Hračky na ven - inspirace.

43035
27.3.14 15:05

Hračky na ven - inspirace.

Hola. Vaše úžasné nápady co dát dětem ven na hraní - hračky, co se nepoškodí povětrnostními i mechanickými vlivy. Ráda bych jim vyčlenila něco na zahradu, brzy se mi tam nudí a páchají škody.

Loni jsem jim ven vyndavala vaření, mohli míchat vodu s pískem a bahnem, ale na to je ještě brzy.
Mají písek,, klouzačku, tatru a motorku, křídy (ale ty rozdupou), bublifuk (ale ten rozlejou).

Prosím raďte hlavně nějaké neotřelé a přitom nízkonákladové vybavení. třebas jak využít staré krámy. Také něco, co se obejde bez mého dohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31288
27.3.14 15:12

Já malýmu pořídila na zahradu línej tenis (stál v Albertu 35,– sice to samozřejmě neumí, ale dost se baví…stačí mu ten míček honic pálkou po zemi.
jinak sem mu pořídila malý hrabičky (60,–) a chodí se mnou hrabat trávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Sirky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182

Našim dětem zakopal manžel na zahradu starou pneumatiku, sehnal nějakou větší. Natřel ji jakousi barvou na ven, aby nečernila. Lezou po tom, skáčou, přelézají.

Pak máme pověšené lano na stromě a z ikee kruhy na houpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
27.3.14 15:15

Tak my máme na zahradě kolo, traktor, koloběžku, kolečko (sbírá klacíky, kameny, šneky),…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.3.14 15:19

Já toužím sehnat někde kus kmene stromu a udělat z toho takové autíčko na ven. Uříznout z toho pět kol, jedno je na volant a mít z toho takové stacionární auto.
Kdybych měla vlastní velkou zahradu, tak udělám dětem vrboviště. Jenže to si nemůžu dovolit u tchýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
27.3.14 15:22

@74paja vrboviště?? coto je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.3.14 15:24
@74paja píše:
Já toužím sehnat někde kus kmene stromu a udělat z toho takové autíčko na ven. Uříznout z toho pět kol, jedno je na volant a mít z toho takové stacionární auto.
Kdybych měla vlastní velkou zahradu, tak udělám dětem vrboviště. Jenže to si nemůžu dovolit u tchýně…

tak za takove auto lobuji uz dlouho, ale stejne jako zahradni domecek je to ve fazi uvah. myslim, ze k maturite ho dostanou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.3.14 15:26

U nás frčí hromada oblázků a štěrku, dříví a starý stan. Taky lezení na kamennou zeď, to ale bohužel zatím vyžaduje můj dohled.
Jinak samozřejmě vede veškerá manipulace s vodou a blátem (čím větší zima, tím líp) a rýpání se v záhonech :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.3.14 15:33

Vrboviště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
27.3.14 15:58

@74paja ježiš, to je pěkný…ale to asi chvíli trvá, než vypěstuješ, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.3.14 15:59
@74paja píše:
Vrboviště

To chci, dokonce jsme u potoka a rostou zde vrby prirozene. Od profiku je to ale pekne drahy a ptala jsem se u svagrove, jak ji to staveli a neni to legrace, vrta se dira na kazdy prut a neco se do toho sype. Navic jsem koukala na prochazkach na mistni vrby a neni moc mist, kde by byly pekne pruty. Nicmene jsem odhodlana neco maleho zkusit, ale zatim jsem stale ve fazi teoretickych priprav :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.3.14 16:00
@Mar__tanka1983 píše:
@74paja ježiš, to je pěkný…ale to asi chvíli trvá, než vypěstuješ, ne??

Profici to postavi fakticky hotove, videla jsem u pribuzenstva iglu. Ale vyjde to na tisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.3.14 16:27

Konývka + kýbl s vodou ze kterého si kluk sám nabírá vodu, dětská sada náčiní na zahradu (lopata, hrábě, rýč) + k tomu je ideální bahno a velká kaluž, který vytváří odpouštěcí cestičky.
Jinak ještě máme koloodrážedlo, enduro, míče, pískoviště, tatrovku, kolečko

• Citovat
  • Upravit
10141
27.3.14 16:31
@74paja píše:
Vrboviště

To je pěkné :palec:

U nás je oblíbená dětská sekačka na trávu. Běhá s ní po zahradě a říká, že seká jako táta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí