Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky ![]()
Nedávno jsem si vzpomněla na hračku z dětství a za boha si nemůžu vzpomenout jak se ta stavebnice jmenovala. Byly to takový modrý kolínka, modrý spojky (třeba do kříže nebo do „L“) a do vzniklých okýnek se nacvakávaly žlutý čverečky.
Normálně jsem nad tím večer přemýšlela tak, že jsem nemohla usnout ![]()
Víte co myslím? Jak se to jmenuje?
SEVA to není, ta má ty kostičky s křížovým profilem. Nebo že by to byl nějaký starý typ sevy? Děsně mě krká, že to nevím ![]()
Ahoj, tak dle tvého popisu mi to připomíná jen stařičkou Sevu
Možná někoho napadne něco jiného. Já občas kouknu pro pobavení na tyto stránky A našla jsem tam Seva ![]()
zoubky píše:
Ahoj, tak dle tvého popisu mi to připomíná jen stařičkou SevuMožná někoho napadne něco jiného. Já občas kouknu pro pobavení na tyto stránky A našla jsem tam Seva
to právě není ono. Tam byly ty dílky jako válečky, ne takhle „hranatý“.. Ale dík za typ na stránku, mrknu. Tyhle kravinky mě zajímají ![]()
Já si hrála se Sevou!
Děkuji za připomenutí, úžasná stavebnice. ![]()
eVerča píše:zoubky píše:to právě není ono. Tam byly ty dílky jako válečky, ne takhle „hranatý“.. Ale dík za typ na stránku, mrknu. Tyhle kravinky mě zajímají
Ahoj, tak dle tvého popisu mi to připomíná jen stařičkou SevuMožná někoho napadne něco jiného. Já občas kouknu pro pobavení na tyto stránky A našla jsem tam Seva
Myslíš takové trubičky, které se nasouvaly na ty spojovací dílky? Z něčeho podobného jsme ve škle stavěly 3D modely krystalu nebo krychle ![]()
eVerča píše:
já to našlaaaahttp://www.bbu-edukacja.pl/?…
Joo, to znám. No super, že jsi to našla ![]()
@zoubky píše:
Joo, to znám. No super, že jsi to našla
A jak se ta hra jmenuje? Odkaz již nefunguje…
Dobré ráno. Jdu pro radu. Potřebuji sehnat, ale netuším, pod čím hledat. Nejspíš dřevotříska/ karton? a vylupují se z ní kousky stavebnice, co pak dítě může skládat. Není to úplně 3D puzzle. Je to vždy v takových platech a z těch se to vymačká a pak postaví. Neví někdo, co to je?
@pipa.k Jojo, tenhle způsob, akorát ty dílky nejsou přírodní, ale s potištěný a jsou to třeba domky, budovy…ale moc děkuju, zkusím pohledat podobné.
Tak nějaké budovy tam barevné mají, ale možná hledáš od jiného výrobce https://www.dvedeti.cz/…-category-54