Hračky Lamaze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22061
5.6.10 22:36
hkac píše:
zuzka.mamka píše:
Caty píše:
zuzko: je to možný, něco se dá možná sehnat ještě levněji, ale něco je zase o dost levnější. Hlavně nikoho nenutím :mrgreen: je to každého věc. Nic z toho nemám, jen že to budu mít taky levnější, nebudu platit poštovný, což je u internetových obchodů kolem 90 kč, nebo tak nějak, takže aspon to ušetřim. :-)
ty pošovný sice platit nebudeš, ale my jo, takže to vyjde tak na stejno :nevim:
Přesně tak. Taky jsem našla snad všechno, co jsem hledala, jinde levnější (a poštovné bych platila tak jako tak).

Caty přece nikoho nenutí a my, co si to s ní předáme v Praze, žádné poštovné navíc nemáme… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.6.10 22:37

Bohunka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15674
5.6.10 22:41

Já se nerozčiluju, jen jsem chtěla zdůvodnit, proč nemám zájem. Když si dáš do vyhledavače (já to dělám v Seznamu) přesný návez hračky a Lamaze, tak ti vyjede seznam, kde a za kolik se dá koupit. U každé hračky to může být nejlevnější jinde. Doporučuju projít si v těch obchodech i cenu za poštovné, protože ta se taky dost liší.

A jak už jsem ti psala v SZ, já teď nakoupila po netu několik hraček (a nejen hraček) a kdybych objednala další, asi by se se mnou manžel už rozvedl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.6.10 22:43

hkac, no jo, já mam problém, že když chci třeba tři hračky a každá je levnější v jiném obchodě, tak se to pak už nevyplatí :-) aspon mně :mrgreen:
Jo a neboj, manža se se mnou taky brzy rozvede :-)

• Citovat
  • Upravit
15674
5.6.10 22:54
Caty píše:
hkac, no jo, já mam problém, že když chci třeba tři hračky a každá je levnější v jiném obchodě, tak se to pak už nevyplatí :-) aspon mně :mrgreen:
Jo a neboj, manža se se mnou taky brzy rozvede :-)

Tak pak založíme klub rozvedených žen s hračkami Lamaze :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.6.10 22:55

hkac: a závislých na EMIMINU :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15674
5.6.10 22:57
Caty píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.6.10 23:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
6.6.10 07:27
hkac píše:
Caty píše:
:pankac:

Jdu do toho s Váma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.6.10 09:34

zdravim…my kupovaly s kamaradkou pred Vanoci Lamaze hracky v akci na amazon.com…kupovaly jsme nejruznejsi…vsechny byly v akci, cena kolem 160,–

• jsme jeste koupily aquadraw od Tomy, tady cena kolem 700,–, tam akce 300,–, ostrov od Tomy Teletubbies do vany, taky kolem 300,–,…

jen je dobre si vyhledat jen od prodejce primo amazon.com
postovne bylo necelych 300,–…presne si nevybavuji, podle vahy
hmm a balik dosel dva dny od nakupu…rychleji nez CP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.6.10 09:38

jen jeste…chce to obcas sledovat a kdyz je cena ko
lem 7-9 dolaru nakupovat :),
tygrik byl dokonce za 6,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.10.12 11:50

Nemáte někdo zkušenost s hracá houseknou od lamaze??? Už nehraje dají se neják vymenit baterky??? Poradte nekdo prosím… =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
25.6.14 18:20

Ahojte, nechcete některá slevu 20% na hračky www.lamaze.cz? Teď jsem tu kartičku objevila a už ji chtěla hodit do koše… dala bych to na inzerci, ale platí už jen 5 dní a nevím, jestli by si toho někdo včas všiml. Jo a nákup musí být nad 399,– Kč. Pošlu kód do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.6.14 19:13

@Habibi91 Pokud se nemýlím, tak v návodu k housence bylo napsáno, že se baterky nedají vyměnit, ale že garantují x hodin životnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.6.14 19:31

@Lentilkaa2 Odpovídáš na rok a půl starý dotaz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie