Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky tak mě napadlo jestli někdo náhodou nevíte kde se dá sledovat i z archívu starší díly Pevnosti Boyard jestli někdo víte dejte vědet dekuju
Taky jsem hledala a zatím nenašla. Britská verze, která teď běží na Coolu, se mi totiž nelíbí, zastesklo se mi po originálu. Takže si s dovolením počkám s tebou.
jasně budu ráda já na to koukám protože bych se u zpráv na nově zbytečně rozčílila
Bersaba píše:
Taky jsem hledala a zatím nenašla. Britská verze, která teď běží na Coolu, se mi totiž nelíbí, zastesklo se mi po originálu. Takže si s dovolením počkám s tebou.
tak to si taky pockam, tuhle verzi trosku sprasili
ten dedecek ve vezi ma do otce Fura hodne daleko ![]()
No to já taky koukám, děsně se mi líbí ta muzika.
Ale není to prostě ono…
neni, me rozbiji ta zenska v jakejch botech tam beha
a ten chlap - pan pevnosti je mi strasne nesimpaticky
aspon ze ty ukoly jsou stejne
bych di taky chtela nejake vyzkouset ![]()
Dávají to na Prima Cool.
Vždy ve všední dny od 19.20.hod. ![]()
Taky doma na to koukáme i když ty starší díly jsou daleko lepší jakty novější.
Ale dá se na to koukat.
jo máš pravdu některé ty úkoly bych si taky vyzkoušela ale za těma pavoukama bych nevlezla ani jak se říká za zlaté prase
Staninka30 píše:
Dávají to na Prima Cool.
Vždy ve všední dny od 19.20.hod.
Taky doma na to koukáme i když ty starší díly jsou daleko lepší jakty novější.
Ale dá se na to koukat.
Protože ty starší díly, jak říkáš, byly francouzský originál. Vznikla podle něj spousta verzí, které si točily jednotlivé země podle originálního schématu, a ta, kterou teď dávají na Coolu je právě britská. A dost nepovedená, podle mě.
Youtube - stačí zadat Boyard, tam je pár těch původních starých, vice jak hodinu trvajících částí ![]()
Taky koukám, ale stýská se mi po těch původních
Ani jsem to nedokoukala do konce - je tam taky ještě Felindra? Otáčí tygří hlavou?
![]()
rhiannon píše:
Taky koukám, ale stýská se mi po těch původníchAni jsem to nedokoukala do konce - je tam taky ještě Felindra? Otáčí tygří hlavou?
![]()
jo ta je stejna ![]()
rhiannon píše:
Taky koukám, ale stýská se mi po těch původníchAni jsem to nedokoukala do konce - je tam taky ještě Felindra? Otáčí tygří hlavou?
![]()
jj, ta tam zůstala. ![]()