Hračka pre veľkého s malým :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2107
19.5.06 18:51

Hračka pre veľkého s malým :)

Ahoj baby,

súrne potrebujem radu - ideme na oslavu 30tky nášho kamaráta a zháňame mu darček. No a keďže má malého - syna, ktorý má 1 rok ( :wink: ) napadlo nás, že by sme mu kúpili nejakú super hračku, s ktorou by sa hrával práve so synátorom. Že by to bolo po všetkých stránkach fain - aj ftipné, aj vhodné a navyše by ešte spolu príjemne rodinne trávili čas.

Ale nemám potuchy, čo by to mohlo byť. Nemáte nejaký nápad ???

Dik za akýkoľvek tip !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
19.5.06 19:39

Ja premyslim nad necim podobnym. Pritel a syn budou mit svatek kousek od sebe. Tak jsem si rikala, ze jim zkusim sehnat treba stejne obleceni. Ale protoze se to celkem blizi a ja nic nepodnikam, asi to nestihnu.

No ale synek dostal k narozeni od pritelova kamarada auticko na dalkove ovladani a myslim, ze z nej mel TATINEK veeelikou radost:-) Pry mel radist i dotycny kamarad pri vybirani a i prodavac:-)
Nebo taky touzi pritel po autodraze. Ze prej se bude hodit i klukovi:-)
Nebo jim zaplatte kurz plavani. No ale tatinek asi pracuje a nebo je to drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
19.5.06 20:02

baboo-rozhodne auto na dialkove, tiez ma to presne napadlo ako Aladinu ;-) no alebo vlacik, to moj muz by sa zblazil od radosti, vlacikova draha proste.
A videla som aj vlacik na minidialkove to uz by mozno maly v roku aj zvladal ale to bola skor „hracka“ moj muz miluje aj hot wheels (dufam, ze pisem dobre) stale ich pod zamienkou kupuje akoze malemu, ale my vieme svoje :-))
Alebo napr. lietadlo, proste nieco taketo.
Alebo mozete kupit jemu vrtacku (ale to je draha hracka teda) a synovi imitaciu, synovec ma neskutocnu boschku, ako ozajstna uplne!!
Sada naradia a mini naradia tiez by nebola zla :-) no a potom lopty, to Lericek napr. miluje. teraz su tie majstrovstva vo futbale, tak nejaku dobru futbalku a k tomu kopacky pre maleho, alebo tiez miniloptu.
Juj, alebo PLAYSTATION!!!
Nas chlapcek sa dnes neskutocne potesil, ked ocko doniesol pozicany dvd player, no to bolo radosti, a to od oboch to som uz dlho nevidela.
Kludne aj nejaku digihru, L. je z toho uplne hotovy :-)
No uz som asi vycerpala napady :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.5.06 20:10

Mě pro „velkého s malým“ napadaly úplně jiné hračky :lol: :lol: :lol:
Ale auto na dálkové ovládání je super nápad (jeden náš kamarád ho koupil své dceři (ha ha), když jí bylo cca půl roku! :)))))))

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.5.06 20:32

Baboo - auto na ovládání je super. Máme doma 2 a tatínek si vyhraje , je je :lol: :lol: :lol: . Jak malej Jarda. :lol: I když my je koupili poškozený za babku, a děda opravil :). jinak přítel touží i po mašinkách, ne že by si s nima hrál syn, ale hlavně tatínek a dědeček :lol: . na todle se chytí chlap snad v jakémkoli věku.
Takže hlasuju pro auto. :lol:

• Citovat
  • Upravit
868
19.5.06 21:16

Baboo,

tak zrovna dnes (si) koupil náš taťka našemu Pavlíkovi k 1.narozkám v Makru jakousi takovou autodráhu :?: nebo tak něco… :wink:

Viděla jsem zatím jen krabici, ale pokud budeš chtít, prozkoumám to a napíšu detaily a cenu :wink:

Jinak velké auto na dálk.ovládání jim plánuju koupit jako velký dárek k Vánocům :lol:

Peťula + Pavlík 11,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.5.06 07:34

Já bych zkusila ty vláčky, záleží podle investice, ale kdyby manželovi a synovi dal někdo třeba ty lega, tak se oba zblázní radostí :-) - synovi už je tedy 2 a půl, ale mám ještě ročního a toho už lego duplo začíná zajímat taky. Ne že by stavěl, ale ty barený kostičky se dají krááásně bořit. A od roku a půl už (podle zkušenosti se starším) doma jiné hračky než lego ( a vláčky, ty jen ikeácký) nepotřebujem :-)

Kubíkovi (to je ten roční) ted budeme dávat lego zoo a manža už se nemůže dočkat, až to vybalí a začne stavět. NO já taky:-)

jojo, jak je to lego drahý, tak je dobrý. Jako dar - ideál a už to pak můžeš dávat pořád…přikupovat přikupovat a přikupovat :-)a hrát a hrát a hrát

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
22.5.06 17:18

Ahoj baby,

diky za super tipy !!!!

Mooooc ste mi pomohli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vlaser
15.11.10 19:04

Dárek

Zdravím všechny dárkyně, :o)

jak to tady čtu, nesedí mi některé souvislosti.
Tak především, jednoroční dítě je kromě nadšenosti z hračky také zatím ještě dost značný likvidátor, a nemyslím to nijak zle. Veškeré dráhy, ať již auto či vlako, jsou ohroženy brzkým, i když třeba nechtěným, poničením už jen z běžného rtuťovitého pohybu tak malého dítěte. (A přece byste nechtěla mít doma věčně sedící pecku, kterou byste oba rodiče stálejen okřikovali - nechoď k tomu, nesahej na to apod.)
Tohle se opravdu hodí až tak od tří let výše.

Já bych doporučoval spíš nějakou hračku, která dovede být „veselá“ - nějakého mechanického klauna či opičku neboco, na zavěšení na zeď či na skříň. Tak aby ji dítě vidělo, s nadšením pozorovalo, krásně se smálo, ale nemohlo na ni. Vzpomínám si moc dobře, jak se na chechtajícího šaška řehtal náš malej, a já, coby „vzorný“ tatínek, jsem natahoval šňůrku, měnil baterie, což „přece“ maminka „neumí“, (hlavně totiž tatínky nerozmazlovat!!) a měnil šaškovi mód smíchu a pohybů.
Dnes je synovi 20 let, ale stále si hračku drží ve svém „muzeu“ jako jednu z nejcennějších! I když už si ji pochopitelně nepouští. Ale nostalgie tu funguje sqěle!

Přeju mámám dobrý výběr hraček a nenechte se zblbnout do mechanických hraček „pozemních“ jenom kvůli tátům. Jsou-li použitelní, postačí, budou-li si hrát s dítětem při stavbě z kostek a při jiných hrubších stavebnicových skládáních. To baví i děti, co ještě nechodí. Jo a bezva jsou i větší vláčky dřevěné, ty se tak rychle dítětem nezničí, a jak dítě, tak taťka u něj mouhou projevit svoji kreativitu při „výstavbě“ tratí.

Přeju krásné každé narozky
 Vlaser

• Citovat
  • Upravit
18305
15.11.10 19:43

K modelové železnici toho myslím můžu říct dost - a u nejběžnějších měřítek opravdu hrozí likvidace… Ovšem plechové vláčky v měřítku 1:45 nebo v autodráhovém měřítku 1:32 jsou dětskýma ručkama prakticky nezničitelné - pokud ovšem nemají plastovou karosérii. Ovšem základní sada v těch větších měřítkách vyjde od 5 do 10 tisíc… :cry:

Jinak kamarád kdysi koupil sobě i synkům na hraní stavebnici lEGO - konkrétně formuli 1 za zhruba 4500 korun. Hodně radosti v celé rodině… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí