Hrací nočník, kdo má?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
8.1.12 16:36

my ho měli a hrál zase pořád :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.1.12 16:37

baby, prave riesim, ze aky nocnik mam kupit malemu. svagrina chce kupit ten hraci od fisher price, ale mne sa asi viac lubi nehrajuca klasika.
poradite, co si vsimat pri vybere nocnika?
tie detske veci su v sucasnosti strasna veda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
8.1.12 16:37

My taky měli hrací, ale vyměnila jsem ho za nočník - židličku. Mě pak rozčilovalo, když jsme se učili na nočník i v noci, že mě to vzbudilo malého a ten už pak nechtěl spát.Tak si v polospánku sedl na nočník, vyčůral se a já ho přenesla do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
8.1.12 17:26

hraje při naliti i vody obyčejne . Když jsem jej myla take mi hrál. Zažádala bych v obchode přímo o vyzkoušení naliti trochu vody do toho. V prodejne mají určitě WC jinak by nemohly fungovat takže asi tak vyzkoušet přímo na místě a popřípadě jim to tam hned nechat.

• Citovat
  • Upravit
8.1.12 17:39
ppperla píše:
hraje při naliti i vody obyčejne . Když jsem jej myla take mi hrál. Zažádala bych v obchode přímo o vyzkoušení naliti trochu vody do toho. V prodejne mají určitě WC jinak by nemohly fungovat takže asi tak vyzkoušet přímo na místě a popřípadě jim to tam hned nechat.

a proč ho tam nechat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.1.12 18:12

máme ten samý, ale v zelenym a hraje normálně, i když jsem vyzkoušela pouze navlhčenými prsty, potom skončil v koupelně a jak tam bylo vlhko, tak v noci začal hrát a docela dlouho mi trvalo než jsem zjistila co to je, otřela jsem ho a OK, ale za hodinu to začalo znovu a už to nepřestalo! Takže jsem baterky vyndala a byl klid.

Market a neni možný, že je tam ta ochranná folie co bývá mezi kontaktem a baterkou? Já už si nepamatuju jestli tam byla nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 18:37

ono tam práve nikde neni kde to „rozebrat“ takhle to vypadá ze spoda. no zkusim to opet vyreklamovat a vzit jinou barvu, ted mám modrej a predtim byl taky modrej.

Pettulle píše:
máme ten samý, ale v zelenym a hraje normálně, i když jsem vyzkoušela pouze navlhčenými prsty, potom skončil v koupelně a jak tam bylo vlhko, tak v noci začal hrát a docela dlouho mi trvalo než jsem zjistila co to je, otřela jsem ho a OK, ale za hodinu to začalo znovu a už to nepřestalo! Takže jsem baterky vyndala a byl klid.Market a neni možný, že je tam ta ochranná folie co bývá mezi kontaktem a baterkou? Já už si nepamatuju jestli tam byla nebo ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 18:38

zapomela jsem na tu fotku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 18:41
market.s.87 píše:

my to tam taky takhle máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 18:46

hm a nic jsi nikde nevytahovala? proste jsi to prinesla z krámu a prcek pouzival a hned to hrálo??

maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 18:58
market.s.87 píše:
hm a nic jsi nikde nevytahovala? proste jsi to prinesla z krámu a prcek pouzival a hned to hrálo??
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:

ano nikde jsem nic nevytahovala a hned jak se do toho malej vyčůral tak to začlo hrát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 18:58
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
ano nikde jsem nic nevytahovala a hned jak se do toho malej vyčůral tak to začlo hrát :palec:

tobě to nehraje když se malej vyčůrá?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.1.12 19:24

ne právě že ne, už je to druhej, jeden uz jsem reklamovala ze nehraje, prinesu druhej a taky nic, tak si pripadám uz jak blbka, tak se radeji ptám jestli se nekde neco neodjistuje at nejsem za blbku v krámu az tam pujdu znova na reklamaci :zed:

maminka lucinka píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
ano nikde jsem nic nevytahovala a hned jak se do toho malej vyčůral tak to začlo hrát :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 19:37

já mám jeden hrací a druhej normální,ale na ten normální nechce :lol: :lol:

market.s.87 píše:
ne právě že ne, už je to druhej, jeden uz jsem reklamovala ze nehraje, prinesu druhej a taky nic, tak si pripadám uz jak blbka, tak se radeji ptám jestli se nekde neco neodjistuje at nejsem za blbku v krámu az tam pujdu znova na reklamaci :zed:
maminka lucinka píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 19:38

a nic jsem prácě s toho hracího ni nevyndavala

maminka lucinka píše:
já mám jeden hrací a druhej normální,ale na ten normální nechce :lol: :lol:
market.s.87 píše:
maminka lucinka píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
maminka lucinka píše:
market.s.87 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815