Vánoční dárek pro manžela i pro vás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8921
14.11.11 11:33

Manzel dostane projizdku se psim sprezenim a kurz mushingu, zalesacky nuz a mozna jeste nejakou drobnost, ja uz predem dostala bundu od High Pointu a bude se delat kuchyn, coz bude muj nejvetsi darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
14.11.11 11:47

My si teda dárky nedáváme.....na každý vánoce se spolu vždy shodneme na nějaký věci, která by se nám hodila nebo líbila a tu si společně koupíme - letos to bude 3D televize :palec: :lol:
A jsou to první vánoce s naším prckem, takže samozřejmě většina věcí se bude točit hlavně kolem něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.11.11 13:10
Katchi píše:
Manzel dostane projizdku se psim sprezenim a kurz mushingu, zalesacky nuz a mozna jeste nejakou drobnost, ja uz predem dostala bundu od High Pointu a bude se delat kuchyn, coz bude muj nejvetsi darek.

Kdes vyšťourala to psí spřežení???? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.11.11 13:15

Dálniční známka platí do konce ledna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.11.11 13:26

Tak já manželovi budu kupovat dárkový poukaz do motorkářské prodejny/ať si pak sám vybere co se mu bude nejvíc hodit/,kýtu sušeného masa/to miluje/,pak nějaké knížky,kosmetiku.Měla jsem už pro něj krbový vysavač,ale nevydržela jsem to a o víkendu mu ho dala :mrgreen: A já bych chtěla zlatý náramek na ruku nebo nějaký víkendový wellnes pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.11.11 15:05
mishka2 píše:
Dálniční známka platí do konce ledna :wink:

Dik to me tesi, my mame dve auta a potrebujeme kazdy tri znamky-ceskou, slovenskou a rakouskou, pac jsme takova rozlitana rodina a porad nekde rajzame. Tak to je docela polozka, ale v lednu uz budeme snad z vanoc uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
14.11.11 17:13
Issobel píše:
manželovi - pantofle :mrgreen: , 800ml hrneček (vybral si sám), DVD TopGear - všechny série, dál zatím nevímjá si přeju - šicí stroj, tyčový mixer, náušnice, kabelku, friťák (vždycky musím hlásit víc věcí, aby měl na výběr a já měla překvapení :jazyk: )

prosím tě kde jsi sehnala tak velký hrníček. Manžel by chtěl taky co největší hrníček k vánocům :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
14.11.11 17:19
sali78 píše:
Issobel píše:
manželovi - pantofle :mrgreen: , 800ml hrneček (vybral si sám), DVD TopGear - všechny série, dál zatím nevímjá si přeju - šicí stroj, tyčový mixer, náušnice, kabelku, friťák (vždycky musím hlásit víc věcí, aby měl na výběr a já měla překvapení :jazyk: )
prosím tě kde jsi sehnala tak velký hrníček. Manžel by chtěl taky co největší hrníček k vánocům :-D

www.bike- in.cz/mega-hrnek-louis/s-850950/

za slovo bike- jsem musela dát mezeru, psalo mi to nepovolený obsah a nechtěl se příspěvek vložit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.11.11 17:29

Já Jirkovi koupím hodinky,věci na holení,ponožky-těch má furt málo i když má plnou skřín,nějak nevím co dál,páč většinu dne tráví v montérkách a oblečení má hafo,jo a 1. ledna má kulatiny-40,tak jsem mu objednala LED televizi i když je to taky dárek pro všechny,ale on po ní strašně touží :lol:
já chci nový kráječ do kuchyně a dneska mi Jirka řekl,že mi koupí Cafissimo :dance: ,mu říkám-to už je moc drahý a on nato,no jo,ale já chci taky dobrý kaf :mrgreen: e-turka ani rozpustný moc nepije,takže taky dárek pro všechny
pro Zuzku už vánoce mám a Katka chce peníze na oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
14.11.11 18:50
Issobel píše:
sali78 píše:
Issobel píše:
prosím tě kde jsi sehnala tak velký hrníček. Manžel by chtěl taky co největší hrníček k vánocům :-D

www.bike- in.cz/mega-hrnek-louis/s-850950/

za slovo bike- jsem musela dát mezeru, psalo mi to nepovolený obsah a nechtěl se příspěvek vložit :roll:

moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.11.14 15:44

Kolik,–Kč hdlate tyto vanoce utratit za darky pro manzela/pritele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.11.14 15:49

Tak 7.000.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
25.11.14 15:57

10tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.11.14 15:57

Tak jsem to spočítala a vychází mi to kolem 5 tisíc, ale jak se znám, určitě ještě něco přibyde :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
25.11.14 15:59

Jo jak se znám, taky se pak rozjedu. Lepší to nepočítat a jen se radovat. Je to jen jednou v roce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová