Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat, zkoušel někdo příkrm od Hami 10 + Zahradní zelenina s hovězím?
Jsou v tom houby, které se obecně dětem moc nedoporučují. Žampiony by mi nevadily, ale obyč houby.
Jenom mě zajímá názor.
V kupovaném příkrmu by to mělo být schválené
Tak houby jsou těžké že jo, proto se nedoporučují, ale tak v tom příkrmu jich bude pramálo, nebála bych se.
Nam doktor zakazal houby do tri let.Jen zampuony od roku povolil.Ja bych nedavala, je to tezky do zaludku
Prave si rikam jeslti jsou jen tezke nebo je to i alergen.
My to omylem koupili. Samozrejme ze v nazvu houby nepisou, to napisou jen zahradni zelenina s hovezim, ale houby fakt nejsou zahradni zelenina
Žampiony uz ochutnaval a dobry
tak houby snad taky vadit nebudou.
Tam je takove mini mnozstvi, ze mnohem tezsi na zaludek bude ta mrkev nebo hovezi
nebala bych se toho.
@žabinka píše:
Chtěla jsem se zeptat, zkoušel někdo příkrm od Hami 10 + Zahradní zelenina s hovězím?
Jsou v tom houby, které se obecně dětem moc nedoporučují. Žampiony by mi nevadily, ale obyč houby.
Jenom mě zajímá názor.
Ano, malá zrovna tento příkrm milovala
a hub bych se nebála, neříkám, dávat dítěti kvantum hub, ale když se občas někde nějaká objeví…neřešila bych to.
Nebála bych se toho, pokud nemáte v rodině alergii na houby. Znám dost lidí s alergií na mrkev a mrkev je přitom v každém příkrmu. Potraviny pro nejmenší děti jsou přísně kontrolované a schvalované.
@dalmati píše:
Nebála bych se toho, pokud nemáte v rodině alergii na houby. Znám dost lidí s alergií na mrkev a mrkev je přitom v každém příkrmu. Potraviny pro nejmenší děti jsou přísně kontrolované a schvalované.
Jasny to je pravda ze alergenem muze byt cokoliv, mame alergii v rodine, ale ne na jidlo. Tak snad to bud edobry kdyz ty zampiony mu chutnali.
@dalmati píše:
Ano, můj manžel má
Dítě zatím dobrý, ale u mě přišly alergie v pubertě..