Co dát na hřiště do zahrady?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
27.8.13 14:24

Co dát na hřiště do zahrady?

Ahoj, náte někdo typ co konkrétně zavěsit na herní sestavu na zahradě? Co vaše děti hodně baví? Napadlo mě houpací hnízdo, šplhací lano, houpací disk,… Máme děti 3 a 7let. Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3780
27.8.13 14:29

My máme několikero druhů houpaček, momentálně je nejoblíbenější houpací pytel z Ikea - dá se v něm houpat i točit, ještě plánujeme pověsit starou pneumatiku, naštěstí máme na zahradě vzrostlý ořešák, tak místa na zavěšení je dost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.8.13 14:30

@kvítko
ahojky, my máme pískoviště, klouzačku a houpací síť :-D
Ale zase mám děti rok a 3/4 a 4,5 :-D to jim bohatě stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
27.8.13 15:24

My máme akorát pískoviště a houpačku. Chtěla jsem ještě koupit ten plastový domek a skluzavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.8.13 15:25

Podívejte se, co vaše děti nejvíce baví na veřejných hřištích. Nezapomeňte, že jsou dvě, tak houpačky aspoň dvě ;)
U nás zvítězila klasická houpačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
27.8.13 15:42

Malemu je rok a pul a zatim mu staci houpacka a piskoviste, ma vlastni kolecko a tak, takze si vyhraje, casem chci poridit skluzavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.13 16:01

My máme pískoviště - rozhodně jej doporučuju, jmenuje se Píškoviště mušle big, potom houpací talíř Beruška - je taky skvělý, a dál dětský bazén, prolézačku Housenku - perfektní - taková kravina a malýho z ní nemůžeme dostat :-D Navíc ji můžeme dát i do pokojíku :-) Jinak by se ti tam mohlo ještě hodit lano, nějaká pěkná lavička, klouzačka,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
27.8.13 22:51

Skluzavku máme doma asi dva měsíce - a je tedy využívaná dost - třeba i jako rozhledna, je fakt, že tohle frčí i na veřejných hřištích - prcek většinou pendluje mezi skluzavkou a kolotočem
větší lákadlo je asi jen voda, konvička a zalívání všeho možného ;-)
a žebřík - taky výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 08:41

@analoja Můžeš mi napsat, jakou skluzavku doma máte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.8.13 11:27
@LadyButterfly píše:
@analoja Můžeš mi napsat, jakou skluzavku doma máte? :-)

Twin star - tuhle http://img06.allegroimg.pl/…2/3299466241
chlap to koupil na aukru - nejdřív jsem to považovala za blbost, mít to doma, ale zatím je využívaná denně - i když dnes jsem načapala tříleťáka, jak se klouže po zábradlí, tak nevím, jestli nepřesedlá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 11:33

@analoja A myslíš, že má ještě teď smysl ji kupovat? Do tohohle počasí, nebo spíš počkat až na jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.8.13 12:12
@LadyButterfly píše:
@analoja A myslíš, že má ještě teď smysl ji kupovat? Do tohohle počasí, nebo spíš počkat až na jaro?

no, my ji máme doma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 12:14

@analoja Jo vy ji máte přímo v pokojíku… ty jo, to mě nenapadlo… to vůbec není špatnej nápad! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí