Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám dotaz pro ty, kteří svým ratolestem pořídili hračku robota. Dcera je unešená z robota, kterého máme v jedné kreslené knížce, tak jí chci koupit jednoho k narozeninám. Když už, tak na dálkové ovládání. Nemáte někdo zkušenost s nějakým dobrým robotem? Koukala jsme na tohle http://rc-modely.heureka.cz/…specifikace/#… . Nechci zase nic náročného, ale hlavně aby vydržel a něco uměl ![]()
@Ikente tak ten je boží;-) nemám s těmito hračkami zkušenosti, ale děkuji za tip na vánoční dárek pro syna;-)
@evulkanov tak alespoň jsme inspirovala, když už žádná rada
Asi ho taky budu muset koupit, jinak mě malá ukamenuje ![]()
Na tohoto jsem koukala před půl rokem, chtěla jsem ho koupit synkovi ke 4 narozkám, ale rozmyslela jsem si to. Denisek, ale pořád mluví o robotu co střílí tak mu ho koupím pod stromeček. Snad to bude dobrý výběr.
Ahoj, 5-ti letý syn syn už dlouho přeje robota na ovládání, takže ho asi dostane. Akorát nevím jakého, nemá někdo doma? Ideálně takového, co ho zvládne ovládat, nějakého bytelného. Díky ![]()
Svýho času prodávalo Lego takový ty japonský roboty. Neměly žádný pohon, ale na stavění a blbnutí super. ![]()
Od lega roboty Bionicle, ti jsou úžasní, musí se nejdřív poskládat a pak to začíná, nejlépe když jich je víc a můžete je mezi sebou míchat a udělat nějakého velkého a tak ![]()
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s robotem Zygi, Macrobot nebo Mazebreaker, který bude vhodnější pro 6lete dítě.? Děkuji
Tak my teď máme v požadavcích na Ježíška Lego EVO3. To je ale úplně jinde - synek studuje na elektrotechnické průmyslovce. ![]()
@marietx píše:
@M_Vladim Díky za tipTřeba se nám bude za deset let hodit