Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul píše:
Teply pivo a studeny parek - to je klasika.
jinak mě se líbily ty kyblíky s vodou, jak všechno vylejval, a pak ještě kýbl hodil na pás, a pak o něj zakopl
![]()
@vjerunqa píše:
Nejlepší byl minule Vojta Kotek v kafemlejnku![]()
To jsem se taky smála
![]()
No tak když je tu načaté téma-tak jak se vám „česká“ verze líbí?
Mně docela ano, musí to být makačka, co nebo koho dost obdivuji
-je ten mrňous „Paklíč“
,toho sleduji třeba jak se po pevnosti klusem až během přesouvají není nikdy zadýchán! ![]()
@Bjustřík píše:
No tak když je tu načaté téma-tak jak se vám „česká“ verze líbí?![]()
-je ten mrňous „Paklíč“
,toho sleduji třeba jak se po pevnosti klusem až během přesouvají není nikdy zadýchán!
Me se líbí co Češi dokážou vyplodit vtipnyho z úst
ten paklic je asi trenovanej a líbí se mi, jak je tam vždycky rovna do řady ![]()
@84eva84 Něco málo o NĚM -jinak jedná se bohužel o orig.web.stránku. Je třeba přeložit.. ![]()
Jinak pro fanoušky hry WEBOVKY ,je tam toho opravdu spousta!
![]()
@Bjustřík píše:
No tak když je tu načaté téma-tak jak se vám „česká“ verze líbí?![]()
-je ten mrňous „Paklíč“
,toho sleduji třeba jak se po pevnosti klusem až během přesouvají není nikdy zadýchán!
dá se na to koukat, ale nejlepší je stejně fr verze, na tu jsem koukala vždycky na youtube den po odvysílání, když to tam někdo dal. ale u český mě potěšily třeba ty třmeny včera, disciplína, která tam byla už před 20 a více lety, kdy jsem na to coby špunt koukala, ty už se u fr neobjevily kolik let. ovšem Rosák je trapnej, nebo spíš by mi ani nevadily ty jeho kecy, ale vadí mi, že mu říkají otec Fouras, angláni tam měli taky takovýho týpka, ale říkali mu profesor, nebo kapitán, nebo už nevím jak, já ty anglický nemusím, tak jsem je už dlouho neviděla. ten tam taky říkal soutěžícím „vypadni“, jak Rosák…a někomu kdo takhle mluví, tak mu říkat otec Fouras, je zvrhlost.Otec Fouras je pojem, osobnost Fort Boyard, a takhle se nikdy v žádných dílech nevyjadřoval. mohli mu vymyslet svoje jméno, a pak by to byo ok. a teda já tohohle mrňouse mám zažitýho jako Klíčníka, myslím že i v těch dílech 2006-2012, co byly nadabovaný, tak tenhle malinkej byl Klíčník, Paklíč byl odjakživa ten druhej, co hraje v francouzskejch dílech, je malinko vyšší, delší vlasy, a hraje tam už od úplnýho počátku. nejprve s Pačesem, pak s Pačesem i tímhle, a posledních asi 7 let jen s tímhle. a ještě mě štve, že mají na leccos hrozně času, prostě aby to udělali, na to co nazvali bod zlomu, mají Frantíci 1:30, Češi 3 minuty, ten únik totéž(i když tam jim ten pás možná pouští rychlejc, než když tam utíkají fr z vězení, ti to všichni zvládli max za 1:45, Kotkovi nestačily 3 minuty, tý včera tak tak. a ještě mě štvala Kynychová, na můj vkus k těm hadům byla dost nešetrná.
ale na sobotní večer to není úplně špatnej program, dá se na to koukat ![]()
@slavuska1 píše:
dá se na to koukat, ale nejlepší je stejně fr verze, na tu jsem koukala vždycky na youtube den po odvysílání, když to tam někdo dal. ale u český mě potěšily třeba ty třmeny včera, disciplína, která tam byla už před 20 a více lety, kdy jsem na to coby špunt koukala, ty už se u fr neobjevily kolik let. ovšem Rosák je trapnej, nebo spíš by mi ani nevadily ty jeho kecy, ale vadí mi, že mu říkají otec Fouras, angláni tam měli taky takovýho týpka, ale říkali mu profesor, nebo kapitán, nebo už nevím jak, já ty anglický nemusím, tak jsem je už dlouho neviděla. ten tam taky říkal soutěžícím „vypadni“, jak Rosák…a někomu kdo takhle mluví, tak mu říkat otec Fouras, je zvrhlost.Otec Fouras je pojem, osobnost Fort Boyard, a takhle se nikdy v žádných dílech nevyjadřoval. mohli mu vymyslet svoje jméno, a pak by to byo ok. a teda já tohohle mrňouse mám zažitýho jako Klíčníka, myslím že i v těch dílech 2006-2012, co byly nadabovaný, tak tenhle malinkej byl Klíčník, Paklíč byl odjakživa ten druhej, co hraje v francouzskejch dílech, je malinko vyšší, delší vlasy, a hraje tam už od úplnýho počátku. nejprve s Pačesem, pak s Pačesem i tímhle, a posledních asi 7 let jen s tímhle. a ještě mě štve, že mají na leccos hrozně času, prostě aby to udělali, na to co nazvali bod zlomu, mají Frantíci 1:30, Češi 3 minuty, ten únik totéž(i když tam jim ten pás možná pouští rychlejc, než když tam utíkají fr z vězení, ti to všichni zvládli max za 1:45, Kotkovi nestačily 3 minuty, tý včera tak tak. a ještě mě štvala Kynychová, na můj vkus k těm hadům byla dost nešetrná.
ale na sobotní večer to není úplně špatnej program, dá se na to koukat
Tak Kynychovy se ani nedivim
Bych na ty hady ani nesahla. Natoz je otacela a hledala číslo ![]()
No a včera Vendula?
Ti šváby v ňadrech? A to ještě vyndala jednoho asi až za 20 minut!
![]()
Vadí mi to, jak si z toho jednoho, co má právě úkol, dělají ostatní prd*l. V originální verzi fandili, povzbuzovali, cítili s ním, vypadalo to, že jsou tam opravdu pro výhru a ne dělat hovadiny. Tady se převážně snaží rádoby vtipně glosovat, rozesmívají ho v nevhodné situaci, kdy se musí soustředit a pdobně. Jako není to nejhorší, ale takový ten duch soutěže je totálně pošlapaný. A vadí mi lehké hádnaky ve věži a nápověd tolik, že by to uhodl i totální idiot.
Koukněte co dokáže český orchestr
- ODKAZ
Potěší i pochvalné mezinárodní komentáře pod příspěvkem…
a nakonec i zasloužený potlesk na konec ![]()
@jessikka píše:
Vadí mi to, jak si z toho jednoho, co má právě úkol, dělají ostatní prd*l. V originální verzi fandili, povzbuzovali, cítili s ním, vypadalo to, že jsou tam opravdu pro výhru a ne dělat hovadiny. Tady se převážně snaží rádoby vtipně glosovat, rozesmívají ho v nevhodné situaci, kdy se musí soustředit a pdobně. Jako není to nejhorší, ale takový ten duch soutěže je totálně pošlapaný. A vadí mi lehké hádnaky ve věži a nápověd tolik, že by to uhodl i totální idiot.
Jestli ty lehke hadanky nejsou schvalne…vyhra jde na dobrocinne ucely, tak se asi snazi, aby lroste vsichni vyhrali ![]()
@Pherenike píše:
Jestli ty lehke hadanky nejsou schvalne…vyhra jde na dobrocinne ucely, tak se asi snazi, aby lroste vsichni vyhrali
Ovšem ta včerejší - Schwarzenberg to má dlouhé, Rath krátké… to už jsem myslela, že si snad dělají srandu a nechápu, že to Vanda neuhodla, já to znám v malé obměně už roky, koluje to jako vtip… ovšem její odpověď „rozum“ mě rozsekala
Taky se mi zdá, že občas ty úkoly plní nějak moc snadno, třeba jak hned v prvním díle byly ty otočné válce, co se po nich musí přeplazit ke klíči, Francouzky z toho vždycky padaly jak hrušky a Kristýna to dala úplně na první pokus, to mi přišlo trochu podezřelé.
@Michelle_M ja to teda jako vtip neznam, ale napadlo me to hned na prvni pokus ![]()