Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Od fisher price je toho spousta, máme doma mluvící klíče, starší syn měl mluvící hrnec. Nebo třeba ta otáčecí knížečka od FP je taky pěkná. dělá se i ovladač, stačí zapátrat na netu či v hračkářství ![]()
Máme tv ovladač z Tesca a hraje moc hezky. Nic uřvaného, fakt je to uším příjemné.
@dandysek píše:
Od fisher price je toho spousta, máme doma mluvící klíče, starší syn měl mluvící hrnec. Nebo třeba ta otáčecí knížečka od FP je taky pěkná. dělá se i ovladač, stačí zapátrat na netu či v hračkářství
Tak třeba od FP mi ty písničky příjemné vůbec nejsou. Jsou sice chytlavé, ale mě přijdou ty texty strašně stupidní.
My máme pár hraček od Fisher Price a myslím, že všechny jsou hezké a zbytečně moc neřvou
máme modrého sloníka a ten tedy zvoní a pak takového medvídka, kde říká hlava, noha, ruka atd ![]()
@PetiteFillette tak jasně, já toho mám taky plný zuby, když mi to tady hraje nonstop do rána do večera, ale jinak tyhle hračky hrajou moc pěkně. Zkladatelka psala, že mají něco od FP a jsou s tím spokojení, tak jsem hodila tip ![]()
Děkuju za tipy
Nemusí to být od FP, jen jsem psala, že tu jedinou hrací máme doma a zrovna je taková pěkná a synáček si s ní moc pěkně hraje.
@jizvíková IKEA taky dělá hrací hračky? To vůbec nevím.. vím že dělaj plyšáky a kostky a různé stavebnice, ale hracích jsem si tam nikdy nevšimla
@PetiteFillette píše:
Tak třeba od FP mi ty písničky příjemné vůbec nejsou. Jsou sice chytlavé, ale mě přijdou ty texty strašně stupidní.
přeložené z angličtiny
![]()
Jinak ten telefonek máme taky a klíče i pes FP hrajou mnohem víc nahlas.
Uječeným hračkám přelepuju repráček kobercovkou ![]()
@Pipet Tak to mě nenapadlo, dík za tip
![]()
Tomu překladu by to tak odpovídalo, jen je to malinko upravené, aby se to rýmovalo, ale je to hrůza. Teda aspoň pro mě.
Jediný, co mi od FP až tak nevadí, je ten pejsek. Je teda mastnej, takže jsme na něj čekali do narozenin, aby ho nadělili příbuzní. Ale dá se zeslabit a hraje celkem pěkné písničky.
Jemne hraje i kyticka od Lamaze. Ovsem taky neni nejlevnejsi.
Maminky, poraďte prosím nějakou hračku pro 8 měsíční dítko (klidně i starší) která hraje nějakou jemnou melodii. Nějakou pěknou písničku, nebo i více melodií, ale hlavně aby to byl jemný pěkný zvuk. Klidně i zvuky zvířátek. Děkuji
Máme takový starý telefonek od Fisher Price, zvuky zvířátek z něj jsou tlumené, jemné, melodie je strašně roztomilá, synáček ho miluje a manžel je rád, že mu doma neřve nějaká šílená hračka, takže asi tak