Pevnost Boyard

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
15.11.13 02:27

Ahoj, oživuji diskusi. o víkendu jsem náhodou zjistila, že na primě dávají Pevnost Boyard, a docela hezkou, je to tuším francouzská verze..akorát nevím z jakého roku? Nevyzná se tady v tom někdo? Vím že před cca rokem, dvěma, dávali tu anglickou verzi, ta je krátká, a ta se mi tedy moc nelíbila, nevíte kdy je natočená? Protože na jejich stránkách jsem četla, že točí pořád, tak ale nevím jestli Angličani, nebo jsou to zase Francouzi? Omlouvám se za zmatený dotaz, ale vím jen že ty staré, cca 91-96(pořad mého dětství :srdce: ), pak jsem na uloz.to našla francouzské 2006-2009(jen některé), a já teĎ nevím, jestli ta anglická je točená před těmihle, a od té doby točí už zase francouzi, nebo ta anglická je nejnovější…nevíte někdo? omlouvám se za zmatený dotaz :oops: JInak jak jste tu řešily ty hlášky tam, tak mě tedy nejvíc fascinuje když na soutěžícího plnícího úkol křičí? dýchej, dýchej :lol: :mrgreen: a ta anglická, úkoly tam jsou fajn, ale je moc krátká, a ten „pán pevnosti“, to je fakt úlet, hnus..já na to tehdy koukala jen z nouze, protože aby tam soutěžícím nadával do bandy pitomců, to mi přijde moc, to bylo dost nechutný. Ten Olivier, co je v těch francouzských verzích(nových), ten se mi docela líbí, umí pochválit, a je takovej přející…ne jak tamten anglickej demoš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
15.11.13 06:35

Netuším kdy ke to tocen. ale tedka každý pátek od 15 na D také dávají. podle upoutavek vypadá slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.11.13 08:30

Ahoj! Taky ráda sleduju.

Ta na Déčku je dětská a trvá asi jen půlhodiny. Soutěží tam týmy dětí mezi sebou.

Co se týká té verze pro dospělé, tak mám pocit, že to je točené někdy kolem roku 2008, 2009. Ale přesně to nevím.
Teď tam byl (nedávno) jeden díl, kde soutěžil i bývalý „pán pevnosti“ (Francie) a další, co měli nějaký podíl na té soutěži. Zkus kouknout do archivu na Primě. Pár dílů zpětně tam mají, ale myslím, že max. 4-5.

Celou historii netuším, ale někde jsem našla i polské verze, takže tam asi jezdil kde kdo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.11.13 08:36

http://www.radiotv.cz/…uz-22-rokem/

Tady něco málo o Pevnosti.
Na čtvrté fotce je ten pán pevnosti, který byl v tom jednom díle jako soutěžící.

Jsem to strašně ráda sledovala už jako malá holka. :) A pořád si pamatuju… Dusmo, dusmo! (nevím, jak se to píše) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
15.11.13 09:43

Také moc ráda sleduji a víkendy jsou moje na Primě. O víkendu dávají i na jednom ze slovenských kanálů a účastní se Slováci + je to se slovenskými průvodci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.11.13 13:16

Teď jsme objevila tohle, to vyoadá na hodně nový, ale co to jako má být? :zed: jedení brouků, to patří do faktoru strachu, ne do pevnosti, kde to je ten otec Fura, a proč je tam všechno tak hrozně barevný? :zed: to není pevnost Boyard ale cirkus Boyard, i ty cely co nechali původní, jako úkoly, tak to anjednou hraje všema barvama :pocitac: :zed:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
15.5.16 10:30

POLICE CZECH ORCHESTRA
Věděli jste že dle všeho úvodní a stěžejní znělka soutěžní hry je zřejmě z rukou českých muzikantů? :) :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.9.16 21:50

Co má párek společného s fotbalem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.9.16 21:51
@jessikka píše:

Koupis ho na kazdym poradnym fotbale. Parek a pivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.9.16 21:53
@Berousik píše:
Koupis ho na kazdym poradnym fotbale. Parek a pivo :mrgreen:
:mrgreen: tak to mě fakt nenapadlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.9.16 21:56
@jessikka píše:
:lol: :lol: no o přestávce si pro něj člověk běží aby měl k pívu co kousat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.9.16 21:57
@jessikka píše: :mrgreen: tak to mě fakt nenapadlo

U nas kdyz je fotbal, tak parky z udirny smrdej po cely vesnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.9.16 22:39

Me pobavil Kohak :D s tím bananem :mrgreen: :mrgreen: Jsem se doma chlamala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.9.16 22:48

@84eva84 jojo i ty jeho řeči, nespnila bych žádný úkol a jen se smála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.9.16 23:01
@jessikka píše:

Párek mám spojený s fotbalem už od dětství, kdy jsem na vinylu poslouchala Divoké sny Maxipsa Fíka. V příběhu Jak Fík soudcoval fotbal zazní: „Tatínek snědl půl párku, Fík půl koše párků.“

A já si dlouhá léta lámala hlavu s tím, co je to ten košepárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky