Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
hkac píše:zuzka.mamka píše:Přesně tak. Taky jsem našla snad všechno, co jsem hledala, jinde levnější (a poštovné bych platila tak jako tak).Caty píše:ty pošovný sice platit nebudeš, ale my jo, takže to vyjde tak na stejno
zuzko: je to možný, něco se dá možná sehnat ještě levněji, ale něco je zase o dost levnější. Hlavně nikoho nenutímje to každého věc. Nic z toho nemám, jen že to budu mít taky levnější, nebudu platit poštovný, což je u internetových obchodů kolem 90 kč, nebo tak nějak, takže aspon to ušetřim.
Caty přece nikoho nenutí a my, co si to s ní předáme v Praze, žádné poštovné navíc nemáme… ![]()
Já se nerozčiluju, jen jsem chtěla zdůvodnit, proč nemám zájem. Když si dáš do vyhledavače (já to dělám v Seznamu) přesný návez hračky a Lamaze, tak ti vyjede seznam, kde a za kolik se dá koupit. U každé hračky to může být nejlevnější jinde. Doporučuju projít si v těch obchodech i cenu za poštovné, protože ta se taky dost liší.
A jak už jsem ti psala v SZ, já teď nakoupila po netu několik hraček (a nejen hraček) a kdybych objednala další, asi by se se mnou manžel už rozvedl
.
hkac, no jo, já mam problém, že když chci třeba tři hračky a každá je levnější v jiném obchodě, tak se to pak už nevyplatí
aspon mně ![]()
Jo a neboj, manža se se mnou taky brzy rozvede ![]()
Caty píše:
hkac, no jo, já mam problém, že když chci třeba tři hračky a každá je levnější v jiném obchodě, tak se to pak už nevyplatíaspon mně
Jo a neboj, manža se se mnou taky brzy rozvede
Tak pak založíme klub rozvedených žen s hračkami Lamaze
.
hkac píše:Caty píše:
hkac: a závislých na EMIMINU
Jdu do toho s Váma ![]()
zdravim…my kupovaly s kamaradkou pred Vanoci Lamaze hracky v akci na amazon.com…kupovaly jsme nejruznejsi…vsechny byly v akci, cena kolem 160,–
jen je dobre si vyhledat jen od prodejce primo amazon.com
postovne bylo necelych 300,–…presne si nevybavuji, podle vahy
hmm a balik dosel dva dny od nakupu…rychleji nez CP
jen jeste…chce to obcas sledovat a kdyz je cena ko
lem 7-9 dolaru nakupovat
,
tygrik byl dokonce za 6,5
Nemáte někdo zkušenost s hracá houseknou od lamaze??? Už nehraje dají se neják vymenit baterky??? Poradte nekdo prosím… =)
Ahojte, nechcete některá slevu 20% na hračky www.lamaze.cz? Teď jsem tu kartičku objevila a už ji chtěla hodit do koše… dala bych to na inzerci, ale platí už jen 5 dní a nevím, jestli by si toho někdo včas všiml. Jo a nákup musí být nad 399,– Kč. Pošlu kód do SZ.
@Habibi91 Pokud se nemýlím, tak v návodu k housence bylo napsáno, že se baterky nedají vyměnit, ale že garantují x hodin životnost.