Kuličková modelína - vhodný dárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
27.8.13 15:57

Kuličková modelína

Ahoj maminky, možná i tatínci, máte zkušenosti s kuličkovými modelínami jako třeba Playfloam apod.? Vnučka má 3 roky, mají doma normální modelíny v kelímcích, jenomže, jak je trdlo malé stále nezavírá, tak vysychají a tvrdnou, o kuličkových už jsem něco málo četl a teoreticky by to nemělo vysychat, je to pravda? Myslíte, že by to byl dobrý dáreček? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
27.8.13 16:00

Mám nějakou obyčejnou koupenou na stánku za 20 korun jednu barvu a nevysychá. Je to zábavné, nicméně nejdou s tím samo dělat nějaké detaily, jen hrubé tvary. Nicméně plastelíny v kelímcích, pokud vyschnou, tak do nich stačí nalít trošku vody, zavřít a ony během pár dnů opět zplastelínovatí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.8.13 16:11

Mam 3,5 letou dceru a ta kulickova ji moc nebere. Nejde z ni klasicky modelovat, musi se to jakoby stlacovat k sobe a nejde ji to. Modelina typu play-doh je u nas oblibenejsi, vzdy otevreme jeden kelimek za dvacku a mesic vydrzi, pak holt ztvrdne a otevreme dalsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
27.8.13 16:11

Taky jsme koupili na zkoušku jednu barvu a nikdy víc… matlá se to lepidýlko a kuličky jsme hledali pak všude možně… Být tebou koupím obyčejnou na zkoušku, aby jste nelitovali peněz :)
Jestli má malá doma tu play doh (nevim jak se to píše), spíš bych se domluvila s rodiči a přikoupila k tomu nějakou sadu :) Tak to praktikuju s neteří :) za další udělátka a vykrajovátka je vždycky ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
27.8.13 16:25

Taky jsem ji jednou koupila a už tedy nikdy. Všude byly kuličky, lepí to hrozně, pořádně modelovat se z toho nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
27.8.13 16:26

Našim holkám babička s dědou nakoupili tu kuličkovou. Leží ve skříni téměř nedotčená. Holky to nebaví a navíc je taková divná. Lepidlo se fakt matlá a kuličky pak máme všude. Takže z vlastní zkušenosti doporučuju klasickou Playdoh a nějaký vykrajovátka. S těma si hrají hodně a baví je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
27.8.13 16:38

Taky jsme jí měli a vyhodili…za mě ta Play-doh nebo se dá modelína vyrobit doma…a je i jedlá, takže nic nehrozí při náhodném požití.
 http://loskutak.nova.cz/…odelina.html

• Citovat
  • Upravit
154
27.8.13 17:04

Odpoveď

No to já právě nevím, jak se to jmenuje tak, kterou mají doma :mrgreen: ale myslím, že říkali, že nevadí, když to zbaští.. takže říkáte, mám se na kuličkovou vyprdnout a koupit radši další kelímek tamté, co už mají nebo nějaké serepetičky k tomu jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 11:00

My jsme zkoušeli tuhle http://www.wikyhracky.cz/…ks-1154.html a nebylo to zas tak špatný. Jasně, že byl kluk celej zamatlanej a stůl taky, ale nic tragickýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
28.8.13 14:32

Kuličková je zajímavé zpestření, ale jednou mi stačilo - nejdou z toho vytvářet tvary tak dobře jako z normální modelíny. Kluci taky kuličkovou zapatlali do normální modelíny a tím zničili, jak tu kuličkovou, tak tu normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.8.13 14:51

Jo tak tu, co na ni dává odkaz LadyButterfly máme taky a nenám s ní nejmenší problém. Niz zalepeného nemáme, žádný binec z toho není a to ani, když si s tím malej hraje sám. Dokonce ji spatlal dohromady s normální plastelínou a zvládla jsem to opět oddělit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
28.8.13 16:17
@PetrKr píše:
No to já právě nevím, jak se to jmenuje tak, kterou mají doma :mrgreen: ale myslím, že říkali, že nevadí, když to zbaští.. takže říkáte, mám se na kuličkovou vyprdnout a koupit radši další kelímek tamté, co už mají nebo nějaké serepetičky k tomu jo?

Já bych koupila jeden balíček tý kuličkový pro spestření, a jinak se optala maminky co by chtěla malá za sadu k té co už doma mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.9.13 17:08

Odpoveď

Děkuji dámy, koupil jsem kelímek normální i malé balení kuličkové, přímo toto http://pexik.inshop.cz/…20predni.jpg, malá byla nadšená z obojího a kuličková byla velké zpestření :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí