Vánoční dárek pro manžela i pro vás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
25.11.14 21:12

@kacka52 Na stromek. kouknul a nijak ho nebral, ale zjistil, ze muze otrhavat koule…tak to delal…a darku mel snad tricet, stacily tri…bohate, prvni dve, tri hracky. vyhraly, s ostatnimi si hral a seznamoval az do narozenin v lednu. Jednak byl maly, a jednak toho proste bylo moc. Letos mam pulku…

No a papir…Matyho to bavilo trochu, ale zase nijak zvlast.Ted se ale rehni, kdyz ho roztrhne a vybali darek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.11.14 21:14

@neila Souhlas,u nas fakt prvni dva tri darky a vic nezajem…no, loni jsem to silene prepiskla, coz uz neudelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.11.14 21:42

@neila @quickyq Moc děkuji za odpovědi. Mám pro dceru chodítko/kočárek,2 sady duplo pro batolata, vkládačku a od našich dostane ještě jedno duplo a nějaká leporela. Nedostane všechno najednou teda, na štědrý den jen od nás. Já jsem měla ještě strach, aby toho chudák neměla málo :mrgreen: Hned 14 dní po vánocích má narozeniny.To mám v plánu od nás 2 dárky a zbytek jestli daruje rodina :think: Jak dceru znám, tak beztak roztrhá jeden dárek, koukne, hodí za sebe, možná zkusí ještě jeden a pak se odebere otevírat skříňky v kuchyni a zkoumat odpadkový koš, případně terorizovat našeho psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.11.14 21:48

@kacka52 Asi tak nejak…tohle je idealni…a klidne i nejaky darek nechat na druhy den rano…a od vasich pozdeji…jo, to je fakt nejlepsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.11.14 21:53

@quickyq Pokud uvidíme, že už jí dárky neberou, tak zbytek přesně schováme na ráno a další dny. Musím se ale přiznat, že nemuset šetřit na svatbu, tak toho nakoupím taky mraky :mrgreen: Při projíždění netu vždycky narazím na něco, co „nutně“ musíme mít doma :oops: Aspoň mám seznam na narozeniny, pokud si rodina nebude vědět rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.11.14 22:01

@kacka52 Tak to presne bylo loni se mnou. A fakt to byla blbost. Tohle, co jsi popsala, je vazne. ideal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.11.14 22:23

@quickyq Děkuju moc, zatím z toho stejně má prd rozum. Další roky bude příležitost na vyřádění dost a dost :mrgreen: To má jen člověk pocit, že to jsou první Vánoce a musí tam být hromady dárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 07:26

@kacka52 No presne…ale na synovi vidim, ze jeste ani letos to neni uplne ono…od pristiho roku ale budu moct urcite radit, to se uz budou Vanoce prozivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.11.14 09:00

@quickyq souhlasím, taky mám pocit, že malý nebude juchat z počtu dárků, spíš si najde něco, co ho zaujme a chvíli to poctí svým zájmem :mrgreen: a pak přesně jak napsala @kacka52 odebere se na pravidelnou kontrolu kuchyňských skříněk a šuplíků :jazyk: :lol: Kačko, myslím, že dárků máš dost, určitě se malé budou líbit a něco ji zaujme :palec: Z loňských vánočních dárků jsme poslední vytáhli v létě, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
26.11.14 09:17

Koupila jsem mu 6ovocných stromů které už ale dostal v říjnu. Pod stromkem teda bude mít trika, tepláky, dal. známku, a řetěz a lištu na motorovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 11:45

Zakladatelce se omlouvám, že jsem jí trochu zaplevelila diskuzi :oops: @neila @quickyq holky moc děkuji za vaše zkušenosti. Naštěstí mě rozbalování taky baví, když to malou nezaujme :mrgreen: Ještě musíme celé svátky chránit stromek, jinak padne za vlast :D I když z toho ještě nemá rozum, tak se stejně moc těším na ty první společný Vánoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 12:03

@kacka52 No, já původně nakoupila nádherné ozdoby apod., a jak tak sleduju syna-destruktora, rozhodla jsem se pro staročeské vánoce - na strom nasuším plátky pomerančů, dám mašličku, zavěsím. Udělám ozdoby z látky, ušiju, vycpu, zase mašle a na strom. Pár koulí, to jo, ale nebudu to přehánět. Látkové mašle, světýlka, a napeču perníčky na stromek… a to je celé, protože dítě tomu dá zabrat :zed:

Jak ho sleduju poslední dobou, tipuju, že ještě před rozdáváním dárků bude strom ležet na zemi :mrgreen: Tak ať mi to tolik nevadí :lol: :zed: A to ho určitě budeme mít zase přivázaný… znám své dítě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 12:13

@quickyq To je taky dobrej likvidátor :mrgreen: Já mám zásadně koule plastový, pár slaměných ozdob a taky perníčky. Ty musíme dát kvůli psovi, naučil se je krást takovým stylem, že se nepohne ani větvička :mrgreen: O tom přivázání bych možná taky měla přemýšlet, bude to asi bezpečnější :think: My máme teda dítě zatím poslušné. Když chce likvidovat odpadkový koš, tak na ní udělám nenene, skříňku zavře a odchází :lol: Třeba to bude fungovat i na stromek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 12:16

@kacka52 Hmm, my máme plastový taky… některé. ALE moje dítě je vyhrabalo v krabici, a odtrhalo ty „šťopky“, za které drží háček a dají se na stromeček. Mazec, půlka koulí zničená. A nové ničit nenechám :mrgreen: Takže budou sice krémovo-bílo-zlaté Vánoce, ALE přizpůsobené klukovi. Nevím, co budu dělat za dva roky - dva kluci, to mě švihne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.11.14 12:26

@quickyq No má to výhodu, zjistili jste, že syn je velice manuálně zručný :mrgreen: Aspoň mám zhruba představu, co nás asi tak může čekat příští rok. Stromek ležící, koule nikde, perníčky snědené :P Už máte jistotu druhého kluka? No co, třeba to bude hodný andílek :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová