Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,mám takový problém smým 2,5 chlapečkem.Přes den je to uplně normální kluk,bystrý,chytrý..atd..ale veřer když ho uložíme na spinkání tak suž od miminka houpe na všech čtyřech,jako by se tiím nějak uspával.Nějak jsem to neřešila protože jsem to viděla u jinych dětí že to taky dělali.Jenže u těch u kterých jsem to viděla to už ustalo a náš Filípek to dělá stále a co huř ted se k tomu přidalo že jak se houpe bouchá se hlavou do zdi co má u postele Zuřivý a vubec mu to nevadí a to mi to přijde že to jsou docela rany a on je jako by v polospánku a cvičí Koulející očima Tak k němu z přítelem několikrát za noc vstáváme a budíme ho at si lehne a spinká a nebuší se.Dnes sním přitel byl u dr a ta mu napsala nějaké prášky na večer..asi něco uklidnujícího a jestli to nepomuže budeme sním musít k nějakýmu detskýmu psychologovi.Tak mám strach.Ale jak jsem psala přes den je to uplně normální bystrý kluk,který už pěkně mluví a nějak u nej nezaznamenávám,že by měl nějakou poruchu.Nestalo se vám něco podobného??
A co to je za prášky? K nim bych se teda uchylovala až v nejhorším případě… Třeba někdo poradí, co s tím.
JJ TAK TO JE PRESNE ONO MYSLITE ZE MU TO NEMAM DAVAT??VUBEC NEVIM CO DELAT TAK JSEM SPOLIHALA NA DOKTORKU
tak nám teda sedália opravdu nezabrala, ale nebrali jsme ji dlouho tak možná to bude tím. Jinak bohužel žádné zkušenosti nemám, jen mě napadlo mu tam dát velkej polštář aby se chudák nemlátil o zeď, ale to jistě máte…