Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme chodili hodně minulý týden, když měl přítel po práci, vždy jen na hoďku, dvě a vždy jsme našli, většinou každý den půl košíku, většinou suchohřiby, babky i nějaké praváky. Takže mrazák se taky pěkně plní.
Jo a jsme z JHM kraje ![]()
Ano tri cukraly a plny suplik namrazeno. Spousta snezeno a pokud jeste porostou nasusim a budu davat v nejake pekne sklenici jako malickost treba znamym k vanocum
Hlasim ze tady v norsku letos o hodne lepsi jak vloni! nasbirala jsem jich hromadu! vsecko poctive nasusila ![]()
jinak ehm.. houby vydrzi i v mrazaku? a to je jako nakrajite?
co kdyz budou cervive kdyz budou v celku..?
@Zuzee87 nakrajim na kosticky a podusim.
Ja si to zamrazuju i s tou vodou kdyz chci na omacku.
@Zuzee87 hadam, ze v Norsku neni takove houbove silenstvi jako tady ze?
…jinak houby cistim a rozkrajuji hned v lese…doma jen roztridim a ususim ty nejtvrdsi a nejhezci a zbytek do mrazaku nakrajene na kostky…
Tak to vam zavidim, u nas skoro nerostou
zkusime v nedeli, jinak sme byli minuly tyden a ve trech jsme nasli sotva 20 hub. Jinak jsme kralovehradeckej kraj, Trutnovsko ![]()
@Vrtul ahaaa tak to me nenapadlo! no nic pristi rok vyzkousim! ![]()
@1.zizi ehm no tady kdyz me nekdo potka s houbama tak se me pta jestli se nebojim ze se otravim
tady sbiraji houby jen cesi, slovaci a polaci
.. nori kdyz uz nedej boze neco sbiraji tak ty lisky..tak do mrazaku me je dat nenapadlo ![]()
@Zuzee87 samozřejmě, že vydrží v mrazáku, mě to přijde i lepší jak sušené. A jinak neznám teda nikoho, kdo by dával houby do mrazáku vcelku, já je normálně nakrájím na malé kousky, dám do sáčku a do mrazáku, nijak nedusím, mám udělané balíčky do polévky, pod maso apod.
Beskydy prd byli jsme o vikendu a nic moc tak na 2 polévky a jednu omajdu
![]()
Taky jsme byli v Beskydech o víkendu a za 2 hodiny, plný velký koš ![]()
Něco málo mám, v mrazáku na zimu. Letos jsme byli s ročním synem a moc se to nedalo, všude mokro a já mu vzala blbý boty, tak jsme chodili jen po asfaltce a já občas skočila do škarpy pro klouzky.
Tak co zeny a muzi nasli jste neco letos?…my byli 2× museli jsme jet hooodne daleko skoro pres pul republiky, ale mrazacek je skoro plny…ale chtela bych jeste jednou vyrazit..jak jste na tom vy?…kolik hub mate a houbarite vubec?…