Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máme dvě děti ve věku 3 a 6 let a budeme na chatě pořizovat houpačku a pískoviště.
Líbí se mi styl jako je na fotce, ale nejsem si jistá, jestli se dá koupit na netu a kolik by tam stála a nebo si ji raději nechat vyrobit, aby něco vydržela.
Máme finanční limit do cca 10ti tisíc.
Byla bych ráda za tipy, i za fotky vašich houpaček a jak jste spokojeni…
My máme skoro přesně tuhle
. Dokupovali jsem akorát větší dřevěnou houpačku po netu, neb v době pořizování konstrukce jsme měli malou plastovou sedačku/houpačku Koupili jsme ji v Truhlářství/nábytkářství Cigánik v Makotřesech. Cena kolem 3000 Kč.
EDIT první rok jsme ji měli jen zakopanou, jak přibylo další dítko a zvyšovala se jim hmotnost, tak jsme konstrukci zabetonovali.
@amazon za tu cenu 10 000 kc ti to vyjde i se skluzavkou a mozna i domeckem ![]()
@Včelička992 píše:
@amazon za tu cenu 10 000 kc ti to vyjde i se skluzavkou a mozna i domeckem
ne, to je strop, limit nemusí být splněn..
Já nemám vůbec představu a takové ty co jsou na každé fotce, když si vygoolglím houpačku, mi přijdou, že moc nevydrží a stojí okolo 3-5tis a to je cena bez ukotvení
@Včelička992 Třeba tohle stojí 9 tis bez skluzavky, takže nejsem až tak mimo
@iiiv Ta kombinace s rodinnou houpačkou pro více lidí je super, to by mě nenapadlo, že to půjde.
Pro zakladatelku: mám pocit, že hodně stojí kvalitní spojovací materiál, takže u pořizovací ceny koukej na to, jestli je to jen kupa dřeva, nebo i ty kotvící trny, skoby a houpačkové háky apod. Známá má z hristeslavik.cz (bydlí ve východočeském kraji)
@zrcadlo přítel udělal ještě to opěradlo houpačky sklápěcí, takže je z toho pak velká ložná plocha
@amazon Pokud máš šikovného tatínka, tak nejlepší je si nechat nařezat trámy a desky, pak přišroubovat, zabetonovat a máš jistotu že to vydrží
Návody najdeš na netu.
@iiiv krásné!!
Na tu společnou houpačku jsem se zrovna někde dívala a moc se mi líbila, ale nevím, jestli bude na to prostor