Název stavebnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1626
2.1.12 13:43

Název stavebnice?

Ahoj holky :mavam:
Nedávno jsem si vzpomněla na hračku z dětství a za boha si nemůžu vzpomenout jak se ta stavebnice jmenovala. Byly to takový modrý kolínka, modrý spojky (třeba do kříže nebo do „L“) a do vzniklých okýnek se nacvakávaly žlutý čverečky.
Normálně jsem nad tím večer přemýšlela tak, že jsem nemohla usnout :mrgreen:
Víte co myslím? Jak se to jmenuje?
SEVA to není, ta má ty kostičky s křížovým profilem. Nebo že by to byl nějaký starý typ sevy? Děsně mě krká, že to nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
2.1.12 14:01

Ahoj, tak dle tvého popisu mi to připomíná jen stařičkou Sevu :think: Možná někoho napadne něco jiného. Já občas kouknu pro pobavení na tyto stránky A našla jsem tam Seva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
2.1.12 14:08
zoubky píše:
Ahoj, tak dle tvého popisu mi to připomíná jen stařičkou Sevu :think: Možná někoho napadne něco jiného. Já občas kouknu pro pobavení na tyto stránky A našla jsem tam Seva ;)

to právě není ono. Tam byly ty dílky jako válečky, ne takhle „hranatý“.. Ale dík za typ na stránku, mrknu. Tyhle kravinky mě zajímají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.1.12 14:13

Já si hrála se Sevou! :palec: Děkuji za připomenutí, úžasná stavebnice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.1.12 14:26
eVerča píše:
zoubky píše:
Ahoj, tak dle tvého popisu mi to připomíná jen stařičkou Sevu :think: Možná někoho napadne něco jiného. Já občas kouknu pro pobavení na tyto stránky A našla jsem tam Seva ;)
to právě není ono. Tam byly ty dílky jako válečky, ne takhle „hranatý“.. Ale dík za typ na stránku, mrknu. Tyhle kravinky mě zajímají :palec:

Myslíš takové trubičky, které se nasouvaly na ty spojovací dílky? Z něčeho podobného jsme ve škle stavěly 3D modely krystalu nebo krychle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.1.12 10:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.1.12 11:08
eVerča píše:
já to našlaaaa :pankac: http://www.bbu-edukacja.pl/?…

Joo, to znám. No super, že jsi to našla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.10.14 10:31
@zoubky píše:
Joo, to znám. No super, že jsi to našla :potlesk:

A jak se ta hra jmenuje? Odkaz již nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.11.20 08:01

Dobré ráno. Jdu pro radu. Potřebuji sehnat, ale netuším, pod čím hledat. Nejspíš dřevotříska/ karton? a vylupují se z ní kousky stavebnice, co pak dítě může skládat. Není to úplně 3D puzzle. Je to vždy v takových platech a z těch se to vymačká a pak postaví. Neví někdo, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.11.20 08:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.11.20 08:26

@pipa.k Jojo, tenhle způsob, akorát ty dílky nejsou přírodní, ale s potištěný a jsou to třeba domky, budovy…ale moc děkuju, zkusím pohledat podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.11.20 08:27

Ono to asi bude 3d puzzle… jen blbě koukám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.11.20 09:08

Tak nějaké budovy tam barevné mají, ale možná hledáš od jiného výrobce https://www.dvedeti.cz/…-category-54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí