Jaké hračky nakupujete pro roční děti

58
30.8.13 14:02

jaké hračky nakupujete pro roční děti

Ahojky chtěla jsem se zeptat jaké hračky pro roční prcky? v září syn slaví první rok a chtěla jsem aby mu to udělalo radost a aby mu to vydrželo co nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
30.8.13 14:06

Náš prcek dostal, nějaké dřevěné hračky (zatloukačku, hanojské věže, korále) pak hrnec FP a nějaký autíčka. zprvu si s tím hrál tak že to různě rozhazoval, ale tak od 16 měsíců už chápe princip a docela si se vším vyhraje. teď je mu aktuálně 19 měsíců a frčí to pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
30.8.13 14:07

No tak k roku dostal odrážedlo auto, odrážedlo motorku, tatrovku, věci na písek, dřevěné kostky, dřevěný vláček a pak nějaké drobnosti…
ale abych pravdu řekla, největší radost měl z nafukovacích míčků co jsme mu na oslavu koupili :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
30.8.13 14:07

Dostala hlavne Duplo. Bavi ji to, ikdyz zatim stavet neumi. Tahle hracka se navic neomrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.8.13 14:13

Kupovali jste i barevné balonky do bazénu či do vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.8.13 14:14

Naše má jeden rok na začátku října, máme pro ní kostky z filcu (ty dělám po večerech já), stan s tunelem a takový kohoutek do vody, děsně ráda se cachtá tak snad se jí bude líbit. Od prarodičů panenku, což ale pro syna moc neni :), a od druhých jsme si řekli o multifunkční kostku. Ale taky jsem zvědavá, jestli ji něco z toho bude bavit, od kamarádů máme ověřeny všechny dárky, jako že ji hrozně zajímaj, ale až je dostane ona a budou její, tipuju nezájem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
30.8.13 14:18

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.8.13 14:19

Multifunkční kostku jsme pořídili a zájem byl. ještě nechodí tak jsem koupila aktivní odrážedlo u teho si jen stoupne, nenašlapuje. na vše má čas tak jsem zvědavá. a zkusili jste třeba pořídit s ikei prolezací tunel? jaký měl uspěch. pořidili jsme pu plastovou zatloukačku a ta ho nezajímá. ja jsem na všechno zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.8.13 14:29

@zakovaveri Tak to mám radost s kostkou, snad u nás taky bude zájem. Malá v tom tunelu z ikei lezla právě u kamarádky, tak jsem koupila i se stanem, ale ne v ikee ale přes net, vyšlo to na půlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.8.13 14:32

Fisher Price mluvící hrnec. Perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
30.8.13 14:34

Mladá dostala k roku aktivní stoleček s kostkami Clemmy a pár knížek. Snažím se už toho tolik nekupovat, protože starší má tolik krámů, že se nám to sem nevejde.
Jinak teda malá miluje toho mluvícího pejska od Fisher Price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
30.8.13 14:36

FP Pejsek, hraci stolecek, mega blocks, balonky do bazenku

• Citovat
  • Upravit
30.8.13 14:37

Ahoj, my máme rok 4. a i my jsme řešil stejnou otázku. Nakonec jsme koupili Nattou houpadlo, Nattou křeslo, Fisher price chodítko (to jak si k tomu stoupne a jde se, protože první kroky máme za sebou bez držení, tak pro získání jistoty) ohrádku s balónky, Suavinex parfém a nějaký ten obleček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7215
30.8.13 14:47

Syn má narozeniny za týden a plánuju FP mluvícího psa, protože má rád všechno co dělá zvuky/mluví ;) a taky nějakou tu kostku s otvory na tvary, to ho teď chytlo a máme jenom jednu poděděnou po generacích tak ať má i jinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
30.8.13 15:09

Tak jelikož mám tu mladší druhou tak je to hodně složité. Od Fisher Price máme krom mluvícího hrnce co se starší rozbil snad vše a v perfektním stavu. Odrážedla, motorky, kola, kočárky, chodítka, motorické hračky. Je to hrozné, ale nevím co vlastně koupit koupím teda ten hrnec a nějakou NÁNU :mrgreen: Co pořídím k vánocům fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí