Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nic neres, chovej se stjne a za 3esice jdi na kontrolu. Podporu imunity nic nezkazos.
Zkus Indol-3- karbinol a outkovku pestrou ![]()
koupáním se děti určitě nenakazí, ale až k tomu budou mít věk, určitě bych je naočkovala…
@Anonymní píše: Více
HPV se přenáší sexem všeho druhy ( ručník děti ne tam přednos není ) žádné extra hlídání též neni pokud máte hpv už v těle je na čípku a buď spí nebo něco dělá už s cipkem záleží na vaší imunite jsou doporučene hodně čínské houby a celkově životní styl změna
Ahojky, také mám nález na čípku..Dnes jsem byla na biopsii ☺️. Chce to hlavně klid a koc na to nemyslet ikdyž to nejde
. Byla bych ráda také za rady vůči imunitě
.
Holky čekám na výsledky. vypadá to podle MUDr. Taky na HPv virus. Nevím zatím nic ale mám šílený strach a napadají mě strašný veci. Hned ty nejhorší zcénáře jak umřu atd. Máme z toho šíleně špatný pocit a i manžel a to je optimista má teď veliký strach a špatný pocit. Chodím preventivně na kontroly. Byla jsem teď po 10m. Příznaky si myslím že skoro žádný. Ach jo
@Vladenkaaa teď záleží co vše máte za sebou za vystreni ( biopsie cipku, konizace, vystreni čípku ) nebo jen HPV test, LBC cytologii?? Proč bys te měla mít příznaky..co lékaře vedlo udělat HPV??
Holky, tak jsem se dozvěděla, že mi dopadly špatně testy na hpv virus.
Nevím o tom zhola nic, jen mi dr. rekla, ze mám přijít za tři měsíce znovu na vyšetření a pak se uvidí…
Kdo s tím má zkušenosti, prosím o radu…jak se dá podpořit imunita? Budu to mit už napořád?
Co partner? Nějaká hygiena musí být striktně dodržovana, každý svůj ručník, atd.
Když se koupeme s dětmi po sobě, tak to už nedělat?
Nevím o to fakt nic, nechci přehánět, ani podcenit situaci..budu ráda za jakékoliv info.