Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Valašsko, slabota mám tak 10 porcí v mražáku počkám, jak na tom budou václavky, gulášek z nich je úplně luxusní ![]()
@Zuzee87 píše:
Hlasim ze tady v norsku letos o hodne lepsi jak vloni! nasbirala jsem jich hromadu! vsecko poctive nasusilajinak ehm.. houby vydrzi i v mrazaku? a to je jako nakrajite?
co kdyz budou cervive kdyz budou v celku..?
Nakrájet jako na sušení a dát zamrazit, jsou pak jako bys použila čerstvé houby. ![]()
Hlasim Beskydy, vcera tak 3 kg a dnes manzel sam a donesl 4,5 kg
Rostou
Mama je ma na suseni po celem byte ![]()
@marketa20 my je susime v susicce na ovoce a jsou za chvilku a navic krasne provoni byt
@Verca1989 no uz nemam jak vyzkouset ale pristi rok urcite! ![]()
@1.zizi no skoro jo
letos sem si vyjela treba na kole a za 20 minut sem se vracela zpatky s plnou igelitkou! ![]()
@Nelisa normalne jsem nestastna protoze my uz tu mame radny podzim a uz asi nic neroste, nebo sem aspon uz nic nevidela.. (krome starych…) ![]()
Beskydy-Krásná, Bílá, Bečvy
hřiby už nechci ani vidět
, sbírání mě baví, ale to zpracování je pro mě utrpení
@1.zizi před 14cti dny jsme našli první podborováky, minulý týden s děckama plné 2košíky. A to byla neděle. Chystáme se opět v sobotu, tak uvidíme. U nás je problém, že všechny lesy jsou krpály jak sviň, takže hledání hub je spíš horolezecká záležitost
jinak jsou to Beskydy - morávka, bílá, hamry a pod. ![]()
Chodime s dcerou ob den a ten kosik nekdy dva doneseme vzdy… ja uz mam neco zamrazeno, nasi maji zamrazeno, tak houby rozdavam, miluju houbareni, dcera taky a jako bonus mi to ted v tehu dela dobre ![]()
@ivula píše:
Taky jsme byli v Beskydech o víkendu a za 2 hodiny, plný velký koš
a kde já tedsa nechodím ale manžel šel ještě s dalšíma 4 lidma s nic byli na u slovneských hranic na konečné.