Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, máte doma tento nočník?? mel by byt hrací ale nevim jak na něj
malej ho dostal k vánocům, nehrál. šla jsem ho vymenit a tenhle taky nehraje
uz mi je trapný tam jít, pani řikala že jsem první kdo jí to reklamuje, tak nevim jestli tam neni nákej fígl na spouštění, kterýho jsem si nevsimla?? ![]()
Reklamuj ho
,a zkus v obchode,ja mam hraci nocniky 2 a zkousela jsem v obchode,jak jsou ty plisky priloz tam mokry prst
.Nocnik by mel hrat,treba vadny kus..
no ono je tam napsano ze se to má zkouset s nákym solnym roztokem, to tam mám jit se solí ![]()
joanee píše:
Reklamuj ho,a zkus v obchode,ja mam hraci nocniky 2 a zkousela jsem v obchode,jak jsou ty plisky priloz tam mokry prst
.Nocnik by mel hrat,treba vadny kus..
my ho měli taky a hrál, normálně když se malá vyčůrala tak jak tam byla ta moč, tak to čidla spojilo a hrál
,to si delas srandu ne? Jako nechapu mi nocnik hraje i kdyz ho jen myju…
ten stejnej? hm tak nám nehraje
hm, tak ho pujdu zase vymenit a vezmu si sůl sebou, nebo moč ![]()
wacinka píše:
my ho měli taky a hrál, normálně když se malá vyčůrala tak jak tam byla ta moč, tak to čidla spojilo a hrál
no nedělám, fakt k řádnému vyzkoušení použijte 2,5% koncetrát soli
asi máme málou slanou moč, nebo co ![]()
joanee píše:![]()
![]()
market.s.87 píše:
ahoj, máte doma tento nočník?? mel by byt hrací ale nevim jak na nějmalej ho dostal k vánocům, nehrál. šla jsem ho vymenit a tenhle taky nehraje
uz mi je trapný tam jít, pani řikala že jsem první kdo jí to reklamuje, tak nevim jestli tam neni nákej fígl na spouštění, kterýho jsem si nevsimla??
Tak ho jdi znova reklamovat,nic jinýho ti nezbývá…Mě se malej do nočníku vyčůrá a normálně hraje
![]()
nám hraje i když tam holky nalejou sladký pití
reklamovala bych a chtěla tam ten další vyzkoušet…taky to hraje i jen s obyč vodou při mytí ![]()
dvojmatka píše:
nám hraje i když tam holky nalejou sladký pitíreklamovala bych a chtěla tam ten další vyzkoušet…taky to hraje i jen s obyč vodou při mytí
mě taky hraje když ho meju ![]()
Jako my kdyz ho prinesli domu,tak jsem tam nalila na zkousku vodu a nic!tak jsem si myslela,ze je rozbitej a nehraje.Pak se tam prcek vycural a ejhle,zacalo to hrat ![]()
A pak uz kdyz jsem to i myla ve vode,tak to hralo.
Po nekolika mesicich jsem ho vymenila za normalni,protoze me to hrani nekolikrat denne lezlo na nervy ![]()
Pajule22 píše:
Jako my kdyz ho prinesli domu,tak jsem tam nalila na zkousku vodu a nic!tak jsem si myslela,ze je rozbitej a nehraje.Pak se tam prcek vycural a ejhle,zacalo to hrat
Po nekolika mesicich jsem ho vymenila za normalni,protoze me to hrani nekolikrat denne lezlo na nervy
mě to taky leze na nervy ale doma mám i normální ale na ten nechce
![]()
maminka lucinka píše:Pajule22 píše:
Jako my kdyz ho prinesli domu,tak jsem tam nalila na zkousku vodu a nic!tak jsem si myslela,ze je rozbitej a nehraje.Pak se tam prcek vycural a ejhle,zacalo to hrat
Po nekolika mesicich jsem ho vymenila za normalni,protoze me to hrani nekolikrat denne lezlo na nervy![]()
mě to taky leze na nervy ale doma mám i normální ale na ten nechce
![]()
hmm…a to my máme dva a každej hraje trochu jinou melodii…to je teprve na palici!
ještěže zatim jim to dávám jen občas…a asi začnu radši učit na záchod, aby mi z toho nehráblo ![]()
joanee píše:![]()
![]()
Taky ![]()
Možná má zakladatelka nějaký sofistikovaný ![]()
mám uplně stejný a s vodou nehraje…ale stačí tam dát třeba minci, tak abys zakryla oba ty kovové bodíky a pak by měl hrát
Malý si s ním hraje, ale vyčůral se tam dneska poprvé a jůůůů to bylo překvapení, že mu zahrál
Jo a hrál pak ještě dlouho, dokud jsem ho neutřela dosucha… ![]()