jen tak váleli u vody a kolem nás běhala děsně roztomilá holčika :mrgreen: Manžel na ni kouká, jsem čekala, kdy začne mektat, co ta malá furt opruzuje a z něj najednou vypadlo, že je roztomilá a že my bychom určitě měli ještě roztomilejší :lol: :lol: a že je načase rodinu rozšířit, co si o tom myslím :jazyk: :-O jsem na něj vejrala jak puk, chvíli jsem zvažovala úžeh, ale zřejmě když viděl můj vyjevený obličej, tak doplnil, že už nad tím chvíli přemýšlí a že by dítě opravdu chtěl :lol: :lol: A ještě jsme si jen vezli z porodnice prcka, už mlel o dalším :cert: jsem ho málem vyhodila z auta, protože porod byl masakr, půl roku jsem nebyla schopna na další ani pomyslet :cert: teď už měknu :P Ale je fakt, že je báječný táta, i to dělá svoje. A protože mi je 35, tak moc času na rozmýšlení není. Řekla jsem mu tedy, že po dovolené se o tom pobavíme :mrgreen: :pankac: Já mám teda první dcerku z předešlého vztahu, je jí 12 let, manžel si ji osvojil, takže v podstatě máme 2 děti, společně máme 20 měs. bobka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
28.11.14 10:38

@neila To je krásný :potlesk: U nás jsem teda dítě chtěla víc já, přítel to nechat spíš tak nějak šumět až to vyšumělo samo :mrgreen: Dceru zbožnǔje, táta je skvělý a nedal by ji.To,aby sám přišel s tím, že by chtěl dítě bych chtěla zažít taky.Asi i z toho důvodu ho do ničeho tlačit nechci.On je ze třech dětí, nejmladší je 9,takže si pamatuje, jak je dítě náročné. Museli jsme poměrně často hlídat a asi mu to utkvělo v paměti :mrgreen: Ze mě si po porodu dělala PA srandu, že za pár let se uvidíme zase. Těch pár minut po porodu jsem striktně řekla nikdy, až se smála. No a o pár dní později už jsem měla jiný názor, že teda klidně :D Akorát toho chlapa jsem musela pomalu křísit jak to slyšel :mrgreen: Přitom máme dítě moc hodné. Dva zuby nevíme ani jak jí vyrostly. Teď jí rostou asi další, to se v noci víc budí, ale žádná hrůza. Sama si hraje celé dopoledne.No přímo poklad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová