Hra pro 6 leté děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30301
7.11.10 18:02

Hra pro 6 leté děti

Ráda bych se zeptala maminek takto starých dětí co by poradily za hru k vánocům. Hra by byla pro dvě 6 leté děti - holka, kluk a jejich 8 letou sestru.
Už hrají Sázky a dostihy, člověče a podobně už mají taky zmáknuté. Děti jsou na svůj věk velice šikovné.
Moc děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
7.11.10 18:09

Carcasone :-) budovatelská strategická hra mého 6-7 letého bratra velice bavila dají se k ní dokupovat rozšíření a je to uper i pro dospělé :-) http://www.spolecenske-hry.cz/view.php?…

U nás hra vede už přes 5 let :-)

• Citovat
  • Upravit
30301
7.11.10 18:25

Míšo, u nás taky, ale ta mě přijde pro ně ještě složitá, ale kdo ví, třeba by je taky chytla. Počkám si ještě na další návrhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.11.10 18:35

Carcassonne (hraje ho i pětiletá Pepina), Osadníky z Katanu junior - naše v současnosti oblíbená hra, holky hrají i dospělou verzi, ale musíme je dost hlídat.
Máme i děti z Carcassonne, ale to je spíš pro menší.

Z dětských u nás teď frčí malinké pexeso, jen 24 dílků, ale tvrdých, koupili jsme Disney princezny v Tescu za pár korun - je to rychlovka, holky mají své oblíbenkyně, hraje už i tříletá Eluška.

No a klasické prší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
7.11.10 19:47

Tomíka poslední dobou chytl Kris kros. Krom toho je sportovní fanda, takže si k svátku sám v Pompu vybral stolní hru Atletický sedmiboj. K vánocům jsem mu koupila Lego - Magikus, jsem zvědavá, jaký bude mít úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
7.11.10 19:52

ahojki, od 4,5 let hrajeme Kris kros- tu verzi pro děti, které ještě neumí číst, a teď se holce /5,5/ chystám koupit Monopoly junior, viděla jsem doporučení od 5 let. ale nechám si poradit případně i další. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.11.10 20:07

Já jsem objednala holce (5) k vánocům hru Hádej kdo, extra. Možná dostane ještě ty Dostihy a sázky junior, ale to si musím ještě rozmyslet, protože pak bych nedělala nic jinýho, než hrála nějaký společenský hry. :lol:
Mladší, tříletá dostane padající opičky.

Jo a ta pětiletá teď dostala k narozkám Kloboučku hop a blechy. Ale to jsou takový fofr hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.11.10 20:16

Mě napadli taky osadníci a hodně legrace jde zažít i u Twistru
 http://www.easytoys.cz/…p-12628.html

• náhodně jsem vybrala na ukázku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112