Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě je nabídni nemocnici. Myslím, že tam se hračky dost točí (pozvracené, od krve, nejspíš to pak musí zlikvidovat). Ale asi tam nejdřív napiš meila. A taky ty azylové domy nejsou špatný nápad.
A co třeba Berkat? Tam jsou i fotky, jak lidi poslali ponožky a plyšáky dětem. Tam jsou kontakty na lidi v ČR, kteří to tam pak pošlou. http://www.berkat.cz/index.php?…
Nebo pak ty domy na půli cesty, kde jsou matky s dětmi a jsou ve finanční nouzi. Je toho plno. Brácha chtěl vyhodit autíčka, co se mu nelíbí, tak jsem je schovala a taky to někam pošlu.
Vanesanka píše:
Ka2 …poslyš …a nenašla by jsi tam i zajíčky? Já bych ráda když tak, koupila…sháním pro svou autistickou holčinu vše co vypadá jako zajíc …Bugs Bunny, apod…nebo klidně i Mickey Mouse…neoplatí se mi kupovat nové, ona vyžaduje každou chvílí „jiného“ zajíčka![]()
Ahoj, náhodou jsem narazila na tvůj příspěvek.Včera jsem dělala pořádek v hračkách a mám tady tři plyšové zajíčky.Kdybys měla zájem.
Jinak my vozili vždycky hračky do dětského domova a manžel do nemocnice a všude byli moc rádi.Jo a mimo plyšáky jsem to brala i do školky.
zichisek: Jááááj
Teď koukám, že jsi až z Prahy
To by se Ti neoplatilo posílat zajíčky přes celou republiku, já jsem konec mapy- Ostravsko
![]()
Vanesanka píše:
zichisek: JáááájTeď koukám, že jsi až z Prahy
To by se Ti neoplatilo posílat zajíčky přes celou republiku, já jsem konec mapy- Ostravsko
![]()
Já jsem rodilá Ostravačka
V Praze jsme necelé tři měsíce.Ale koncem ledna jedu do Ovy, tak bych Ti je mohla vzít.
Vanesanka píše:
zichisek: JáááájTeď koukám, že jsi až z Prahy
![]()
Jéé a koukám, že ty jsi z Havířova, tam budu taky, vedla jsem tam skautíky, tak je pojedu navštívit ![]()
Zichísku: No jsem z Havířova, ale na tak úplně v něm, ještě se k tomu váže obec- Havířov- D. Datyně. Tak to potom bys měla poštou poslat kousínek, zaplatím zajíčky + poštovné a balné s radostí
Nechám to na Tobě…tady je zapadákov, špatně se tu orientuje, takže když tak písnu adresu do SZ ![]()
Vanesanka píše:
Zichísku: No jsem z Havířova, ale na tak úplně v něm, ještě se k tomu váže obec- Havířov- D. Datyně. Tak to potom bys měla poštou poslat kousínek, zaplatím zajíčky + poštovné a balné s radostíNechám to na Tobě…tady je zapadákov, špatně se tu orientuje, takže když tak písnu adresu do SZ
No, ono čistě teoreticky je asi jedno i kdybych to poslala z Prahy, tak poštovné by bylo stejně pořád takové jak z Ostravy
A pokud se někomu budou hodit, tak budu jenom ráda.Juli pro změnu sbírá žirafy
až malá vstane, tak ti je kdyžtak vyfotím.
Aháááá, jj to jsem trdlo teda hihi- s tím poštovným máš pravdu, to víš, já nikdy nic neposílám, tak nevím
Tak pošli i z Prahy, to je fakt jedno- jen si ještě urči cenu, kolik za zajíčky, mě to už nebaví je shánět osobně po obchodech, ona snad už všechny má
A z Prahy, ty ještě nemáme
)))))) ![]()