Pevnost Boyard -ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
25.9.16 08:32

Taky se díváme. Rosák mi tam taky extra nesedí. :nevim: Chybí mi tam ten dědula s vousy z originálu. Bouček docela ujde, i když z toho má spíš srandu, no, ale na toho fešáka z franc. originálu fakt nehrabe. Takový tmavovlasý kořen. :* A včera mi teda totálně lezl na nervy Brzobohatý nebo Gregor nebo jak, jak všechny komandoval, bych ho poslala někam. Generál hadra. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
25.9.16 08:34
@PetrVesely píše:
Jsem „odkojenej“ půvoodní verzí a pri sledování tohoto cirkusu jen tiše trpím.
Udělali z toho ein kessel buntes. :?

A Rosaka s Boučkem snad ani nekomentovat. :think: [/citace
naprosto souhlasím viděla jsem ukázky a bylo mi z nich smutno takže se nekoukám, prostě to zkazili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
25.9.16 08:35

Kucharova samozrejme tlusta neni, ale ze pribrala, je snad jasny kazdymu, kdo ji ted videl a treba pred dvema lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.9.16 08:57

@Kelsey taky v tom nehledám původní verzi, snad každém musí být jasné, že jde spíš o takovou bulvární zábavu než o napínavou soutěž. Velmi záleží na osazenstvu, pobavil Kohák a Hanychová chudina, jak neměla šanci proti té bojovníci v bahně :D Včerejší byli spíše nudni, žádné srandicky kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
25.9.16 09:03

Me se to vubec nelibi. Koukala jsem jednou a nenadchlo me to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
25.9.16 09:10

@lauraka Když to propírají v bulváru, tak to musí být pravda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
25.9.16 09:14

@lauraka ¨Nejsem odbornice na modelíny, ale Hanychové postava nic moc - takový kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
25.9.16 09:38
@Tichopredbouri píše:
@Kelsey taky v tom nehledám původní verzi, snad každém musí být jasné, že jde spíš o takovou bulvární zábavu než o napínavou soutěž. Velmi záleží na osazenstvu, pobavil Kohák a Hanychová chudina, jak neměla šanci proti té bojovníci v bahně :D Včerejší byli spíše nudni, žádné srandicky kolem.

No když mě právě ty srandičky a kecání kolem vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.9.16 09:49

@PetrVesely Tak jasne, ne každému to sedí. Když zavzpomínám, tak dobrá byla i soutěž po stopách Xapatanu nebo jak se to jmenovalo, to bylo správně akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
25.9.16 09:55
@Tichopredbouri píše:
@PetrVesely Tak jasne, ne každému to sedí. Když zavzpomínám, tak dobrá byla i soutěž po stopách Xapatanu nebo jak se to jmenovalo, to bylo správně akční.

No když boj o poklad v pevnosti Boyard, tak by člověk nečekal zábavu ve stylu videostop. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.9.16 09:55
@Tichopredbouri píše:
@Kelsey taky v tom nehledám původní verzi, snad každém musí být jasné, že jde spíš o takovou bulvární zábavu než o napínavou soutěž. Velmi záleží na osazenstvu, pobavil Kohák a Hanychová chudina, jak neměla šanci proti té bojovníci v bahně :D Včerejší byli spíše nudni, žádné srandicky kolem.

mně tam třeba Hanychová přišla trapná a ubohá ( ale já jí velmi nemusím, možná už jsem ovlivněná jen ji vidím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.9.16 10:01

Mně se líbila včera Vanda.:-) Když si vzpomenu na francouzský originál, jak všichni šíleli, když projížděli dvířky a sledovali čísla a ona v klídku a pohodě. :mrgreen:

Jinak jako oddychovka na sobotu dobrý, nevadí mi česká verze. Samozřejmě Olivier by tam byl lepší. :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.9.16 10:12
@PetrVesely píše:
No když boj o poklad v pevnosti Boyard, tak by člověk nečekal zábavu ve stylu videostop. :(

Fakt jsi čekal s českými herci a hvězdičkami typu prásk napínavou soutěž o poklad pevnosti Boyard? Když jsi viděl v ukázce lidi typu Bouček, Rosák, Hanychová, Brzobohatý? Ještě jim tam chybí Leoš Mareš, mladý Novotný a Okamura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
25.9.16 10:14
@Tichopredbouri píše:
Fakt jsi čekal s českými herci a hvězdičkami typu prásk napínavou soutěž o poklad pevnosti Boyard? Když jsi viděl v ukázce lidi typu Bouček, Rosák, Hanychová, Brzobohatý? Ještě jim tam chybí Leoš Mareš, mladý Novotný a Okamura :mrgreen:

Nečekal jsem, že když je to licencovaný pořad, že se podoba tak změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.9.16 11:45

@PetrVesely tak to chápu tvoje zklamání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie