Houbová omáčka pro batole + další
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Houbová omáčka pro batole + dalsi
Dobry večer,
viz název - dáváte houbovou omáčku batoleti? Dítě 15 měsíců. Nebo třeba tu omáčku a nedávat ty žampiony.. Vybrat je..nebo celkové vůbec nedávat?
Může dítě 15 měsíců - houskový knedlík, tortilla tu placku takovou??
Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LP4 píše:
Dobry večer,viz název - dáváte houbovou omáčku batoleti? Dítě 15 měsíců. Nebo třeba tu omáčku a nedávat ty žampiony.. Vybrat je..nebo celkové vůbec nedávat?
Diky
ne, nedávala bych houby 15měsíčnímu, já teda v tom věku nedávala ani omáčky, houskový knedlík mu neublíži, ale ani mu to nic nedá,
tortillu může
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě říkala pediatra, že deti do 6 let by houby neměli jíst.
Knedlík i trortilu dávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Houbovku jsem zatim nedala ani 3 letemu. Znam ale takovou, ktera dava houby pravidelne diteti, kteremu nebyl ani rok. Kdyz jsem ji slusne rekla, ze na houby je fakt brzy (myslela jsem, ze o tom treba nevi, ze by se nemely davat), bylo mi receny, at se nestaram, ze diteti bude davat cokoliv, co mu chutna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala jsem, ale oni o ně ani moc nestály. Houby jí tak od 7 let a až nyní kolem 9 a 11 let s chutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše:
Dobry večer,viz název - dáváte houbovou omáčku batoleti? Dítě 15 měsíců. Nebo třeba tu omáčku a nedávat ty žampiony.. Vybrat je..nebo celkové vůbec nedávat?
Diky
Houby kromě uměle pěstovaných žampiónů občas jsem dětem nedávala hodně dlouho. Ani teď je nejíme kromě bedlových řízků jednou do roka a bramborové polévky taky občas.
Houby jsou odpad přírody, natáhnou do sebe těžké kovy a další škodlivé látky.
Knedlík může, pokud chutná. Za mě je to stejná moučná příloha jako tortila nebo těstoviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomhle věku už občas něco s houbou dostal. Ale nejde je. Takže si pochutnal na omacce a knedlíků ale hub se ani nedotkl
- Citovat
- Upravit
@1Pears1 ano žampiony myslím. Z lesa mi nechutnaji
žampiony rovná se u mě houba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Houby bych určitě nedávala. Zkusila jsem dát synovi malinkatej houbový řízek když mu byli 2 roky a celou noc plakal že ho bolí bříško. Takže houby určitě bych vynechala. Ale tu omáčku s knedlíkem bych mu klidně dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v jeslích dostávají žampiňony batolata pravidelně. Už jsem se nad tím pozastavovala, ale žádné dítě s tým nemá problém, tak neřeším.
- Citovat
- Upravit
@LP4 píše:
@Capelucia asi jde spíš o houby z lesaděkuju moc
Taky se mi zdá
. Já se nejdřív bála, syn nějaké alergie má, ale pohoda a chutná mu. Tak nic neříkám, jinak vaří zdravě a chutně, alergeny hlídají. Jsem si řekla, že asi vědí, co dělají. Dávají jim jenom koupené žampiňony, jiné houby ne.
- Citovat
- Upravit
Žampiony od 3let v pohodě..
Moje holky měly klasické houby třeba v bramboračce nebo v omáčce, ale jedly vše okolo, jen né ty houby. Ta mladší skoro 6 letá se jim vyhýbá pořád a starší je sní jen v té bramboračce, jo a v létě snědla kousek obalované, ale nechutná jí to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit