Houby v přikrmu

487
25.9.16 11:25

Houby v přikrmu

Chtěla jsem se zeptat, zkoušel někdo příkrm od Hami 10 + Zahradní zelenina s hovězím?
Jsou v tom houby, které se obecně dětem moc nedoporučují. Žampiony by mi nevadily, ale obyč houby.
Jenom mě zajímá názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
25.9.16 11:49

V kupovaném příkrmu by to mělo být schválené :think: Tak houby jsou těžké že jo, proto se nedoporučují, ale tak v tom příkrmu jich bude pramálo, nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.9.16 11:58

Nam doktor zakazal houby do tri let.Jen zampuony od roku povolil.Ja bych nedavala, je to tezky do zaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.9.16 12:19

Prave si rikam jeslti jsou jen tezke nebo je to i alergen.
My to omylem koupili. Samozrejme ze v nazvu houby nepisou, to napisou jen zahradni zelenina s hovezim, ale houby fakt nejsou zahradni zelenina :-D :-D :-D Žampiony uz ochutnaval a dobry :-D tak houby snad taky vadit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.9.16 12:20

Tam je takove mini mnozstvi, ze mnohem tezsi na zaludek bude ta mrkev nebo hovezi ;) nebala bych se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.9.16 12:57
@žabinka píše:
Chtěla jsem se zeptat, zkoušel někdo příkrm od Hami 10 + Zahradní zelenina s hovězím?
Jsou v tom houby, které se obecně dětem moc nedoporučují. Žampiony by mi nevadily, ale obyč houby.
Jenom mě zajímá názor.

Ano, malá zrovna tento příkrm milovala :lol: a hub bych se nebála, neříkám, dávat dítěti kvantum hub, ale když se občas někde nějaká objeví…neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.9.16 13:26

Nebála bych se toho, pokud nemáte v rodině alergii na houby. Znám dost lidí s alergií na mrkev a mrkev je přitom v každém příkrmu. Potraviny pro nejmenší děti jsou přísně kontrolované a schvalované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.9.16 13:28
@dalmati píše:
Nebála bych se toho, pokud nemáte v rodině alergii na houby. Znám dost lidí s alergií na mrkev a mrkev je přitom v každém příkrmu. Potraviny pro nejmenší děti jsou přísně kontrolované a schvalované.

Jasny to je pravda ze alergenem muze byt cokoliv, mame alergii v rodine, ale ne na jidlo. Tak snad to bud edobry kdyz ty zampiony mu chutnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.9.16 08:13
@dalmati píše:

Ano, můj manžel má :? Dítě zatím dobrý, ale u mě přišly alergie v pubertě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová