Hračky - co s nimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
880
2.1.12 17:58

Určitě je nabídni nemocnici. Myslím, že tam se hračky dost točí (pozvracené, od krve, nejspíš to pak musí zlikvidovat). Ale asi tam nejdřív napiš meila. A taky ty azylové domy nejsou špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.1.12 19:16

A co třeba Berkat? Tam jsou i fotky, jak lidi poslali ponožky a plyšáky dětem. Tam jsou kontakty na lidi v ČR, kteří to tam pak pošlou. http://www.berkat.cz/index.php?…

Nebo pak ty domy na půli cesty, kde jsou matky s dětmi a jsou ve finanční nouzi. Je toho plno. Brácha chtěl vyhodit autíčka, co se mu nelíbí, tak jsem je schovala a taky to někam pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
2.1.12 21:06

Děkuji za odpovědi :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.1.12 22:13
Vanesanka píše:
Ka2 …poslyš …a nenašla by jsi tam i zajíčky? Já bych ráda když tak, koupila…sháním pro svou autistickou holčinu vše co vypadá jako zajíc …Bugs Bunny, apod…nebo klidně i Mickey Mouse…neoplatí se mi kupovat nové, ona vyžaduje každou chvílí „jiného“ zajíčka :lol: :mavam:

Ahoj, náhodou jsem narazila na tvůj příspěvek.Včera jsem dělala pořádek v hračkách a mám tady tři plyšové zajíčky.Kdybys měla zájem.

Jinak my vozili vždycky hračky do dětského domova a manžel do nemocnice a všude byli moc rádi.Jo a mimo plyšáky jsem to brala i do školky.

• Citovat
  • Upravit
3278
3.1.12 14:08

zichisek: Jááááj 8o Teď koukám, že jsi až z Prahy :mrgreen: To by se Ti neoplatilo posílat zajíčky přes celou republiku, já jsem konec mapy- Ostravsko :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.1.12 14:13
Vanesanka píše:
zichisek: Jááááj 8o Teď koukám, že jsi až z Prahy :mrgreen: To by se Ti neoplatilo posílat zajíčky přes celou republiku, já jsem konec mapy- Ostravsko :mrgreen: :lol:

Já jsem rodilá Ostravačka :) V Praze jsme necelé tři měsíce.Ale koncem ledna jedu do Ovy, tak bych Ti je mohla vzít.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
3.1.12 14:15
Vanesanka píše:
zichisek: Jááááj 8o Teď koukám, že jsi až z Prahy :mrgreen: To by se Ti neoplatilo posílat zajíčky přes celou republiku, já jsem konec mapy- Ostravsko :mrgreen: :lol:

Jéé a koukám, že ty jsi z Havířova, tam budu taky, vedla jsem tam skautíky, tak je pojedu navštívit :)

• Citovat
  • Upravit
3278
3.1.12 14:32

Zichísku: No jsem z Havířova, ale na tak úplně v něm, ještě se k tomu váže obec- Havířov- D. Datyně. Tak to potom bys měla poštou poslat kousínek, zaplatím zajíčky + poštovné a balné s radostí :lol: Nechám to na Tobě…tady je zapadákov, špatně se tu orientuje, takže když tak písnu adresu do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.1.12 14:36
Vanesanka píše:
Zichísku: No jsem z Havířova, ale na tak úplně v něm, ještě se k tomu váže obec- Havířov- D. Datyně. Tak to potom bys měla poštou poslat kousínek, zaplatím zajíčky + poštovné a balné s radostí :lol: Nechám to na Tobě…tady je zapadákov, špatně se tu orientuje, takže když tak písnu adresu do SZ ;)

No, ono čistě teoreticky je asi jedno i kdybych to poslala z Prahy, tak poštovné by bylo stejně pořád takové jak z Ostravy :) A pokud se někomu budou hodit, tak budu jenom ráda.Juli pro změnu sbírá žirafy :)až malá vstane, tak ti je kdyžtak vyfotím.

• Citovat
  • Upravit
3278
3.1.12 14:39

Aháááá, jj to jsem trdlo teda hihi- s tím poštovným máš pravdu, to víš, já nikdy nic neposílám, tak nevím :lol: Tak pošli i z Prahy, to je fakt jedno- jen si ještě urči cenu, kolik za zajíčky, mě to už nebaví je shánět osobně po obchodech, ona snad už všechny má :lol: A z Prahy, ty ještě nemáme :-D)))))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí