Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jak mam postupovat.
Napisu problem objednala jsem v ulovkach konika.
Konik dosel.po sem dobry.
Jenomze konik smrdi.Ale fakt sila.Nakonec jsem ho nasla na d testu ze zakazany dovoz.
Pani reklamaci uznala.Napsala jsem ji ze konk smrdi.
A ted mam narok na postovne za ktere mi bylo poslano a kdyz budu posilat zpet kdo hradi postovne??
Obrátila bych se na správce aukra, určitě poradí.Já jsem několikrát reklamovala, ale poštovného jsem se nikdy nedočkala.
Můžu vědět jakého koníka?…myslíš skákacího?…mám úžasnou zebru a nesmrdí…byla zakoupená i paní a ne od vitnamců…po malé a je k mání…foto zašlu..pokud jsem utla omluva je na místě ![]()
Já tedy osobně myslím,že je to riziko nakupování na aukru.Pokud se nedomluvíš z prodejcem na úhradě poštovného,tak je to na tobě.Pochybuji,že se tímto problémem aukro zabývá.Narazila jsem na prodejce nových věcí a tam píše,že oprávněná reklamace ano,ale pošta je na kupujícím.Koukni co má v podmínkách
No,nevím to určitě,ale myslím,že se nemýlím. ![]()
Sylvajs píše:
Můžu vědět jakého koníka?…myslíš skákacího?…mám úžasnou zebru a nesmrdí…byla zakoupená i paní a ne od vitnamců…po malé a je k mání…foto zašlu..pokud jsem utla omluva je na místě
jo skakaciho nafukovaciho.mas fotku te zebry??
No od 1.10. je nově povinnost pro e-shopy vracet i částku i za poštovné, nicméně nejsem si jistá, zda se to vztahuje i na aukro. To by měli mít v podmínkách.
Sylvajs píše:
mám…není to přesně ona,ale vypadá takto…je u našich…
Vypada podobne jak ten nas ale te jen celej zluty.Ono to vypada ze jsem proste narazila na spatny kus.