Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
na úvod - projela jsem diskuze na podobná témata a nenašla ![]()
A ted : máme s manželem 5 let výročí od svatby a já bych ctěla jako dar překvapit a vypadnou , asi jen na 1 noc (víc babičky ty naše chluligány asi nepohlídají, tedy hlavně toho mladšího, se starším už je řeč
někam do hotýlku, penzionu ve středních čechách a okolí. nemusí to bejt **** luxus, ale aby tam bylo čisto, utulno, restaurace nebo možnosti ve městě. Hledala jsem na netu, ale všechno je bud moc luxusní (nevadí mi ani tak ceny, spíš jak klientela, která tam asi jezdí) nebo moc obyčejnýho. Proste něco ideálního pro manžele, co mají 2 raubíře a možnost to všechno na 1 den a noc hodit za hlavu ![]()
Nemáte nějaký TIP?
Díky díky díky
Ahoj, chtěla jsi ve středních Čechách - to nemám, ale mám tip na pension v Litomyšli - U věže. Je to rodinný malý penzionek přímo na náměstí, výborných restaurací je tam dost a na procházky super. Dostali jsme tam noc jako svatební dar a na roční výročí jsme si ji vybrali
- babička hlídala malého a my jsme si to moc užili. Kdybys chtěla kontakt, písni mi SZ. Zdenula
Ahojky, co treba Hruba Skala v Ceskem raji, to byla romantika
spani na zamku, postel s nebesy ![]()
At se oslava vydari!
Mata
Ahooj
tak my jsme dostali jako svatební dar víkend v tomto penzionu:
http://www.penzionbelice.cz/cz.htm
Bylo to tam pěkné a velice ochotný personál…střední čechy to jsou taky ![]()
Super se dá s nima komunikovat přes net a není tudíž problém darovat pobyt jako překvapení ![]()
Diky za odpovedi, penzion belice se mi moc libil, bohuzel maji plno
.
Porsim posim jeste nejaky tip
Ahojky,
toto je skromnější penzionek v Poděbradech, ale čistý, útulný, s přijatelnými cenami a i s parkecem … pohoda ![]()
http://mujweb.cz/www/penzionkr/
Peťula
Ahoj holky,
díky za tipy, a přidávam jeden další, kde jsme nakonec byli my a ůúžasný ![]()
Kutná hota, penzion U zvonu, v centru, v klidu, milý personál, soukromí, krásnej, cistej, utulnej pokojíček v podkroví. ůžasná bohatá nesněditelná snídaně.
Pár kroků do báječné pizzerie U šněka pohodáře, do mexické restaurace, do utulných barů a kavárniček.
krásné památky, prohlídka dolu (vyfasujete plášt, helmu a lucernu a hodinu se vžíváte do kutnohorských stříbrodolačů
.
Fakt nádhera, nakonec jsme jeli na 2 noci ![]()
Martina
Už je to sice pasé, ale kdyby někdo taky hledal něco podobného, tak my jsme byli v penzionu Spálený Mlýn poblíž Mníšku pod Brdy a tam to bylo fakt super. Moc hezké prostředí, dobrá kuchyně, hezké pokoje.