Hotel Prosper v Čeladné - bazén

488
7.12.12 15:27

Hotel Prosper v Čeladné - bazén

Zaujal mě Hotel Prosper v Čeladné, a to hlavně bazénem. Malá má rok a půl a ráda řádí ve vodě. Byli jste tam někdo? Jaká byla voda v bazénu? Nebyla moc studená pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20522
7.12.12 16:09
Já tam byla asi 11let zpátky. Bazén jako nic moc, fakt jenom bazén, pro děti tam nebylo nic jiného. No my tam byli bez dětí, jenom tak jsme zašli do vody. Ale mám pocit, že teda nic teplého jako v bazénu to nebylo, spíš taková vlažná, studenější voda. Ale třebA SE to změnilo :nevim:
@amanda1979 píše:
Zaujal mě Hotel Prosper v Čeladné, a to hlavně bazénem. Malá má rok a půl a ráda řádí ve vodě. Byli jste tam někdo? Jaká byla voda v bazénu? Nebyla moc studená pro děti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.12.12 16:11

Ahoj,

primo s Prosperem zkusenost nemam, ale tady: http://www.sepetna.cz/ je taky bazen, pak i tady: http://www.hotelpetrbezruc.cz/ (tam jsme byli na prodl. vikendu a fakt super, nedaleko je i jizdarna, kde se da povozit na konikach, v hotelu bowling, moznost masazi, virivka…a bazen tak akorat)
a pak super bazen tady: http://www.horal-hotel.cz/ (ale nemam zkusenost s ubytovanim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
7.12.12 16:13

Já jsem tam byla loni v létě a úplně super, ten bazén je úžasný a voda nebyla vůbec studená, myslím, že naprosto v pohodě pro dítě. Byla jsem tam na wellness víkendu s kamarádkou a fakt naprosto supr, i dobře vařili a snídaně hodně bohaté, můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.12.12 16:14

Jako mistni doporucuji sepetnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
7.12.12 16:18

My jsme tam byli loni na jaře a super! Voda nebyla studená, jako do teplé daleko, ale dalo se tam úplně v pohodě být i s mrňaty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
7.12.12 16:46

My tam byli loni v dubnu na svatebním pobytu a byla jsem dost zklamaná, voda ledová, hotelem se linul puch cigaret a chloru. Snídaně ok, ale na oběd slibovali českou kuchyni. No, špagety s kečupem moc nepovažuji za českou kuchyni. Takže já už bych tam znovu nejela, ale měli jsme to v rámci slevového pobytu, takže možná proto to stálo za houby. Pokoj jsme měli celý rozbitý, sešroubovanou celou sprchu, postel křupnutá… No byla jsem z toho dost naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.12.12 16:50

Ahoj,
byli jsme letos v létě. Bazén je pěkný, voda byla chladnější, ale to se může měnit. Jen tedy pro děti to moc není. Starší umí plavat a mladší si mohla hrát v podstatě jen na schodech jinak tam byla všude hloubka. Nám to nevadilo, ale mít 2 neplavce, tak by to byla otrava.

Jinak jsme byli moc spokojení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.12.12 18:17

Horal, Solan a Sepetna sice vypadaji uzasne, ale bohuzel nejsou na slevomatech a za plnou cenu je to drahe. Jaky byl ten Bezruc? Trosku mi to to pripomina ROH, ale treba zdani klame :) Rozhoduji se mezi nim a Prosperem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.12.12 18:20
@amanda1979 píše:
Horal, Solan a Sepetna sice vypadaji uzasne, ale bohuzel nejsou na slevomatech a za plnou cenu je to drahe. Jaky byl ten Bezruc? Trosku mi to to pripomina ROH, ale treba zdani klame :) Rozhoduji se mezi nim a Prosperem.

No, znama na Bezruci delala a po tom vsem, co mi vykladala bych si tam nedala ani kafe!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
7.12.12 19:48

Bezruč je fakt starý, tam bych taky asi nejela. Ségra byla v Prosperu taky přes Slevomat a už by tam nejela. Říkala, že se to sice dalo, ale na to, že to byl 4* hotel, to bylo celkem ubohé. Jídlo nic moc, na pokoji se netopilo… Hotel už má evidentně svoje roky za sebou. Úžasný je hotel Sluníčko na Sepetné, i pro děti je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.12.12 09:08

Tak já teda raději počkám na něco jiného, děkuji všem za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí