Hračky - co s nimi?

Ka2
376
2.1.12 17:14

Hračky-co s nimi?

Kam s hračkami,z kterých jsme už vyrostli? Darovat je není kam,přemýšlela jsem o kojeneckém,nebo dětském domově,ale říkám si,jestli by o to stáli..hraček mají nejspíš hromady… Má někdo zkušenost? Nebo nějaký azylový dům pro matky? Poradte prosím,chtěla bych aby ještě někomu udělali radost.. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
2.1.12 17:16

Já dávám normálně na MMB, že daruju hračky a vždycky se mi nějaká maminka ozve. ;)

• Citovat
  • Upravit
4880
2.1.12 17:18

Tak zkus ten azylový dům. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.1.12 17:21

Myslim si, ze v tech detskych zarizenich to vzdy uvitaji!!! Pokud chces darovat, tak daruj pres internet, urco se nekdo ozve… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
2.1.12 17:23

Ten mě napadl až při psaní..maminky určitě nemají takové finance,aby zahrnovali děti hračkami… Zjistím hned nějaký nejbližší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
2.1.12 17:25

Právě to nechci,chci se jich zbavit,to jo,ale fakt potřebnýmu,mám strach,že by se ozvala maminka,která až tak potřebná není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
2.1.12 17:28
Ka2 píše:
Právě to nechci,chci se jich zbavit,to jo,ale fakt potřebnýmu,mám strach,že by se ozvala maminka,která až tak potřebná není

Daruj je dětskému domovu, nebo třeba na dětskou onkologii v nějaké větší nemocnici. Ti to vždy VELMI RÁDI uvítají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.1.12 17:28

Ka2 …poslyš …a nenašla by jsi tam i zajíčky? Já bych ráda když tak, koupila…sháním pro svou autistickou holčinu vše co vypadá jako zajíc …Bugs Bunny, apod…nebo klidně i Mickey Mouse…neoplatí se mi kupovat nové, ona vyžaduje každou chvílí „jiného“ zajíčka :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.1.12 17:31
Ka2 píše:
Právě to nechci,chci se jich zbavit,to jo,ale fakt potřebnýmu,mám strach,že by se ozvala maminka,která až tak potřebná není

Jaj…to máš pravdu, já potřebná nejsem.....mám se finančně lépe, ale i tak mě jen napadlo, zeptat se, zda-li by se tam nenašel nějaký zajíček- já bych to nechtěla zadarmíko, to je fakt :kytka: Ale nic se neděje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.1.12 17:32

tak ja nosila do nemocnice na onkologii a infekcni a vzdy me uvatali s otevrenou naruci. meco se muze dat i k pediatrovi na stredisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.1.12 17:38

Já si našla dětský domov na netu,zavolala tam,jestli mají zájem a poslala.Už někdy v Lednu.K vánocům mi ted od nich přišlo přání,to mě moooc potěšilo,nečekala jsem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.1.12 17:39

Nainzerovala jsem na MMB. Dala jsem cenu symbolickou korunu. Vždy jsem je udala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
2.1.12 17:43

Vanesanka, zajíčka-králíčka snad ani nemám,ale budu na Vás myslet,kdyby jo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
2.1.12 17:50

Já jsem tady u nás nesla dvě krabice oblečení a hraček do dětského domova a tam mi řekli, že mají své sponzory, že toho mají hodně. Že si to vezmou a dají sociálně slabým. Že tam chodí maminky, které jsou na tom špatně finančně. Ale příště bych dala hračky do nemocnice. To je určitě mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.1.12 17:58

zeptej se wendyyy,je to 17 letá maminka,které se narodilo miminko,tak se jí zeptej přes SZ,jestli by si nechtěla vzít od tebe nějaké hračky :hug: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 02.01.12 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815