Hrací nočník, kdo má?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
8.1.12 15:29

hrací nočník, kdo má??

ahoj, máte doma tento nočník?? mel by byt hrací ale nevim jak na něj :nevim: malej ho dostal k vánocům, nehrál. šla jsem ho vymenit a tenhle taky nehraje :zed: uz mi je trapný tam jít, pani řikala že jsem první kdo jí to reklamuje, tak nevim jestli tam neni nákej fígl na spouštění, kterýho jsem si nevsimla?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
8.1.12 15:36

Reklamuj ho ;) ,a zkus v obchode,ja mam hraci nocniky 2 a zkousela jsem v obchode,jak jsou ty plisky priloz tam mokry prst :think: .Nocnik by mel hrat,treba vadny kus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 15:39

no ono je tam napsano ze se to má zkouset s nákym solnym roztokem, to tam mám jit se solí :lol:

joanee píše:
Reklamuj ho ;) ,a zkus v obchode,ja mam hraci nocniky 2 a zkousela jsem v obchode,jak jsou ty plisky priloz tam mokry prst :think: .Nocnik by mel hrat,treba vadny kus..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
8.1.12 15:42

my ho měli taky a hrál, normálně když se malá vyčůrala tak jak tam byla ta moč, tak to čidla spojilo a hrál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
8.1.12 15:43

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to si delas srandu ne? Jako nechapu mi nocnik hraje i kdyz ho jen myju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 15:45

ten stejnej? hm tak nám nehraje :zed: hm, tak ho pujdu zase vymenit a vezmu si sůl sebou, nebo moč :lol:

wacinka píše:
my ho měli taky a hrál, normálně když se malá vyčůrala tak jak tam byla ta moč, tak to čidla spojilo a hrál
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 15:46

no nedělám, fakt k řádnému vyzkoušení použijte 2,5% koncetrát soli :D asi máme málou slanou moč, nebo co :mrgreen:

joanee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to si delas srandu ne? Jako nechapu mi nocnik hraje i kdyz ho jen myju…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 15:50
market.s.87 píše:
ahoj, máte doma tento nočník?? mel by byt hrací ale nevim jak na něj :nevim: malej ho dostal k vánocům, nehrál. šla jsem ho vymenit a tenhle taky nehraje :zed: uz mi je trapný tam jít, pani řikala že jsem první kdo jí to reklamuje, tak nevim jestli tam neni nákej fígl na spouštění, kterýho jsem si nevsimla?? :nevim:

Tak ho jdi znova reklamovat,nic jinýho ti nezbývá…Mě se malej do nočníku vyčůrá a normálně hraje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
8.1.12 15:54

nám hraje i když tam holky nalejou sladký pití :lol: reklamovala bych a chtěla tam ten další vyzkoušet…taky to hraje i jen s obyč vodou při mytí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 15:56
dvojmatka píše:
nám hraje i když tam holky nalejou sladký pití :lol: reklamovala bych a chtěla tam ten další vyzkoušet…taky to hraje i jen s obyč vodou při mytí :roll:

mě taky hraje když ho meju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.1.12 15:57

Jako my kdyz ho prinesli domu,tak jsem tam nalila na zkousku vodu a nic!tak jsem si myslela,ze je rozbitej a nehraje.Pak se tam prcek vycural a ejhle,zacalo to hrat :D
A pak uz kdyz jsem to i myla ve vode,tak to hralo.
Po nekolika mesicich jsem ho vymenila za normalni,protoze me to hrani nekolikrat denne lezlo na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 16:11
Pajule22 píše:
Jako my kdyz ho prinesli domu,tak jsem tam nalila na zkousku vodu a nic!tak jsem si myslela,ze je rozbitej a nehraje.Pak se tam prcek vycural a ejhle,zacalo to hrat :D
Po nekolika mesicich jsem ho vymenila za normalni,protoze me to hrani nekolikrat denne lezlo na nervy :D

:lol: :lol: mě to taky leze na nervy ale doma mám i normální ale na ten nechce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
8.1.12 16:22
maminka lucinka píše:
Pajule22 píše:
Po nekolika mesicich jsem ho vymenila za normalni,protoze me to hrani nekolikrat denne lezlo na nervy :D
:lol: :lol: mě to taky leze na nervy ale doma mám i normální ale na ten nechce :lol: :lol:

hmm…a to my máme dva a každej hraje trochu jinou melodii…to je teprve na palici! :mrgreen: ještěže zatim jim to dávám jen občas…a asi začnu radši učit na záchod, aby mi z toho nehráblo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.1.12 16:29
joanee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to si delas srandu ne? Jako nechapu mi nocnik hraje i kdyz ho jen myju…

Taky :nevim:
Možná má zakladatelka nějaký sofistikovaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.1.12 16:34

mám uplně stejný a s vodou nehraje…ale stačí tam dát třeba minci, tak abys zakryla oba ty kovové bodíky a pak by měl hrát 8) Malý si s ním hraje, ale vyčůral se tam dneska poprvé a jůůůů to bylo překvapení, že mu zahrál :lol: Jo a hrál pak ještě dlouho, dokud jsem ho neutřela dosucha… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí