Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sleduju a docela me to bavi.. i kdyz stara, francouzska pevnost byla lepsi.. chybi mi tam pani temnot a konce, kde lustili veci o bedynku zlataku.. nase verze je hodne kratka, osekana.. :-/
boucek mi tam silne nesedi, moderuje to jak miss, podle me by mel bejt trosku vic energickej.. rosak mi nevadi…
Zatim me teda nejvic pobavil Kohak a jeho svacinka v podobe bananu, to bylo super.. ![]()
@lauraka píše:
@katkak9 Tak na modelinu teda je tlusta fest, schvalne si dej vedle sebe postavy Kucharove a hanychove, nebe a dudy.
Kuchařová je tlustá, jo?!
To by mě zajímalo, jak si teda představuješ modelku…asi chodící kostru, ne? Ta závist je hrozná věc, viď…
![]()
@Rozárka78 Tak o tloustce Kucharove pise i bulvar, spekulovalo se dokonce, zda neni tehotna, ze tak nakynula, suskaji si o tom diskuteri na FB, zakladatelka teto diskuze, takze na tom asi neco bude…Mimochodem opet rikam dej si vedle sebe Agatu a Kucharovou, obe byly v pevnosti, obe mely na sobe stejnej ohoz a ten rozdil uvidis na vlastni oci. No a zavist, jo to miluju, kde chybi argumenty nastupuje zavist…
Já viděla jen minuly Fil ale přišlo me to hrozne krátký každý jednu disciplínu někteří vyvolení 2. Jako závěr s had a nim lehoučký. Jako taky mne to nijak nenadchlo.
Me to bavi. Rosak je trochu strojeny a pokud bych mela vybrat, tak on jediny mi tam nesedi. Boucka mam rada.
Jinak Kucharova je fajn, oproti Hanychove/Pracharove naprosto pohodova a normalni holka. Vahu neresim. A zrovna vcerejsi dil se mi libil nejvic.
Prachar se ukazal jako srab a stejne tak i jeho chot moc nepredvedla.
Včera někde TV Prima uvedla, že zakoupila tu nejlevnější - základní verzi, proto je to asi oproti originálu takhle krátké. Proč k tomu ovšem přikoupili právě Rosáka, to nepochopím
![]()
@katkak9 píše:
@lauraka 176 cm / 58 kg…to je fakt strašně tlustá![]()
přesně, ty bláho, jak to někdo může napsat? Na modelínu…možná by to měli zakázat, ty vychrtlé kosti potažené kůží v těžké podvýživě, co se prezentují jako ideály krásy…pak by tu možná nebyl zástup mladých dětí s poruchou přijímání potravy.
@Rozárka78 píše:
Kuchařová je tlustá, jo?!To by mě zajímalo, jak si teda představuješ modelku…asi chodící kostru, ne? Ta závist je hrozná věc, viď…
![]()
Oproti bezne, jak ji známe měla dost nafouklé skrane. Ale to může udělat i to, že celou noc před natáčením parili. Což přiznala každá ta parta, že v noci chlastali.
Takže si myslím, že to bylo tím.
Jsem „odkojenej“ půvoodní verzí a pri sledování tohoto cirkusu jen tiše trpím.
Udělali z toho ein kessel buntes. ![]()
A Rosaka s Boučkem snad ani nekomentovat. ![]()
Koukame, celkem se mi to líbí. Záleží na osazenstvu, to včerejší se mi moc nelíbilo.
Nemám páru, co kde píšou o Kuchařové, ale taky mi přišla oplacana
Jestli závidím nevim, sama mám 50 kilo i s botama, ale oproti té Hanychove, nebo modelkám, které vidam mi přišla oplacana. Tím nemyslím tlustá nebo nehezká, sekne ji to takhle víc, než nějaké vyhublé modelíne, přišla mi prostě jako kus baby, žádná krehotinka.
Stačilo nám asi pět minut. Pak jsme přepnuli. Taková parodie na původní verzi…
Tak my hlavně nesrovnavame originál s Českou verzi. Nevidím důvod proč srovnávat nebo proč by se měla podobat.
Kdo je povahove protiva, protivný od prirody
tomu se nebude líbit nic a nikdo se mu nezavdeci.
Furt lepší tenhle pořád nez, aby tam v sobotu večer dávali nějaký Americký krvák.
Komu se nelíbí ať přepne a hotovo.