Prosím poraďte, kam mám zajít na odstranění piercingu

13.11.11 10:22

prosim poradte kam mám zajít

Nevyndala jsem si včas v těhotenství piercing z pupíku a ted tam mám zvrchu odumřelou kůžičku která se ne a ne zhojit (už to trvá 10 měsíců) prosim poradte co s tim kam mám zajít aby mi to odřízli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21631
13.11.11 10:26

na chirurgii nebo plastickou chirurgii a nebo podobné zákroky dělají na kosmetických klinikách. ale podle mě, když si zajdeš k obvodní pro doporučení, tak ti to na plastické chirurgii udělají zdarma. jinak by to asi bylo s poplatkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 10:42
nozu píše:
na chirurgii nebo plastickou chirurgii a nebo podobné zákroky dělají na kosmetických klinikách. ale podle mě, když si zajdeš k obvodní pro doporučení, tak ti to na plastické chirurgii udělají zdarma. jinak by to asi bylo s poplatkem…

děkuju,zkusim se zeptat u praktický,ale vidim to bledě,je starší a asi nic takového ještě neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
13.11.11 10:57

Ahoj,
zašla bych rovnou na chirurgii. K obvodní bych nechodila, je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.11.11 11:25

No, já si piers sundala ještě než jsem otěhotněla… taky mám tu dírku škaredou, zjizvenou, ale neřeším. Komu bych se měla zdát dokonalá? ;-) Navíc přijdou další děti a tělo podle toho bude taky vypadat. kdybych měla pokaždé jít kvůli tomu na plastiku… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.11.11 11:48

Ja bych s tim sla teda spis na kozni (pokud neuspejes u obvodacky). Alespon nase kozni by na to koukla a poradila. Teprve v dalsim kole bych zkousela chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová