Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se díváte na pevnost Boyard s českými představiteli? Jak se vám to líbí? Dnes mi přišlo že to je nijak sestříhane.
a co říkáte na pana Rosáka jako otce FURA? Líbí se vám ten pořad s Čechy? Mě už to přijde jine takové zrychleného rázu ![]()
Dnes jsem koukala poprvé, nelíbí se mi to. Ani Rosák ani Bouček.
Mně Bouček jo, toho mám ráda, je fajn, vždycky takový milý decentní. Rosák mi tam vyloženě hodě vadí
Mne se to celkem libi..Boucek mi tam prijde dobrej..a Rosak mi jako otec Fura moc nesedi, ale nic hroznyho..takova oddechovka na sobotni vecer, divam se na to rada..
Nam se pořád líbí, sledujeme ho i s deckama.
Fandime. Na každý díl se těšíme.
I Bouček i Rosák mi tam sedí.
Nejvíc se nám líbila Kynichova a hadi to jsme všichni ztichli a vyděšeně ji litovali
.
Nám se nejvíc líbil druhý díl s Kohákem. U toho jsme se chlámali. Děcka už to viděly 4× ![]()
Mě se to líbí, docela příjemná změna od filmů kde jsou jen vraždy, pomsta, sex, atd. pana Rosáka mám ráda, ale taky mi tam nesedí. Moderátor se mi líbí. Líbila ve mi i Tvoje tvář má známý hlas ale víc první řada, ale zase, v každém díle jsou dvojsmyslné narážky, nejsem puritan ale to se nemůžeme bavit bez toho?
U nás taky sobotní večerní program s dětma - na sobotu je to pro ně fajn - má to teda jinou atosféru než stará pevnost, ale pro ně je to něco „vau“ ![]()
Me se taky nejvíc líbil Kohák
to je proste péro
A dnes mi tam moc neseděla Taťána.. Ale byli sikovny
Mě se zdálo, že Taťána je nijak oplacana, ale jinak je fajn
pan Rosák je dobrý, ale taky mi moc nesedi jako Fura.
Proti starym dilum, kdy to jelo i snad 3h mi to prijde hrozne chude. Rosak mi tam vadi, jinak na to taky koukam
Takze bych tomu dala tak 60% v hodnoceni.
Mne se to nelibi, s originalem to nema nic spolecneho, je to zrychlene, nudne. Otec Furu je primo tragikomicka figurka, vadi mi tam nejvic, Rosak se na to nehodi, chtelo to tajemnou figurku ne takoveho hodneho strejdu, k smichu. Bousek taky by mohl byt lepsi, tohle neni slavik, je to soutez, mel by byt vic energickej, povzbuzovat, vic se do te hry polozit. No a Kucharova je porad modelina? Ja jen ze teda pekne pribrala, zadek a stehna ma poradne.
My se díváme s dětma a docela se nám to líbí…originál byl teda o mnoho lepší, ale jak už tu někdo psal, takový sobotní pohodový pořad. Dnes byli nejlepší ze všech zatím.
Kuchařová oplácaná??
bych teda neřekla. Moc hezká holka to je.
Boučka moc nemusím, ale tady mi nevadí a Rosák se tam fakt moc nehodí.
@katkak9 Tak na modelinu teda je tlusta fest, schvalne si dej vedle sebe postavy Kucharove a hanychove, nebe a dudy.