Prosím pomůže nám někdo

Jozef119
27.3.26 07:50

Prosím pomůže nám nekdo

Jsme pětičlenná rodina s třemi dětmi, která se momentálně nachází v azylovém domě pro rodiny s dětmi. Naše situace není jednoduchá. Jsem matka, která je invalidní ve třetím stupni, a kvůli zdravotnímu stavu nemohu pracovat. Manžel teprve nedávno nastoupil do zaměstnání, takže naše finanční situace se sice začíná pomalu zlepšovat, ale změny nepřicházejí ze dne na den.
Snažíme se dělat maximum pro to, abychom se z této těžké životní situace postavili zpět na nohy a zajistili dětem stabilní a důstojné zázemí. Přesto sami momentálně nezvládneme pokrýt všechny nezbytné výdaje spojené s bydlením, základními potřebami a postupným návratem k běžnému životu.
Touto cestou bychom chtěli pokorně požádat o pomoc a podporu. Jakýkoli finanční příspěvek pro nás znamená naději, že dokážeme tuto náročnou etapu překonat a vytvořit dětem bezpečný domov. Velmi si vážíme každé pomoci, sdílení i lidského pochopení. :nevim: https://donio.cz/pribeh/39197?…

Anketa

Hlasovalo:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1345
27.3.26 07:52

Už zase?.

• načítám...
Jozef119
27.3.26 07:53
@Hanča1234 píše: Více

Neni to na pračku ale na zakladni potřeby

• Upravit
41209
27.3.26 07:57
@Jozef119 píše: Více

nepsala jsi tu už včera? to byly jiné dvě sbírky na pračku se sučiškou? a dnes jsi založila další sbírku? :think:

• načítám...
Anonymní
27.3.26 07:58

A jak: Začal pracovat nedávno? To při plození jednoho, druhého, třetího dítěte nevěděl, že je potřeba se o děti postarat :roll: Chudáci děti :-(

• Upravit
179

Ať jde chlap makat. Uděláte si tři děti a pak žebráte? Obraťte se na rodinu a přátelé. Já jenom doufám že Vám nevyjde to odvolání u superdávky, ještě se vám chudákum nelíbí že dostanete „jenom“ 4500? Proč vás máme živit my ostatní..🤦‍♀️

A teda dost mě štve že na Doniu jde vůbec založit taková sbírka, že to nikdo nekontroluje… sbírka je tam na každý prd, ze začátku jsem měla i tendenci někomu pomoct ale co je Donio tak si spousta lidí myslí že stačí založit sbírku a je to… tak na co si platit třeba pojištění, dluhy, dělat si finanční rezervu…

Příspěvek upraven 27.03.26 v 08:07

• načítám...
1345

@Keyllah Sbírek není nikdy dost. Co kdyby se někdo chytil?

• načítám...
Jozef119
27.3.26 07:59

Bylo to ve středu ne včera zbirku jsem na pračku zrusila a ponechala jen u snesnaze 21 kde je uspesna u donio mam pouze jednu založenou a to na potravinovou a zakladni pomoc takže mam dve sbirky a každa na neco jineho aby to dávalo smysl :srdce:

• Upravit
Jozef119
27.3.26 08:02
@Anonymní píše: Více

Je videt že jsem.tam mnela dopsat že deti jsou nemanželske a že jedna dcera již semnou nebydlí dovřsila 19let osamostnila se syn je na učnaku elektrikar a to mam z prvniho vztahu nini z druheho mam dve deti a manžel a ja delame vse pro to aby se situace zlepsila jenže mame exekuce a nestači to na vse

• Upravit
Jozef119
27.3.26 08:03

Myslela jsem že mi tu lidi mají pomoct ne mne ukamenovat

• Upravit
3196
27.3.26 08:04

Tak ať syn na účnáku jde na na brigádu, budete mít víc peněz v rozpočtu.

• načítám...
179
27.3.26 08:05
@Jozef119 píše: Více

To si to moc nevylepšila. Klasika, exukuce ale hlavně nadělat si plno dětí..🤦‍♀️ normální člověk přemýšlí kolik dětí si může dovolit a kolik jich uživí. Ale to je u někoho jako jste vy běžné že..nasekáme si děcka a dluhy a on už se stát postará…

• načítám...
3196
27.3.26 08:06

@Jozef119 Tak nejdřív pračka, teď základní potřeby. Na co ještě nemáte? Že by jsi to sepsala do jedné sbírky.

• načítám...
Jozef119
27.3.26 08:07
@Snopy123 píše: Více

To vazne nejde chodi do skoly vlakem a cstava v 5hodin a chodí domú v 16hod je mu teprv 15let

• Upravit
1345
27.3.26 08:07

@Jozef119 Tohle je diskuzní fórum, a ne charita. Já ráda pomůžu tam, kde to má smysl, ale tady ho prostě nevidím. Exekuce – za ty si můžete sami. Ano, může se to stát, ale musím se k tomu nějak postavit, a ne čekat, co mi kdo dá, žebrat a ještě se divit, že nikdo nepomáhá.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!