Co si myslíte o tomto přístroji?

14335
12.11.11 20:15

Co si myslíte o tomto přstroji

Ahojte holky, je to taková odlehčená otázka i když trochu smutného tématu..
Dneska u mě byla mladá švagrová, že si našla přítele, který dělá někde v Praze s cytostatiky - chemotrapit..
Velice o něm mluvila, jaký je to chemik..
Prý si omylem jednou vynesl nějaký přístoj a jakmile před ním stál nějaký pán - na obědě, nebo tak nějak, že mu to začalo blikat a svítit a prý jasná rakovina.. No nevím, ale přijde mi to divné.. O této problematice vím docela dost, ale toto by mě zajímalo, jestli tomu věříte.. Takových věcí bylo víc a myslím si, že ji pěkně kecá..
Co myslíte, existuje něco takového v laboratoři, když je v člověku rakovina, že to začne blikat, svítit nebo tak nějak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
12.11.11 20:19

no já bych tomu moc nevěřila, přijde mi to jako pěkná hovadina. To by nás pak mohli oblikávat na každé prohlídce u doktora. Bylo by to pěkné, ale… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.11.11 20:19

myslím,že asi pouze lékaři mají takový přístroj.
 http://www.clubzena.cz/…nu-6965.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22022
12.11.11 20:20

Myslím, že kdyby zjišťování rakoviny bylo takto jednoduché, neumíralo by spousta lidí kvůli pozdní diagnóze. Nebylo by nutné odesílat nálezy na histologii, apod.

Kdyby o sobě tvrdil, že je léčitel, že používá alternativní metody, cokoli - tak možná, to už je o víře. Ale pokud o sobě tvrdí, že je seriózní chemik, tak to považuji za nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.11.11 20:22

On říkal, že už začně pípat, když je člověk nakazený..
Docela by byla síla, kdyby si vymýšlel, aby udělal dojem, když se to týká této nemoci..
Zajímal mě váš nároz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
12.11.11 20:23

Pěkná blbost!! Proč by lidi chodili na všechny ty možný vyšetření, který nejsou rozhodně příjemný? Proč by se brala krev, dělaly CT, rezonance? Podle mě je to hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.11.11 20:24

Já bych nezatracovala bylinkáře, šamany a další, kteří na tohle mají „šestý smysl“ a používají pak cokoli - virgule až já nevím co. Diagnostikují a někdy i umí léčit. Jenže současně je mezi nimi buhžel většina podfukářů, kteří těží z toho, že je to prostě furt něco mezi nebem a zemí, a …

Na černobílé nikdy nerozděluju, ale v tomto případě bych byla skeptická. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
12.11.11 20:26

Taky si myslím,že je to blbost,že chtěl jenom lhaním udělat dojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.11.11 20:32

Kdyby to bylo tak dobre, tak uz je diagnostika nekde jinde… Je to samozrejme hloupost…Takhle podezrele jsou vsechny podobne zazracne pristroje, ktere maji v rukou soukromnici… uz proto, ze kdyzby to fakt fungovalo, tezko si to clovek vyrobi doma sam a original by byl tak drahy, ze by si ho soukromnik nikdy nemohl dovolit(zvlast pokud by to nemeli nikde jinde ve velkych nemocnicich, kterym na pristroje prispiva stat - protoze ani nemocncie si obvykle na drahe pristroje nevydela… :mrgreen: )
Zrovna nedavno se me na nazor na podobny pristroj ptala kamaradka… no reklamu to melo kvalitni… o spokojenych pacientech vypraveli stale titiz lide…podobneho spokojeneho pacienta zrejme ale nikdo nikdy nevidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.11.11 20:37

a taky pochybuju, že by si odtamtud mohl jen tak „omylem“ odnést nějaký přístroj 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
12.11.11 20:57

mě přijde divné jak by pracoval přístroj jako přenoska..na baterie? taky se mi to zdá velmi nepravděpodobné ,spíš chtěl oslnit ..

• Citovat
  • Upravit
14046
12.11.11 21:18

jezis to je blbost a ona, ze mu na to skoci…

pokud by to existovalo, tak proc by se na vysledky bralo tolik krve a vubec, je to lhar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.11 21:28

Znám jednoho, co si vymýšlí takové kraviny, že je to až neuvěřitelné. A ještě neuvěřitelnější je, že mu to spousta lidí žere a fakt tomu věří :zed:

Tohle je fakt kravina. ŽÁDNÝ přístroj nedokáže odhalit nic takhle na dálku. Leda tak foťák odhalí člověka, co má tři hlavy apod., ale toho bychom si všimli i bez něj. Švagrová je asi hoooodně moc zamilovaná, když mu to baští a ještě to tluče do hlavy dalším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.11.11 21:41

Jeste jen tak pro info, jak vysvetluje, ze to funguje? Je prece chmik, tak musi vedet aspon to, ze rakovina treba v oku, prsu, streve, kuzi a krvi ma spolecne tak maximalne to, ze jde o nekontrolovatelne se mnozici bunky(nadory jsou to skutecne ruzne a i treba jeste muz byt v kazdem z techto mist nekolik typu nadoru)… jinak maji spolecny snad jedine ten laicky nazev rakovina… takze jeden univerzalni, jeste k tomu blikajici pristroj je skutecne nesmysl… a je vubec chemik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.11.11 21:51
Kakika píše:
Znám jednoho, co si vymýšlí takové kraviny, že je to až neuvěřitelné. A ještě neuvěřitelnější je, že mu to spousta lidí žere a fakt tomu věří :zed:Tohle je fakt kravina. ŽÁDNÝ přístroj nedokáže odhalit nic takhle na dálku.** Leda tak foťák odhalí člověka, co má tři hlavy apod., ale toho bychom si všimli i bez něj.** Švagrová je asi hoooodně moc zamilovaná, když mu to baští a ještě to tluče do hlavy dalším :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová