Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pusina1 píše:
nepochopila jsi, já psala a zdravila, přesto zbytečněale to je jedno
Prosím tě, klid - já tady oxiduji už počítám druhý rok a stejně mě nikdo nezdraví a nikdo na mě nereaguje
To si najdi nějakou diskuzi slušňaček, ale tam zase budeš muset být slluníčková.
A hlavně se tak nežer, stačí, jak se strašně vážně berou ty potrhlý vacítky ![]()
@Kaja-kaja píše:
Co ja vim, zdravi všechnyOno nejde mavat kazdemu zvlašť
Já teda nezdravím. Nikoho a nikdy. Nesnáším toho mávacího smalíka nesnáším stránky plné pozdravů.
@pusina1 píše:
ne za to mi nestojíte.
Teda ale ty fakt dokážeš naštvat skoro každýho, a úplně zbytečně.. To je dar, to nemá každá ![]()
@jája428 píše:
né každý to zvládne
Je to tu takova zkouska dospelosti, no ![]()
@jája428 píše:
máš být ráda, že jsem si tvojí přítomnosti vůbec všimla
Chybi mi tu smajlik klanejici se usluzne k zemi…
@Sluka píše:
Teda ale ty fakt dokážeš naštvat skoro každýho, a úplně zbytečně.. To je dar, to nemá každá
Vask uz mela ban ![]()
@Haku píše:
Ja se skromne pridam taky
Rašple ti nestačí? Tam to taky solidně nestíháme ![]()
@Sluka píše:
Rašple ti nestačí? Tam to taky solidně nestíháme
ja nestiham nikde nic, ani doma
![]()
@Sluka píše:
Prosím tě, klid - já tady oxiduji už počítám druhý rok a stejně mě nikdo nezdraví a nikdo na mě nereagujeTo si najdi nějakou diskuzi slušňaček, ale tam zase budeš muset být slluníčková.
A hlavně se tak nežer, stačí, jak se strašně vážně berou ty potrhlý vacítky
ty vado proč to komentuješ když nevíš o co jde, já tu dělala kontroly,,,prostě z mého pohledu legrace některé dámy to obtěžovalo. Takže proto tak reaguji, když teda jim vadí moje prdlost a že mám psát vážně, tak teda proč nereagují na můj normální pozdrav.
Holky.. Dneska je divný počasí, to bude tím tlakem, taky mám takovou podivnou náadu, nic se mi nechce..
Jo a na Vltavě právě probírají život na přellomu 19.-20. století, právě se mluví o namlouvání a ve druhé pol. 19. prý měl manžel právo i manželku zmlátit po perdeli rákoskou, když zlobila
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat