Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, jinak v tom seznamu není uplně všechno, se mi to nechtělo uplně přepisovat,tak kdyžtak dodám no.
Tak já nevím, ale srovnávala jsem si ceny podle internetu, a ty hračky se dají zakoupit ještě levněji než ty nabízíš, že bys ji měla nějaké výhodné ceny to nemáš
zuzko: je to možný, něco se dá možná sehnat ještě levněji, ale něco je zase o dost levnější. Hlavně nikoho nenutím
je to každého věc. Nic z toho nemám, jen že to budu mít taky levnější, nebudu platit poštovný, což je u internetových obchodů kolem 90 kč, nebo tak nějak, takže aspon to ušetřim. ![]()
Caty píše:
zuzko: je to možný, něco se dá možná sehnat ještě levněji, ale něco je zase o dost levnější. Hlavně nikoho nenutímje to každého věc. Nic z toho nemám, jen že to budu mít taky levnější, nebudu platit poštovný, což je u internetových obchodů kolem 90 kč, nebo tak nějak, takže aspon to ušetřim.
ty pošovný sice platit nebudeš, ale my jo, takže to vyjde tak na stejno ![]()
zuzka.mamka píše:Caty píše:ty pošovný sice platit nebudeš, ale my jo, takže to vyjde tak na stejno
zuzko: je to možný, něco se dá možná sehnat ještě levněji, ale něco je zase o dost levnější. Hlavně nikoho nenutímje to každého věc. Nic z toho nemám, jen že to budu mít taky levnější, nebudu platit poštovný, což je u internetových obchodů kolem 90 kč, nebo tak nějak, takže aspon to ušetřim.
Přesně tak. Taky jsem našla snad všechno, co jsem hledala, jinde levnější (a poštovné bych platila tak jako tak).
no vždyt já nikoho nenutím holky, tak se nemusíte rozčilovat.
navíc, ten kdo je z prahy, tak to předám osobně.
takže klid, hm? ![]()
Jinak, pošlete mi prosím stránky, kde jste to našli levnější? Koupila bych si to tedy případně tam. Dík ![]()
Holky, máte to všechny v SZ