Prosím pomůže nám někdo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Jozef119 píše: Více
nepsala jsi tu už včera? to byly jiné dvě sbírky na pračku se sučiškou? a dnes jsi založila další sbírku? ![]()
A jak: Začal pracovat nedávno? To při plození jednoho, druhého, třetího dítěte nevěděl, že je potřeba se o děti postarat
Chudáci děti ![]()
- Upravit
Ať jde chlap makat. Uděláte si tři děti a pak žebráte? Obraťte se na rodinu a přátelé. Já jenom doufám že Vám nevyjde to odvolání u superdávky, ještě se vám chudákum nelíbí že dostanete „jenom“ 4500? Proč vás máme živit my ostatní..🤦♀️
A teda dost mě štve že na Doniu jde vůbec založit taková sbírka, že to nikdo nekontroluje… sbírka je tam na každý prd, ze začátku jsem měla i tendenci někomu pomoct ale co je Donio tak si spousta lidí myslí že stačí založit sbírku a je to… tak na co si platit třeba pojištění, dluhy, dělat si finanční rezervu…
Příspěvek upraven 27.03.26 v 08:07
Bylo to ve středu ne včera zbirku jsem na pračku zrusila a ponechala jen u snesnaze 21 kde je uspesna u donio mam pouze jednu založenou a to na potravinovou a zakladni pomoc takže mam dve sbirky a každa na neco jineho aby to dávalo smysl ![]()
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Je videt že jsem.tam mnela dopsat že deti jsou nemanželske a že jedna dcera již semnou nebydlí dovřsila 19let osamostnila se syn je na učnaku elektrikar a to mam z prvniho vztahu nini z druheho mam dve deti a manžel a ja delame vse pro to aby se situace zlepsila jenže mame exekuce a nestači to na vse
- Upravit
Tak ať syn na účnáku jde na na brigádu, budete mít víc peněz v rozpočtu.
@Jozef119 píše: Více
To si to moc nevylepšila. Klasika, exukuce ale hlavně nadělat si plno dětí..🤦♀️ normální člověk přemýšlí kolik dětí si může dovolit a kolik jich uživí. Ale to je u někoho jako jste vy běžné že..nasekáme si děcka a dluhy a on už se stát postará…
@Jozef119 Tak nejdřív pračka, teď základní potřeby. Na co ještě nemáte? Že by jsi to sepsala do jedné sbírky.
@Snopy123 píše: Více
To vazne nejde chodi do skoly vlakem a cstava v 5hodin a chodí domú v 16hod je mu teprv 15let
- Upravit
@Jozef119 Tohle je diskuzní fórum, a ne charita. Já ráda pomůžu tam, kde to má smysl, ale tady ho prostě nevidím. Exekuce – za ty si můžete sami. Ano, může se to stát, ale musím se k tomu nějak postavit, a ne čekat, co mi kdo dá, žebrat a ještě se divit, že nikdo nepomáhá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Jsme pětičlenná rodina s třemi dětmi, která se momentálně nachází v azylovém domě pro rodiny s dětmi. Naše situace není jednoduchá. Jsem matka, která je invalidní ve třetím stupni, a kvůli zdravotnímu stavu nemohu pracovat. Manžel teprve nedávno nastoupil do zaměstnání, takže naše finanční situace se sice začíná pomalu zlepšovat, ale změny nepřicházejí ze dne na den.
https://donio.cz/pribeh/39197?…
Snažíme se dělat maximum pro to, abychom se z této těžké životní situace postavili zpět na nohy a zajistili dětem stabilní a důstojné zázemí. Přesto sami momentálně nezvládneme pokrýt všechny nezbytné výdaje spojené s bydlením, základními potřebami a postupným návratem k běžnému životu.
Touto cestou bychom chtěli pokorně požádat o pomoc a podporu. Jakýkoli finanční příspěvek pro nás znamená naději, že dokážeme tuto náročnou etapu překonat a vytvořit dětem bezpečný domov. Velmi si vážíme každé pomoci, sdílení i lidského pochopení.