Pevnost Boyard

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
25.2.12 18:27
Bersaba píše:
Staninka30 píše:
Dávají to na Prima Cool.
Vždy ve všední dny od 19.20.hod. ;)
Taky doma na to koukáme i když ty starší díly jsou daleko lepší jakty novější.
Ale dá se na to koukat.
Protože ty starší díly, jak říkáš, byly francouzský originál. Vznikla podle něj spousta verzí, které si točily jednotlivé země podle originálního schématu, a ta, kterou teď dávají na Coolu je právě britská. A dost nepovedená, podle mě.
katula9 píše:
jo máš pravdu některé ty úkoly bych si taky vyzkoušela ale za těma pavoukama bych nevlezla ani jak se říká za zlaté prase

taky pavouky a hady taky nemusim, to bych asi utekla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.2.12 18:37
ivana-domca píše:
Bersaba píše:
Staninka30 píše:
Dávají to na Prima Cool.
Ale dá se na to koukat.
Protože ty starší díly, jak říkáš, byly francouzský originál. Vznikla podle něj spousta verzí, které si točily jednotlivé země podle originálního schématu, a ta, kterou teď dávají na Coolu je právě britská. A dost nepovedená, podle mě.
katula9 píše:
jo máš pravdu některé ty úkoly bych si taky vyzkoušela ale za těma pavoukama bych nevlezla ani jak se říká za zlaté prase
taky pavouky a hady taky nemusim, to bych asi utekla :-D

Já taky nemusím pavouky ani ty štýři a hady dělá my to zle.

Jo a ještě jsme se dívaly na Faktor strachu to mě bavilo více. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.2.12 18:44

Faktor strachu taky sleduju, když se zadaří, ale nesnáším ty úkoly s pojídáním humusnejch věcí. :poblion: Nechápu, že se ty lidi i nebojí sníst třeba zkažený olihně, vždyť by z toho mohli normálně onemocnět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.12 18:45
Staninka30 píše:
ivana-domca píše:
Bersaba píše:
Staninka30 píše:
Dávají to na Prima Cool.
Ale dá se na to koukat.
katula9 píše:
taky pavouky a hady taky nemusim, to bych asi utekla :-D

Já taky nemusím pavouky ani ty štýři a hady dělá my to zle.

Jo a ještě jsme se dívaly na Faktor strachu to mě bavilo více. :dance:

ale ten je horsi, jsem to v tehotenstvi musela kolikrat prepnout, jaky tam byly chutovky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.2.12 18:45
Bersaba píše:
Faktor strachu taky sleduju, když se zadaří, ale nesnáším ty úkoly s pojídáním humusnejch věcí. :poblion: Nechápu, že se ty lidi i nebojí sníst třeba zkažený olihně, vždyť by z toho mohli normálně onemocnět. :nevim:

To se taky divím…podle mě museli podepsat tunu papírů a je tam doktor…ale stejně, občas nechápu, co kvůli penězům udělají :poblion: :nevim:

Jinak k hadům bych vlezla, to bez problémů, ale k pavoukům ani za 100 milionů :-O :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.2.12 18:55

jo že k pavoukům ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.2.12 19:31

dá se na to koukat do té doby, než začne někdo splňovat nějakej úkol a všichni na něj řvou:"No tak Jacku, to zvládneš, Jacku, vedeš si dobře, super Jacku, Jacku spěchej, Jacku obrať toho hada, toho hada obrať Jacku, Jacku vedeš si výborně…Jacku, Jacku… vždycky si dělám srandu z manžela a ptám se:Proč na něj volaj Jacku? Tak mě napadá, že zkusím u jednoho úkolu spočítat, kolikrát toho soutěžícího oslověj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.2.12 19:39
Bersaba píše:
Faktor strachu taky sleduju, když se zadaří, ale nesnáším ty úkoly s pojídáním humusnejch věcí. :poblion: Nechápu, že se ty lidi i nebojí sníst třeba zkažený olihně, vždyť by z toho mohli normálně onemocnět. :nevim:

Z toho je i mě zle někdy se na to ani nemohu dívat jen odejdu a zase přijdu dokoukat.
To se divím že to sní ale musí to bít humus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.12 19:44
Siisule píše:
dá se na to koukat do té doby, než začne někdo splňovat nějakej úkol a všichni na něj řvou:"No tak Jacku, to zvládneš, Jacku, vedeš si dobře, super Jacku, Jacku spěchej, Jacku obrať toho hada, toho hada obrať Jacku, Jacku vedeš si výborně…Jacku, Jacku… vždycky si dělám srandu z manžela a ptám se:Proč na něj volaj Jacku? Tak mě napadá, že zkusím u jednoho úkolu spočítat, kolikrát toho soutěžícího oslověj :lol: :lol: :lol:

to mi taky leze dost na nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
19.3.12 21:16

ahojky tak co říkáte na dnešní díl mě se to jak je to zase po novu nelíbí přijde mi to postavené na hlavu těd už předtím to bylo lepší a ten nový pán pevnosti a kapitán se mi taky moc nelíbí doufám že je to jen o zvyku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.3.12 21:31
katula9 píše:
ahojky tak mě napadlo jestli někdo náhodou nevíte kde se dá sledovat i z archívu starší díly Pevnosti Boyard jestli někdo víte dejte vědet dekuju

Tady je Francie Ford boyard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.3.12 21:36

No mě přišel otec Fura lepší než Čárifuk, kterej ho v těhlech dílech hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.3.12 09:14
Paťka08 píše:
katula9 píše:
ahojky tak mě napadlo jestli někdo náhodou nevíte kde se dá sledovat i z archívu starší díly Pevnosti Boyard jestli někdo víte dejte vědet dekuju
Tady je Francie Ford boyard

Díky. Teď ještě naučit se francouzsky. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
21.3.12 13:17

ještě něco aktuálnějšího. Fort Boayard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.11.13 02:27

Ahoj, oživuji diskusi. o víkendu jsem náhodou zjistila, že na primě dávají Pevnost Boyard, a docela hezkou, je to tuším francouzská verze..akorát nevím z jakého roku? Nevyzná se tady v tom někdo? Vím že před cca rokem, dvěma, dávali tu anglickou verzi, ta je krátká, a ta se mi tedy moc nelíbila, nevíte kdy je natočená? Protože na jejich stránkách jsem četla, že točí pořád, tak ale nevím jestli Angličani, nebo jsou to zase Francouzi? Omlouvám se za zmatený dotaz, ale vím jen že ty staré, cca 91-96(pořad mého dětství :srdce: ), pak jsem na uloz.to našla francouzské 2006-2009(jen některé), a já teĎ nevím, jestli ta anglická je točená před těmihle, a od té doby točí už zase francouzi, nebo ta anglická je nejnovější…nevíte někdo? omlouvám se za zmatený dotaz :oops: JInak jak jste tu řešily ty hlášky tam, tak mě tedy nejvíc fascinuje když na soutěžícího plnícího úkol křičí? dýchej, dýchej :lol: :mrgreen: a ta anglická, úkoly tam jsou fajn, ale je moc krátká, a ten „pán pevnosti“, to je fakt úlet, hnus..já na to tehdy koukala jen z nouze, protože aby tam soutěžícím nadával do bandy pitomců, to mi přijde moc, to bylo dost nechutný. Ten Olivier, co je v těch francouzských verzích(nových), ten se mi docela líbí, umí pochválit, a je takovej přející…ne jak tamten anglickej demoš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí