Hračky na baterky pod vodou

Anonymní
24.3.21 22:02

Hracky na baterky pod vodou

Ahoj mamky
Syn byl u babky a hodil dve hracky na baterky do vany s vodou, nez si toho babka vsimla, byly zalite vodou. Jedna hracka nejde vubec a druha blbne..da se s tim neco jedte delat nebo to muzu rovnou vyhodit? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36020
24.3.21 22:07

Opravit to nejspíš nepůjde, jak se do elektroniky dostane voda tak je to konečná. A musíš to vyhazovat, nemůže si s tím hrát jak tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.3.21 22:23

Záleží na tom, co to bylo za hračky. Já bych baterky vyndala a nechala to pořádně vyschnout, hlavně ne na topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.3.21 22:53

@JancaS84 elektronice ve své podstatě voda nevadí. I tv a PC běžně jdou vyčistit ve sprše. Pokud to byli hračky na hodně nízké napětí tak to zkrat nezpůsobí.

Zakladatelko mohu vědět co to je za veci? Samozřejmě co nejdříve vyndat baterie a nechat sušit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.3.21 22:59

Jinak spoustu věcí lidé vyhodí kvůli vodě. Zachraňoval jsem po povodních pračky lednice i tv u těch to je tedy loterie.
Tak záleži fakt co to je. Pokud jsou tam jen součástky tipu led, motor tomu voda neublíží přímo spíš případná koroze. Pokud jsou vtom „microkontroler“ je to případ od případu. Klidně nápis do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36020
25.3.21 00:09
@JiříkMazlík píše:
@JancaS84 elektronice ve své podstatě voda nevadí. I tv a PC běžně jdou vyčistit ve sprše. Pokud to byli hračky na hodně nízké napětí tak to zkrat nezpůsobí.Zakladatelko mohu vědět co to je za veci? Samozřejmě co nejdříve vyndat baterie a nechat sušit

Mě právě před Vánoci přišla hračka na testování tady z emimina od Fisher-Price a nefungovala, tak se na to díval od manžela kolega z práce a říkal, že byla zkratovana od vody, asi pri přepravě. A do další nám naslintal syn (rád to žužlal) a taky už nejede. Respektive obě fungují jen z části. Ale je to na výměnu čipu, který neseženeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie