Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sluka píše:
Já vím, o čem píšeš, i z čeho to vzniklo. A zrovna mě ty kontroly docela bavily. Nicméně dnešek opravdu nechápu, neber sebe ani nás tak vážně, jinak tu opravdu nemáš co dělat, tahle diskuze, ať v ní byl historicky kdokoli a probíralo se cokoli, má jedno hlavní téma lidi tu odpočívají, prostě „jen jsou“ a plynou s proudem a nikdo se tu nehádá, neuráží, nenapadá, to sem opravdu nepatří. Když mi tu někdo napíše nějakou kritiku, tak si ji prostě přečtu a jdu dál.. Hotovo.
Tobě se, ne nedávno těmi kontrolami, ale právě dneska podařilo tok této diskuze nabourat a narušit tu pohodu, takže jestli tipuji správně, tak tu opravdu dlouho nevydržíš. Nemyslím to ve zlém, ani v dobrém, prostě to tak je. Podařilo se ti narušit nepsaná pravidla této diskuze.
@Larr ani se neobtěžuj
@Denisa76 píše:
tu skládá dneska můj manžel..zkoušející jsem já
![]()
Prosim, prosim, smutně koukám - vysvětli mi už konečně ty tvoje dva metříky, já je absolutně nechápu, teda, ten růžový asi ano, ale ten modrý do toho mě pak mate, fakt nevím, co s tím mám dělat ![]()
@Sluka píše:
Sluníčková.. Tyhle potvory miluju ze všeho nejvícNení nic strašnějšího, než když jsem naštvaná a někdo cizí se na mě usmívá jak měsíček na hnoji - to se ve mně vzdouvají vražedné sklony
@jája428 píše:
to se mě velmi dotklo
Ano, nekteri lide umi ranit ![]()
Holky, to je zase tema ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Asi bych mela resit menopauzu
![]()
@Haku píše:
A ma te, at uz chces a nebo ne
Má, ale je jí to prd platný - já jsem romanopisec ![]()
@Haku píše:odhalila jsi me…
Nejradeji nas.. Ehm zlobim lidi, kteri jsou nazlobeni tim, ze cim vice zuri, tim vice jsem ja v klidu. Kolegyni to tak vyprovokovalo, ze nakonec dostala od sefa pisemne varovaniAle ja za to opravdu nemohu!
Jestli tě někdy vezmu klackem po hlavě, tak mi to musíš odpustit - varovala jsem tě předem ![]()
@Sluka píše:
Holky.. Dneska je divný počasí, to bude tím tlakem, taky mám takovou podivnou náadu, nic se mi nechce..
Jo a na Vltavě právě probírají život na přellomu 19.-20. století, právě se mluví o namlouvání a ve druhé pol. 19. prý měl manžel právo i manželku zmlátit po perdeli rákoskou, když zlobila![]()
Jinak
dnes jsem byla na nákupu a plánuju grilovačku. Do toho šílená bouřka, tak to ty makrely asi upeču nebo udělám sushi ![]()
@mlsalkaM píše:to bych si nesedla, jak je rok dlouhej
Holka jedna zlobiva ![]()
@Sluka píše:
Jestli tě někdy vezmu klackem po hlavě, tak mi to musíš odpustit - varovala jsem tě předem
Tebe zlobit nebudu ![]()
Bojim se totiz klacku…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat