Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, je to taková odlehčená otázka i když trochu smutného tématu..
Dneska u mě byla mladá švagrová, že si našla přítele, který dělá někde v Praze s cytostatiky - chemotrapit..
Velice o něm mluvila, jaký je to chemik..
Prý si omylem jednou vynesl nějaký přístoj a jakmile před ním stál nějaký pán - na obědě, nebo tak nějak, že mu to začalo blikat a svítit a prý jasná rakovina.. No nevím, ale přijde mi to divné.. O této problematice vím docela dost, ale toto by mě zajímalo, jestli tomu věříte.. Takových věcí bylo víc a myslím si, že ji pěkně kecá..
Co myslíte, existuje něco takového v laboratoři, když je v člověku rakovina, že to začne blikat, svítit nebo tak nějak??
no já bych tomu moc nevěřila, přijde mi to jako pěkná hovadina. To by nás pak mohli oblikávat na každé prohlídce u doktora. Bylo by to pěkné, ale… ![]()
myslím,že asi pouze lékaři mají takový přístroj.
http://www.clubzena.cz/…nu-6965.html
Myslím, že kdyby zjišťování rakoviny bylo takto jednoduché, neumíralo by spousta lidí kvůli pozdní diagnóze. Nebylo by nutné odesílat nálezy na histologii, apod.
Kdyby o sobě tvrdil, že je léčitel, že používá alternativní metody, cokoli - tak možná, to už je o víře. Ale pokud o sobě tvrdí, že je seriózní chemik, tak to považuji za nesmysl.
On říkal, že už začně pípat, když je člověk nakazený..
Docela by byla síla, kdyby si vymýšlel, aby udělal dojem, když se to týká této nemoci..
Zajímal mě váš nároz…
Pěkná blbost!! Proč by lidi chodili na všechny ty možný vyšetření, který nejsou rozhodně příjemný? Proč by se brala krev, dělaly CT, rezonance? Podle mě je to hloupost.
Já bych nezatracovala bylinkáře, šamany a další, kteří na tohle mají „šestý smysl“ a používají pak cokoli - virgule až já nevím co. Diagnostikují a někdy i umí léčit. Jenže současně je mezi nimi buhžel většina podfukářů, kteří těží z toho, že je to prostě furt něco mezi nebem a zemí, a …
Na černobílé nikdy nerozděluju, ale v tomto případě bych byla skeptická. ![]()
Taky si myslím,že je to blbost,že chtěl jenom lhaním udělat dojem…
Kdyby to bylo tak dobre, tak uz je diagnostika nekde jinde… Je to samozrejme hloupost…Takhle podezrele jsou vsechny podobne zazracne pristroje, ktere maji v rukou soukromnici… uz proto, ze kdyzby to fakt fungovalo, tezko si to clovek vyrobi doma sam a original by byl tak drahy, ze by si ho soukromnik nikdy nemohl dovolit(zvlast pokud by to nemeli nikde jinde ve velkych nemocnicich, kterym na pristroje prispiva stat - protoze ani nemocncie si obvykle na drahe pristroje nevydela…
)
Zrovna nedavno se me na nazor na podobny pristroj ptala kamaradka… no reklamu to melo kvalitni… o spokojenych pacientech vypraveli stale titiz lide…podobneho spokojeneho pacienta zrejme ale nikdo nikdy nevidel…
a taky pochybuju, že by si odtamtud mohl jen tak „omylem“ odnést nějaký přístroj ![]()
mě přijde divné jak by pracoval přístroj jako přenoska..na baterie? taky se mi to zdá velmi nepravděpodobné ,spíš chtěl oslnit ..
jezis to je blbost a ona, ze mu na to skoci…
pokud by to existovalo, tak proc by se na vysledky bralo tolik krve a vubec, je to lhar
Znám jednoho, co si vymýšlí takové kraviny, že je to až neuvěřitelné. A ještě neuvěřitelnější je, že mu to spousta lidí žere a fakt tomu věří ![]()
Tohle je fakt kravina. ŽÁDNÝ přístroj nedokáže odhalit nic takhle na dálku. Leda tak foťák odhalí člověka, co má tři hlavy apod., ale toho bychom si všimli i bez něj. Švagrová je asi hoooodně moc zamilovaná, když mu to baští a ještě to tluče do hlavy dalším ![]()
Jeste jen tak pro info, jak vysvetluje, ze to funguje? Je prece chmik, tak musi vedet aspon to, ze rakovina treba v oku, prsu, streve, kuzi a krvi ma spolecne tak maximalne to, ze jde o nekontrolovatelne se mnozici bunky(nadory jsou to skutecne ruzne a i treba jeste muz byt v kazdem z techto mist nekolik typu nadoru)… jinak maji spolecny snad jedine ten laicky nazev rakovina… takze jeden univerzalni, jeste k tomu blikajici pristroj je skutecne nesmysl… a je vubec chemik?
Kakika píše:
Znám jednoho, co si vymýšlí takové kraviny, že je to až neuvěřitelné. A ještě neuvěřitelnější je, že mu to spousta lidí žere a fakt tomu věříTohle je fakt kravina. ŽÁDNÝ přístroj nedokáže odhalit nic takhle na dálku.** Leda tak foťák odhalí člověka, co má tři hlavy apod., ale toho bychom si všimli i bez něj.** Švagrová je asi hoooodně moc zamilovaná, když mu to baští a ještě to tluče do hlavy dalším