Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevyndala jsem si včas v těhotenství piercing z pupíku a ted tam mám zvrchu odumřelou kůžičku která se ne a ne zhojit (už to trvá 10 měsíců) prosim poradte co s tim kam mám zajít aby mi to odřízli?
na chirurgii nebo plastickou chirurgii a nebo podobné zákroky dělají na kosmetických klinikách. ale podle mě, když si zajdeš k obvodní pro doporučení, tak ti to na plastické chirurgii udělají zdarma. jinak by to asi bylo s poplatkem…
nozu píše:
na chirurgii nebo plastickou chirurgii a nebo podobné zákroky dělají na kosmetických klinikách. ale podle mě, když si zajdeš k obvodní pro doporučení, tak ti to na plastické chirurgii udělají zdarma. jinak by to asi bylo s poplatkem…
děkuju,zkusim se zeptat u praktický,ale vidim to bledě,je starší a asi nic takového ještě neřešila
Ahoj,
zašla bych rovnou na chirurgii. K obvodní bych nechodila, je to zbytečný.
No, já si piers sundala ještě než jsem otěhotněla… taky mám tu dírku škaredou, zjizvenou, ale neřeším. Komu bych se měla zdát dokonalá?
Navíc přijdou další děti a tělo podle toho bude taky vypadat. kdybych měla pokaždé jít kvůli tomu na plastiku… ![]()
Ja bych s tim sla teda spis na kozni (pokud neuspejes u obvodacky). Alespon nase kozni by na to koukla a poradila. Teprve v dalsim kole bych zkousela chirurgii.