Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kam s hračkami,z kterých jsme už vyrostli? Darovat je není kam,přemýšlela jsem o kojeneckém,nebo dětském domově,ale říkám si,jestli by o to stáli..hraček mají nejspíš hromady… Má někdo zkušenost? Nebo nějaký azylový dům pro matky? Poradte prosím,chtěla bych aby ještě někomu udělali radost.. Děkuji
Já dávám normálně na MMB, že daruju hračky a vždycky se mi nějaká maminka ozve. ![]()
Myslim si, ze v tech detskych zarizenich to vzdy uvitaji!!! Pokud chces darovat, tak daruj pres internet, urco se nekdo ozve… ![]()
Ten mě napadl až při psaní..maminky určitě nemají takové finance,aby zahrnovali děti hračkami… Zjistím hned nějaký nejbližší ![]()
Právě to nechci,chci se jich zbavit,to jo,ale fakt potřebnýmu,mám strach,že by se ozvala maminka,která až tak potřebná není
Ka2 píše:
Právě to nechci,chci se jich zbavit,to jo,ale fakt potřebnýmu,mám strach,že by se ozvala maminka,která až tak potřebná není
Daruj je dětskému domovu, nebo třeba na dětskou onkologii v nějaké větší nemocnici. Ti to vždy VELMI RÁDI uvítají
Ka2 …poslyš …a nenašla by jsi tam i zajíčky? Já bych ráda když tak, koupila…sháním pro svou autistickou holčinu vše co vypadá jako zajíc …Bugs Bunny, apod…nebo klidně i Mickey Mouse…neoplatí se mi kupovat nové, ona vyžaduje každou chvílí „jiného“ zajíčka
![]()
Ka2 píše:
Jaj…to máš pravdu, já potřebná nejsem.....mám se finančně lépe, ale i tak mě jen napadlo, zeptat se, zda-li by se tam nenašel nějaký zajíček- já bych to nechtěla zadarmíko, to je fakt
Ale nic se neděje ![]()
tak ja nosila do nemocnice na onkologii a infekcni a vzdy me uvatali s otevrenou naruci. meco se muze dat i k pediatrovi na stredisku.
Já si našla dětský domov na netu,zavolala tam,jestli mají zájem a poslala.Už někdy v Lednu.K vánocům mi ted od nich přišlo přání,to mě moooc potěšilo,nečekala jsem ![]()
Nainzerovala jsem na MMB. Dala jsem cenu symbolickou korunu. Vždy jsem je udala.
Vanesanka, zajíčka-králíčka snad ani nemám,ale budu na Vás myslet,kdyby jo! ![]()
Já jsem tady u nás nesla dvě krabice oblečení a hraček do dětského domova a tam mi řekli, že mají své sponzory, že toho mají hodně. Že si to vezmou a dají sociálně slabým. Že tam chodí maminky, které jsou na tom špatně finančně. Ale příště bych dala hračky do nemocnice. To je určitě mnohem lepší.
zeptej se wendyyy,je to 17 letá maminka,které se narodilo miminko,tak se jí zeptej přes SZ,jestli by si nechtěla vzít od tebe nějaké hračky
![]()
Příspěvek upraven 02.01.12 v 18:01