Hračky pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
24.4.26 16:03

Hračky pro děti

Zdravím, nevím zda to sem patří, ale zkusím. Dělala jsem u nás doma velký úklid a rozhodla jsem se, že hračky, se kterými si už naše děti nehrají, pošlu dál. Tentokrát je nechci prodávat, ale ráda bych je darovala dětem v rodinách, které jsou v tíživé finanční situaci a momentálně si nemohou dovolit dělat radost novými věcmi.

Napadlo mě – nechtěly byste se přidat?

Pokud máte doma taky kousky, které jsou v dobrém stavu, jen už na ně sedá prach, můžeme vytvořit jeden velký balík nebo seznam věcí a společně pomoci tam, kde je to potřeba. Stačí drobnost, i ta může udělat obrovskou radost!

Pokud máte chuť se zapojit, napište mi do komentářů nebo do zpráv. Domluvíme se, jak to zorganizovat.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1401
24.4.26 16:56

Hračky, se kterýma si děti nehrají, buď odvezu na chalupu, nebo vyhodím. Charitu nepodporuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4468
24.4.26 16:56

Řekla bych, že každý, kdo chce něco darovat, tak si najde místní charity, organizace nebo nemocnice v místě bydliště. Je toho spousta. Dost často daruji oblečení, jak po mě, tak po dětech nebo hračky a upřímně by se mi to nechtělo posílat. Je to práce navíc a navíc cizímu člověku. Takhle to dám té organizaci a oni s tím naloží, jak uznají za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
24.4.26 17:02
@Paní.Norrisová píše: Více

Dělám to stejně :pankac: Pokud to nemám komu dát, jsou kolem spolky, které to berou a dávají potřebným :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 17:07

Hračky jsem darovala do místního spolku na podporu děti s nevýhodněním. Oni hračky prodávají na různých akcích a výtěžek jde na potřeby těch dětí.

• Citovat
  • Upravit
16178
24.4.26 17:16

My dost věcí vyřadili jak byly povodně 2024. Nám se uvolnilo místo a pomohly věci jinde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
24.4.26 17:32
@Pitřice píše: Více

Tohle je zajímavý. Proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
24.4.26 17:40

Protože pracující, se musí snažit a nic nedostanou zadarmo. Nepracující, jen natahují ruku.

Příspěvek upraven 24.04.26 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3043
24.4.26 17:56

Tohle je trochu mimo téma, ale poslední už dlouhou dobu mám dojem, že k lidem/dětem, kteří tu pomoc skutečně potřebují, se nedostane nic. A ti, co to dostávají, si toho stejně neváží, protože to není „dost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8838
24.4.26 17:59

Už doma skoro nic po dětech nemáme. Co bylo, tak jsem odnesla dětem do školy, ať mají na prvním stupni na přestávky zábavu nebo do družiny.
Společenské hry si necháváme. Ty dál neposíláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.26 18:12
@Pitřice píše: Více

Proboha, je to pro děti! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.26 18:14

Ja bych ocenila, aby nekdo přijel, ja mu to dala a on si to odvezl. Nejak nestíhám nic nikde inzerovat nebo balit a nosit na postu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 18:32

@TaLucie rehračky toto dělají, pan kirevnik objíždí lidí, kdo co daruje nebo má kód na poslání zdarma

• Citovat
  • Upravit
2962
24.4.26 18:51

A mas predstavu, kam to chces poslat? :nevim: Zrovna hracky a detske obleceni je neco, cim byva charita zavalena (mimo nejake extremni situace typu ty zminovane povodne, i tak na to byva stop stav jako prvni).
Ja to tridim - uplne dobre veci se daji udat treba pres Krabici od bot, ale ja teda radeji kupuji nove…nicmeme neco v zasade nepouziteho akceptuji taky. Dalsi veci delim mezi mistni charitativní obchudek a Šatník. Pripadne se da poslat na rehracky.
Nicmene pokid nasdilis, jaky mas s nimi plan, mohlo by to nekoho zaujmout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
24.4.26 19:08

@TaLucie No A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!