Kopie Hra pro všechny :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2841
24.5.14 11:24
@Sluka píše:
Já vím, o čem píšeš, i z čeho to vzniklo. A zrovna mě ty kontroly docela bavily. Nicméně dnešek opravdu nechápu, neber sebe ani nás tak vážně, jinak tu opravdu nemáš co dělat, tahle diskuze, ať v ní byl historicky kdokoli a probíralo se cokoli, má jedno hlavní téma lidi tu odpočívají, prostě „jen jsou“ a plynou s proudem a nikdo se tu nehádá, neuráží, nenapadá, to sem opravdu nepatří. Když mi tu někdo napíše nějakou kritiku, tak si ji prostě přečtu a jdu dál.. Hotovo.
Tobě se, ne nedávno těmi kontrolami, ale právě dneska podařilo tok této diskuze nabourat a narušit tu pohodu, takže jestli tipuji správně, tak tu opravdu dlouho nevydržíš. Nemyslím to ve zlém, ani v dobrém, prostě to tak je. Podařilo se ti narušit nepsaná pravidla této diskuze.
@Larr ani se neobtěžuj 8)
:mavam:
  • načítám...
20155
24.5.14 11:25
@Denisa76 píše:
tu skládá dneska můj manžel..zkoušející jsem já :mrgreen:

8o
Prosim, prosim, smutně koukám - vysvětli mi už konečně ty tvoje dva metříky, já je absolutně nechápu, teda, ten růžový asi ano, ale ten modrý do toho mě pak mate, fakt nevím, co s tím mám dělat :nevim:

• načítám...
21911
24.5.14 11:26
@Sluka píše:@Larr ani se neobtěžuj 8)

A ma te, at uz chces a nebo ne :lol:

• načítám...
21911
24.5.14 11:29
@Sluka píše:
Sluníčková.. Tyhle potvory miluju ze všeho nejvíc :pankac: Není nic strašnějšího, než když jsem naštvaná a někdo cizí se na mě usmívá jak měsíček na hnoji - to se ve mně vzdouvají vražedné sklony :mrgreen:
:oops: odhalila jsi me…
Nejradeji nas.. Ehm zlobim lidi, kteri jsou nazlobeni tim, ze cim vice zuri, tim vice jsem ja v klidu. Kolegyni to tak vyprovokovalo, ze nakonec dostala od sefa pisemne varovani :nevim: Ale ja za to opravdu nemohu!
  • načítám...
21911
24.5.14 11:30
@jája428 píše:
8o to se mě velmi dotklo

Ano, nekteri lide umi ranit :(

• načítám...
21911
24.5.14 11:34

Holky, to je zase tema :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

Asi bych mela resit menopauzu :nevim: :lol:

• načítám...
20155
24.5.14 11:35
@Haku píše:
A ma te, at uz chces a nebo ne :lol:

Má, ale je jí to prd platný - já jsem romanopisec :lol:

• načítám...
20155
24.5.14 11:36
@Haku píše: :oops: odhalila jsi me…
Nejradeji nas.. Ehm zlobim lidi, kteri jsou nazlobeni tim, ze cim vice zuri, tim vice jsem ja v klidu. Kolegyni to tak vyprovokovalo, ze nakonec dostala od sefa pisemne varovani :nevim: Ale ja za to opravdu nemohu!

Jestli tě někdy vezmu klackem po hlavě, tak mi to musíš odpustit - varovala jsem tě předem :twisted:

• načítám...
6078
24.5.14 11:41
@Sluka píše:
Holky.. Dneska je divný počasí, to bude tím tlakem, taky mám takovou podivnou náadu, nic se mi nechce..
Jo a na Vltavě právě probírají život na přellomu 19.-20. století, právě se mluví o namlouvání a ve druhé pol. 19. prý měl manžel právo i manželku zmlátit po perdeli rákoskou, když zlobila 8o :mrgreen:
:think: to bych si nesedla, jak je rok dlouhej
  • načítám...
6078
24.5.14 11:46

Jinak :mavam: dnes jsem byla na nákupu a plánuju grilovačku. Do toho šílená bouřka, tak to ty makrely asi upeču nebo udělám sushi :mrgreen:

• načítám...
21911
24.5.14 11:47
@mlsalkaM píše: :think: to bych si nesedla, jak je rok dlouhej

Holka jedna zlobiva :cert:

• načítám...
21911
24.5.14 11:47
@Sluka píše:
Jestli tě někdy vezmu klackem po hlavě, tak mi to musíš odpustit - varovala jsem tě předem :twisted:

Tebe zlobit nebudu :hug:
Bojim se totiz klacku…

• načítám...
Bauli
24.5.14 11:48
@Sluka píše:
8o
Prosim, prosim, smutně koukám - vysvětli mi už konečně ty tvoje dva metříky, já je absolutně nechápu, teda, ten růžový asi ano, ale ten modrý do toho mě pak mate, fakt nevím, co s tím mám dělat :nevim:

Taky se připojuji a prosím @Denisa76 o vysvětlení, klidně sz, kujůůů :*

• Upravit
6078
24.5.14 11:48
@Haku píše:
Holka jedna zlobiva :cert:
:pankac: jsem rebel :P
  • načítám...
Bauli
24.5.14 11:49

@mlsalkaM pečená makrela je taky výborná, ale třeba vyjde počasí ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu