Pediatr, Praha 4 (Braník)

28
29.8.06 11:32

Pediatr, Praha 4 (Braník)

Milé maminky, jsem v 35. tt, přestěhovali jsme se na Prahu 4, konkrétně kousek za Zelený Pruh a potřebovala bych našemu budoucímu drobečkovi najít dětského doktora. Kousek od nás je poliklinika na Zeleném Pruhu, nemáte, prosím, některá zkušenosti s tamními pediatry? Předem moc děkuju za všechny tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
29.8.06 12:00

Ahoj Aajo,
ja taky bydlim kousek od Zeleneho pruhu a s malou chodime do DTC (to je asi ta poliklinika, kterou myslis :?: - kousek od konecne autobusu 205 ). Na pediatrii je Dr. Linhartova a Dr. Zezulak - oba se stridaji v jedne ordinaci. Myslim, ze bys to klidne mohla zkusit, my tam jsme spokojeni. Jestli chces cislo na ne, posli mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.06 20:58

Ahoj Aajo, nejak se mi nedari ti zaslat SZ, tak to pisu tady.
To cislo je 234 105 353. Registrovat se jeste nemusis, jen bych si tam predbezne zavolala, ze bys chtela po porodu k nim chodit. V porodnici po tobe budou chtit jmeno pediatra a adresu (je to Roskotova, ale cislo nevim). Po prichodu z porodnice si tam zavolej, kdy muzes s mimiskem prijit na kontrolu (tady bohuzel ani poprve nechodi domu).
Jinak ti preju hezky zbytek tehotenstvi, rychly a pohodovy porod a zdrave miminko.
Pokud bys mela jeste nejake dotazy, klidne mi pisni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová