Hračka pro lezouna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4155
3.7.08 20:27

Hračka pro lezouna

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit nějakou hračku pro začínajícího lezouna. :)
Malá se krásně plazí a staví se na čtyři (i když zatím neví jak na to), ale už nám dochází inspirace, na co ji lákat, aby se víc snažila. :roll: Hračky už nezabírají vůbec, mobil a klíče někdy. Možná by to chtělo nějakou pohyblivou hračku? Nebo svítící, blikající, hrající?

Je fakt, že strkat prstíky do dvd přehrávače popřípadě do rádia ji baví, to maká jak o život :lol: ale to se zase nelíbí mě.

Poraďte co zabralo u vás. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
3.7.08 20:37

u nás zabral rozloženej notebook… ale předpokládám, že tohle jsi slyšet nechtěla ;-)
Ještě taky moje pantofle.. hračky neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.7.08 20:38

Ahoj, u nás prázdná flaška od piva :lol: krásně si ji kulil před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.7.08 20:43

A co deka s hrazdičkou nebo ta deka s dalšími hračkami, co šustí a vydávají zvuky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.7.08 21:20

Ahoj,

my máme tohodle brouka http://www.fisher-price.com/…/product.asp?… ale vůbec si s ním syn nehrál. Zato sousedovic dcerce se moc líbil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
3.7.08 21:48

Náš Vojtík má spoustu hraček, ale nejradši si stejně hraje s PETlahví. Za tou leze rychlostí bleskovou. Taky miluje CD a DVD. Ne že by si je pouštěl, mlátí s nimi o podlahu a je na vrcholu blaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
4.7.08 11:01

U nás PET lahve, mámin mobil a jakékoliv hračky, s kterými si právě hraje starší sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.7.08 18:20

díky za odpovědi , určitě budeme zkoušet :wink:

dnes jsme zkusili pet lahev, dolezla za ní, ochutnala, udělala strašnej ksichtík, prohlásila bléééé a lahev byla odepsaná :lol:

pak jsem „zapoměla“ na zemi takovej gumovej balonek z hračkářství a to byl pane mazec :lol: lezla za ním jak drak, balonek ji pořád utíkal a ona za ním, tahala jsem ji z pod gauče 2×, jednou se zašprajcovala za dveřma a nemohla ven a po dvou hodinách už se nemohla ani hnout, jak byla unavená :) Poprvé jsem ji viděla, jak usnula během pěti minut, bez kojení a ve své postýlce :lol: Prostě úúžasnýý :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.7.08 13:06

Na malou plazivku dost dobře zabírají kelímky - třeba z ikea
http://www.ikea.com/…cts/80021008
http://www.ikea.com/…cts/10096907
nebo pantofle, krabice
a taky dřevěná kačenka na špagátu - to takle dospělák jde a říká kač kač kač no úžasná švanda - pak se plazivka zmocní kačenky a příšerně ji ožužlá … a pak znovu a znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí