hračky ji nebaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
14.4.10 15:09
petrag píše:
ahojky, děkuji za rady.odrážedlo koupil tatínek(ale určitě víte, jak to dopadá, když to necháte na chlapech-koupil motorku, která je nám zatim k ničemu, protože malá nedostane na zem-ikdyž jsem jasně říkala,že má vzít autíčko :nevim:)hračky jsou schované, tak uvidím za týden.samozřejmě vím, že dítě je na plný úvazek 24 hodin denně, ale potřebuji ji zabavit, když je špatné počasí, protože si dálkově dodělávám školu a mám 1,5 měsíce před maturou.ze všeho jsem nervozní a nechci být protivná i na Natálku.babičky hlídají, jak se dá,ale ještě chodí do práce a s tátou nepočítám vůbec, protože je v práci až do večera,aby jsme měli z čeho platit hypotéku.takže bojové podmínky :zed: :wink:

petrag,úplně tě chápu,já si sice školu nedodělávám,ale taky nestíhám…práce kolem baráku je tady dost…a hlídání…to je další kapitola,taťkova mamka-babička je po CMP a děda už není extra fit…no a moje mamka pracuje a ještě má starosti se ségrou,které je 8let…takže sama toho má plný zuby no a taťku máme taky do večera v praci,aby bylo na hypotéku,sakra vždyť mi se všichni honíme jen skrz ty dluhy a chlapi ani pořádně nevidí jak děti rostou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
16.4.10 07:14

Předem se omlouvám, nečetla jsem příspěvky, tak se možná budu opakovat. Máme to u mladšího stejné.Hračky ho vůbec nebaví, ale u nás pomohlo to, že dostal dva hrnce, větší a menší a s nima si hraje. Někdy je to teda rámus, ale nezlobí, on je jinak totiž hrozně ubrečenej. Taky si docela vyhraje s vařečkou, to si nahází kostičky do hrnce a míchá, vydrží tak třeba hodinu. Zrovna teď si hraje s kelímkem od jogurtu a lžičkou.
Nové hračky nekupuju, nemá to cenu, dostal jich spoustu od babiček, má hračky po bráchoj, ale stejně si s nima nehraje. On si teda ani starší s hračkama moc nehrál, začal až tak po druhých narozeninách s traktorama a bagrama, ale to je asi tak všechno, co ho zajímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nsoci
17.4.10 14:33

U nás naprosto to samé - žádné hračky, jenom ty úplně „normální“ věci a nejvíc ze všeho samozřejmě ty nevhodné, nebo přímo zakázané (knoflíky od trouby, elektrické zástrčky,…). Byli jsme dnes v novém dětském koutku - všude plno balónků, autíček, skluzavky atd. - a on? Všiml si, jak paní kontroluje elektrické zástrčky - a hotovo. Sice na nich mají všude kryty, ale to byl konec. Stejně tak mohl sedět u zástrček doma. To má ale samozřejmě zakázané… Taky doufám, že ho brzo začne bavit si s něčím hrát sám, protože je to opravdu síla - zabavit ho ve dnech, kdy celý den prší a nedá se ani vystrčit nos.

• Citovat
  • Upravit
18305
17.4.10 15:38

Jéééé, Nšoči… Možná tě potěším - pro tvého synka by asi byla jako dělaná stavebnice MERKUR E 2 - elektronic. Zapojování monočlánků, žároviček, diod, vypínačů, myslím je tam i reproduktor a bzučák…

Tak přesně ta stavebnice se mně vybavila, když teď čtu tvůj příspěvek. Cena bude určitě pod 1000 korun (maximálně několik set), ale viděl jsem i mnohem luxusnější obdobu (tuším vyrobenou ve Francii…) za 2300 korun.
No a když to svítí, bliká, houká… to je potom žůžo dobrodrůžo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nsoci
17.4.10 18:50

Moc díky za tip, to bude u nás určitě jednou hooooodně oblíbená stavebnice. Jenže je mu teprve 21 měsíců, tak by jí nejspíš půlku snědl… :think:

• Citovat
  • Upravit
18305
17.4.10 19:08

Aha, tak to jo. V tomhle věku aby mu to skládal někdo jiný - a on by si pak jenom „blikal“, že ano… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí