Hračka? - prosím radu

415
6.12.24 08:51

Hračka? - prosím radu

Zdravím a prosím o radu.
Dcera si napsala Ježíškovi do dopisu, že chce Soustájm - tu velkou sadu.
Nemáte, prosím, někdo tušení, co by to mohlo být?
Přiznám se, že „Ježíšek“ je poněkud bezradný. Zkouším se zeptat tady, než se jí začnu nějak „nenápadně“ vyptávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
6.12.24 08:56
@paja120 píše: Více

Proč nenápadně? Vy se nebavíte o tom, co si do dopisu napíše? :think:
Já v tom vidím snad jedině nějakou stáj, ale já jsem postižená tím, že moje dcera jede ve Schleichovi a o velkou stáj si taky píše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.12.24 09:03

Děti píšou všichni 4 najednou. Nestíhám koukat ke každému. Jasně, že se o tom bavíme, ale tohle zrovna proběhlo a nahlas to nezmínila. Teď už je mi blbé se ptát, protože Ježíšek, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.12.24 09:08
@paja120 píše: Více

Já bych se klidně zeptala, co si vlastně všechno napsala a co si přeje nejvíc, nepřijde mi na tom nic, co bys musela nějak nenápadně sondovat ;) Ale třeba někoho napadne, co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
6.12.24 09:16

Tak musíš vědět jestli to viděla někde v katalogu nebo v TV v reklamě? Podle názvu mi to nic neříká, přemýšlím co máme u nás na krámě (pracuji v hračkářství). Jediný co, dle nápovědy že chce velkou sadu, mě napadá, že to je ta nová továrna na sliz, mají několik sad a v názvu je „slime“, tedy „slajm“ a bylo by to aspoň podobný :lol: jinak co si holčičky u nás berou jsou sady kosmetiky, sady na vytváření - náramky atd, a kosmetické kufříky, plně vybavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
6.12.24 09:18

Není to divadlo -show time? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
6.12.24 09:18

„tájm“ mi přijde spíš jako „time“, ale to předtím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.12.24 09:22

@Acinore Děkuji, nejspíš to viděla v družině nebo o tom slyšela od kamarádky. Doma o tom nemluvila, proto mě to překvapilo a marně si lámu hlavu, co to je. Ale tak v nejhorším to tam nemá psané jako jedinou věc, jen by mě prostě zajímalo, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
6.12.24 09:23

Zeptala jsem se Copilota, jestli ho nenapadá nějaká hračka obsahující slovo „time“. Tohle mi napsal:

*Existuje několik hraček, které mají v názvu slovo „time“. Zde je pár možností, které by mohly odpovídat:

„Playtime“ - Může se jednat o sadu hraček, které jsou určeny pro hraní a zábavu.

„Adventure Time“ - Pokud má dítě rádo dobrodružství, mohlo by se jednat o hračky nebo sady inspirované touto populární animovanou sérií.

„Time Machine“ - Existují různé hračky a stavebnice, které umožňují dětem cestovat v čase a objevovat různé historické období.

„Storytime“ - Může se jednat o sady knih nebo interaktivních hraček, které podporují čtení a vyprávění příběhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.12.24 09:24

@KáťaKašpi To je zajímavý tip. O divadle ale nikdy nemluvila. Ona ale umí být tajemná, jako hrad v Karpatech.
No nezbyde mi, než se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
6.12.24 09:30

Proč by ses nezeptala? Do Vánoc mraky času.. Nad dopisy dětí si normálně sedneme a povídáme (naše kreslí, a to fakt nemám pojem, co to má být :-D ).. Nepřijde mi na tom vůbec nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
6.12.24 10:05

Nepřijde mi nic divnýho na tom se zeptat „hele Maruško, co ty sis vlastně napsala letos ježíškovi?“ a pak o tom rozvést konverzaci. Aby to nebylo nápadný, můžeš se prostě zeptat všech dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
6.12.24 10:06

@paja120 To asi bude So Slime sliz, mají různé sady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
6.12.24 10:35

@unuděná přesně takhle to řeším s dcerou a rozvede mi třeba podrobnosti, jak by to mělo vypadat :-) a i vymyslela a nakreslila dárky i pro malou sestřičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.12.24 10:49

Nejsi v tom sama, já ani po pěti letech nerozklíčovala, co to je “ kobidaši” :mrgreen:
Normálně se zeptej, že ti vrtá hlavou, co od toho ježíška vlastně chce….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí